27

Анонимен

преди 3 години

Червени русофилски клишета - важното е държавата да е зле, та да викат защо е последна в ЕвропаПред заплахата от постсъветски режим в България ще гласувам за всяка "тиква" щом е българска !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

26

Ангел

преди 3 години

Ето този е ЗА ЗАТВОРА! ***! И не го е срам да се показва и говори!

25

Лумпен........

преди 3 години

Гечев,ти не докарали България до фалит като министър/?

24

Анонимен

преди 3 години

Да се изказва Румен Гечев, който беше икономически министър при Жан Виденов и докараха Държавата до фалит с пенсии от 3 долара и заплати от 5 долара е престъпно. Това е все едно педофил да иска да стане учител в детска градина.

23

БСП са гад.ини

преди 3 години

Странно е и това, че ти не си в затвора.

22

това е целта

преди 3 години

До Анонимен 9Може да не искаме Герб,но ще гласуваме за тях за да не е БСП!Така че всичките тия крясъци са за да се запази статуквото!И всичко се определя от едно място!

21

Анонимен

преди 3 години

Ох, че ги удариха по мазола :) червенюхите се чудят сега, как да излязат от ситуацията. Най вероятно, ще се опитат да ескалират протестите, защото нямат друг ход.

20

Анонимен

преди 3 години

Странно ли ви е?И на нас ни е странно, как може да сте толкова некадърни, че всеки път когато сте на власт разорявате страната.Айде, мЕтла!

19

Бау

преди 3 години

Много ясно, че няма да подкрепят. Те се надяват той да подаде оставка и те да поемат (чрез Радев). Да ама ... не.

18

Светозар

преди 3 години

Тия стари комунистически муцуни, докога ще ги гледаме ? Тоя го гледаме от 35 години. Стига толкова. Естествено, че не искат промяна. Просто искат властта. Не нещо друго.

17

Анонимен

преди 3 години

Хич не ни интересува, цялата ви партия сте мухлясали червени умрелки..

16

АБВ

преди 3 години

А такааааа, и ко ша прайм ся?Май искаме промяна, но за другите! Ние не трябва да се променяме, защото сме съвършени! А пък да бъде променен броят на спящите в парламента на 120 - в никакъв случай! 120 места за кого по напред?

15

Хан Крум

преди 3 години

Тия от БСП останаха като в небрано лозе , и сега се чудят как да се измъкнат. До вчера друга песен пееха.Измятат се като букови дъски

14

Анонимен

преди 3 години

Червената шайка ги тресе, че Лукановата конституция ще падне. Луканов фалира страната. А ГЕЧЕВ и Жан Виденов докараха до просешка тояга цяла България с хиперинфлацията

13

съд

преди 3 години

До ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИНапротив!!!Тоя пезевенк всеки ден трябва да се показва на хората за да се знае какви михлюзи са ни управлявали и да се избегне повторното им избиране.На тоя портрета му трябва да се разлепи във всеки град и да се опише подробно по времето на неговото управление какви бели са сторили на хорицата.И да се упомене че тоя е корифей на комунистическата партия в областта на икономиката и финансите.Тъй че всеки да внимава за кого ще гласува на следващите избори!

12

Анонимен

преди 3 години

ако имахме реформирано правосъдие в началото на века, този щеше да е зад решетките. Естествено, че няма да подкрепи той и ще направи всичко възможно и останалите въртоглави да не го направят

11

Анонимен

преди 3 години

БСП ги е страх, нищо че досега пищяха за "промяна".Маската е свалена. Боко ще спечели следващите избори с още повече. Аз лично ще гласувам за него, нищо, че досега не съм го правил. НИКОГА БСП.

10

Панчо

преди 3 години

Хаджията ако чете тук, моля да ни донесе един два стека бира на Орлов мост, че изгоряхме.

9

Анонимен

преди 3 години

Щом БСП го казва значи трябва да има ВНС.Пречи им защото не могат веднага да си набутат вече отднавна решеното служебно правителство.Алооооо, нали това искахте - ВНС и нова Конституция. Сега се отмятате. Не ви се получи опита за преврат и сега г.з пикаете.

8

Бай Иван

преди 3 години

Каква стана тя? Всички крещят че искат Велико народно събрание, смяна на системата и "още нещо" и когато дойде този момент се оказва, че те искат просто едно Служебно правителство, за да напълнят партийната каса.