47

Е как..

преди 3 години

Ще го подкрепи! Нали при 120 депутати, хранилката намалява! Че може и да е узвън НС! А министър на финансите при който държавата фалира, не знам колко сериозно звучи и има тежест пред някой! Драги другари и другарки ***! Само една цел имате: да продадете държавата отново нс кремъл! Имам предложение: стягайте си все багаж и бегом марш на изток, там си правете експерименти!

46

Анонимен

преди 3 години

Маски долу! Вече е пределно ясно кои са готови на промяна и кои искат само властта по какъвто и да е начин. Особено по втория начин, щото по първия няма как да стане. Обичам си нашия народ заради неговото неуморно здравомислие!

45

Анонимен

преди 3 години

Нали това искахте! Хем боли, хем сърби.

44

Анонимен

преди 3 години

Милия той Гумен Речев, всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми. Само да се намерят отново балъци да му поверят управлението на държавата :)

43

Анонимен

преди 3 години

До ЕДИ КОЙСИСпирай ракията! Много от рано си почнал днес!

42

Анонимен

преди 3 години

Някой от другите червени престъпници от БСП, които докараха страната до фалит няколко пъти и също няколко пъти я продаваха на руснаците ще се изкаже ли?Румен Овчаров? Вярно, че не го наскоро малко го осъдиха, но това не трябва да притеснява другарете, те всички са за затвора.

41

Иван

преди 3 години

Гечев е от политиците с амнезия! Да вземе пример от бившия си началник Жан Виденов, който отговори на политическия си провал с вечно оттегляне от политиката. Но за разлика от Гечев, Виденов е умен и морален човек!

40

Анонимен

преди 3 години

След толкоз вотове на недоверие в парламента спрямо управляващата група дори представена как коалиция чрез групи изгладили си програмните си идеи заради съвместно управление що по законодателната част как власт,институция,що изпълнителната как получили одобрение за ръководство на управление по законите приети как от представено мнозинство за изпълнение в тази част и няма още вот на доверие представено от тях като изискване за доверие по техните програми с участието им в тези власти как регламент

39

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БСП ДА СЕ СТЯГА ДА УПРАВЛЯВА ЦЕЛИЯ НАРОД СТОИ ЗАД ВАС А НИЕ СМЕ ПЛЪТНО ЗАД КОРНЕЛИЯ

38

Бунгар

преди 3 години

Гечев, много разчиташ на късата памет на българина.Както ти,така и партията ти.Ти да говориш за правилна политика е смешно.Добре се беше скрил няколко години и бяхме те позабравили,ама нали си гйонсурат ти пак се появи. По провален политик от теб трудно би се намерил. Доказан некадърник като теб незнам на какво би научил студентите,а и професор са те направили.Дано всички професори в БСП не са като теб.

37

Браво, 29!

преди 3 години

Невероятно удачно сравнение!Ха ха ха!

36

Генерала

преди 3 години

Какво ще подкрепи БСП просто няма значение. Въпроса за подкрепа е към всеки един от двеста и четиредесетте разб... депутата в НС и е въпрос на лично решение. Ето сега всеки един район от страната, излъчил свой представител ще получи директно мнението му - иска или не иска промяна, поддържа или не мутрагения.

35

?????

преди 3 години

ТОЗ, ПЪК КОЙ Е ВЕЕЕЕ?

34

Анонимен

преди 3 години

До 38Няма нормален човек на земята който да иска да е проазиатец...

33

Анонимен

преди 3 години

До 34България не се дели на БКП по-БКП, а на проазиатци и проеропейци.Така беше и при соца дори, но тоталния режим беше принудил всички българи да са съучастници на русофилите-предатели - баш комунистите - чиито наследници са БСП.Тези клишета дето ги ръсите вие русофилите за щяло и нещяло могат да объркат само наивници !

32

Анонимен

преди 3 години

До 36България не се дели на БКП по-БКП, а на проазиатци и проеропейци.Така беше и при соца дори, но тоталния режим беше принудил всички българи да са съучастници на русофилите-предатели - баш комунистите - чиито наследници са БСП.Тези клишета дето ги ръсите вие русофилите за щяло и нещяло могат да объркат само наивници !

31

Анонимен

преди 3 години

"В БСП имаме много квалифицирани юристи"Затова ли г-н прецедента се изложи снощи с неговия ЧЛЕН 159?

30

Бат Рамбо

преди 3 години

Аз промяната в България си я представям с ВНС и гилотина паркирана отпред. За всеки случай...

29

Анализатор

преди 3 години

ГЕРБ и БСП са два лагера на бившата върхушка на БКП (ДС). Целят властта и са готови на всичко, за да я запазят. Предлагат ВНС, но най-важните промени не се споменават. Ще им позволим ли да ни измамят отново?!

28

Гледна точка

преди 3 години

До 26. Напротив, напротив, точно това е хитрината. Да ги постави в небрано лозе.