136

Анонимен

преди 3 години

Драскайте, гърбави циреи. Облизвайте обилно задниците на властта. Още малко и канчето секва. Един ден самите ви деца ще ви изоставят и плюят на останките ви, задето сте били гербаджийски ***. Надявам се умно да инвестирате кирливите герболевове.

135

Ало

преди 3 години

Марешки е един от малкото разумни гкасове в тоя парламент

134

Анонимен

преди 3 години

Още малко ще бъдат търпени тези протестъри-безделници. Най- много до 15 септември.След това, като се напълнят улиците с родители, които возят децата си до училище, ще бъде изметена тази *** от кръстовищата.Да маршируват по тротоарите. Кой им пречи?

133

Анонимен

преди 3 години

Когато такива като този *** изказват становище по важни въпроси,благодарен съм,че е далеч от мен,иначе ще се наложи да посети близката за него болница.Натикаха 4-дела на този гларус под килима и го направиха от уличен *** на послушно домашно кученце. Аланкоолу,не закачай президента,той ненавижда продажните елементи.Ти си аут завинаги от политическата сцена.Готов си,да пистанеш на Боко,само и само да останеш над водата.Ще нагълташ вода и то много скоро.

132

Анонимен

преди 3 години

Магарешки е извращение - оня ден не иска ВНС, сега вече бил съгласен. Колко ти плати тулупа от шкафчето с крадени пари?!? Всички сте за народен съд!!!

131

haha

преди 3 години

Племенникът ми на 8 години е по-добър с Photoshop от тази картинка в новините, вярвайте си. И си вдигайте шум да. Като болни животни, губещи територията сте си, Марешски Ви е най-малкият проблем..

130

58

преди 3 години

До Не ми пречитеСкъп на триците,евтин на брашното.

129

1

преди 3 години

До Анонимен-120,значи тиквата е невинен.

128

Анонимен

преди 3 години

Управляващата коалиция е перверзия, извращение, пълна отврат..

127

Анонимен

преди 3 години

Затвор за Марешки!

126

Жоро

преди 3 години

До Лустрация 113 Ти си наивник.В БГ това никога няма да стане в рамките на нормален човешки живот.Затова хората бягат от това проклето място.В БГ няма и никога не е имало закон и правосъдие.БГ е РАЙ за корупция и беззаконие, наследствие от СОЦИАЛИЗМА-оставил незаличими следи върху днешните наследници.

125

Анонимен

преди 3 години

Вижте социологията 60% подкрепят протеста, за гербавите подкрепата е 12%,за това вият на умряло!Скоро колчетата и еврото от шкафчето ще заминат за някоя екзотична дестинация и гербавите трикове ще спрат да замърсяват сайтовете с простотията си!

124

Анонимен

преди 3 години

Тази адвокатката е член на дай България, всички вътре са ***

123

АЗ

преди 3 години

А защо не пишат за адвокатката на вандала, който чупи колата на жената пред румънскато посолство. Долно и просташко деяние. Да направиш на жив човек некролог?! Ако беше за баща й, как би реагирала. Това същество не уважава и баща си! И това ми било жена!

122

niki

преди 3 години

Един съвсем безплатен съвет към този Марешки!Сложи си маската,противогаза и онзи палячовски костюм с калцоните от Парламента.Отиди поне до една такава барикада или кръстовище и просто това ще е последното ти виждане или излизане!Парламентарни мишоци,чакащи поредното курско набиване от Бойко мутрата!

121

Анонимен

преди 3 години

Само Марешки!Радеф предай св на Гешев!

120

До 115

преди 3 години

На колко водки си?Какво смяташ. Какво броиш.Направо си зациклилНикой не те упълномощавал да говориш от името на хората.Не случайно няма официално уведомление за нито един протест.Затова ще ви дърпат ушите за всяко посегателство срещу гражданите.

119

Анонимен

преди 3 години

Как може протестиращите да обвиняват жената с колата онзи ден, че се е опитала да ги сгази? Тя не се е качила на тротоара да ги гази , а те са на пътя и то незаконно. Кой е виновен в случая, та чак и счупиха колата в присъствието на двете и деца. Осъдете тези неща.стници.

118

До 79

преди 3 години

Е какво се оказва.Вие утре ще пишете маршрута на всеки от нас. Така ли? Първо вие си напишете уведомление за протестите, ама там трябва да напишете и колко души ще участват, а вие нямате законния минимум за шествие.По въпроса за провокациите.Ами. Не се поддавайте на провокации. За целта трябва да сте трезви.Мисия невъзможна.

117

Анонимен

преди 3 години

Марешки е прав.Има нужда от поемане на отговорност.Радев, Иванов, Манолова, Божков са отговорни и трябва да отговарят пред закона за размириците.