56

Чебурашка

преди 3 години

Разбира се, че ще са извращение. Каквито са водачите и вдъхновителите, такива са и блокадите.

55

Марешки е прав !

преди 3 години

Блокадите на София са извращения !

54

Не ми пречите

преди 3 години

Вие си плюйте по Марешки, само че ние Варна ще гласуваме за него и пак ще го вкараме в Парламента а вие си вийте не ми пречите!Аз си зареждам гориво на 1.60 и си свиркам!Протестиращите няма да ми подобрят живота, те са терористи, платени и лумпенизирани!

53

дааа

преди 3 години

Извращение че такива като магарешки са народни представители(депутати).

52

Тонката

преди 3 години

Алооо умните и красивите що крадете дамски чанти бе?:):):)

51

Мдааа

преди 3 години

Това така наречено Отровно трио спокойно могат да бъдат арестувани за безброй престъпления направени за 41 дена!Чудни защо узакониха блокираните кръстовища и им сложиха печат - НОРМАЛНО?!

50

мери

преди 3 години

Марешки , дотук беше политическата ти кариера.Дали ще има ВНС или ОНС ти си аут.Радвай се на милионите си бе човек.Не ставаш за тази работа да определяш съдбите на хората , които са ти гласували доверие.Твоето мнение е нищожно и никой не се интерисува от него.Затова скрий се.

49

ПРАВ Е МАРЕШКИ!

преди 3 години

Но за съда не е прав, защото изброените от него, ако ги съди съд, този съд е все още комунистически съд. Националните предатели ще бъдат съдени от военен трибунал, веднага след предстоящата космическа война, когато отмяната на смъртната присъда ще бъде невалидна...

48

Сър Джон

преди 3 години

Блокадите са извращения.Обаче режима пък е садизъм.

47

Анонимен

преди 3 години

"Да, кара горива и заплати на хора изкарва,"Докато е удобен на властта. В един момент прокуратурата ще направи изненадващо откритие, че всъщност извършва контрабанда на горива и лекарства.

46

Има ли държава и МВР

преди 3 години

Ама защо МВР търпи тези престъпници да се подиграват с цяла София??Има ли държава или няма че не може да си защити гражданите и техните права за свободно предвижване?!Защо се толерира този хаос и анархия а това да затваряш пътища и кръстовища е абсолютно незаконно!!!!!!

45

Батман

преди 3 години

Хайде този да отиде в някоя от аптеките си и да си вземе лексотанче да млъкне, че от както влезе в политиката не му че чува гласа. И сега като вижда че ще го махнат и няма да влезе в следващия мандат и почна да му става извращения,,,,,,, аре марш пъпчо!!!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

До И тоя...Да, кара горива и заплати на хора изкарва, не лежи да чака да му донесат бирата и кюфтетата на катуна!

43

Анонимен

преди 3 години

Нормално е като обяви цената на социологическо проучване с подправени резултати, гилдията да го изхвърля от сметките, но е много вероятни да прескочи. Не е правил велики глупости, за да си отблъсне електората.

42

Анонимен

преди 3 години

и този се има за бизнесмен, защо не наема по две фармацевтки на каса, даже не наема по специалността? Защото са излишни, но плаща той. И 240 депутата са излишни, но плаща народът. При 120 депутата всички ще се изказват и народът ще ги познава

41

Гласувайте

преди 3 години

Гласувайте, който е да се премахнат всички блокади палче нагореКойто подкрепя блокадите палче надолу

40

Тоя

преди 3 години

Мискинин повече няма да подуши НС.Такова тъповато и продажно животно.Крадец и ***, в неговите аптеки не може да се плаща с карта, така че го отсвирих отдавна.

39

Анонимен

преди 3 години

"Веселин Марешки: Блокадите на София са извращения"Извращение е, че такъв като тебе попадна в политиката.

38

Анонимен

преди 3 години

Магарешки,след малко време ще видиш парламент през крив макарон))

37

И тоя...

преди 3 години

Г-н. Марешки иска да има движение! Все пак горива продава....