67

ноятс

преди 3 години

Еееееех, Румба, Румбааааааааааа! Пожарникарят пак ви напрани смешни и жалки всичките ДС-професори, балабар с адаша ти - баш фигуранта!

66

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)Червените крадци

65

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

64

Антикомунист

преди 3 години

Коминистическо мислене, техният принцип е само революция и налагане на болшевишки модел на управление по руско-съветски образец. Нищо градивно не се очаква от бсп а само противопоставяне.

63

Анонимен

преди 3 години

герб най-много плюе по най кадърните противници, които им разкриват от раз всички далавери. от 1-ия ден това е главното им занимание по всички медии и ТВ-та, неудобните *** се разкарват. Най-напред им беше трън Сидеров - всички помним какви истерии бяха, разкараха го и сега на линия са Нинова, Радев, Гечев и други неудобни, за 10г смачкаха всички които ги критикуваха. Мантрите че гечев фалирал това ти, онова ти, са герберосороските пръдни дето само герберасти и *** ръсят.

62

пенсионер

преди 3 години

Е как да го подкрепят,като повече от половината няма да влязат в парламента!*** бягат от мажоритарни избори,както дявола от тамян!

61

Анонимен

преди 3 години

На мен пък ми е странно самочувствието на г-н Гечев.

60

Анонимен

преди 3 години

Tоя борсук,който докара България до катастрофа дава мнение по всичко.Комунист срам няма ама в какво състояние трябва да е БСП щом тази фигура непрекъснато е по медиите.И червените били алтернатива,те щели пак да ни спасяват.

59

Анонимен

преди 3 години

Сегашната конституция е писана от комунистите така че никой да не може да бъде осъден за кражбите при приватизацията. Естествено е да не искат да я променят. Напълно ги устройва.

58

Анонимен

преди 3 години

Конярката Импексова, да се стяга не за управление, а да лежи във Врачанския дълги години! Кога ядохте кюфтетата на " прехода" беше харашо а?

57

Промяна

преди 3 години

И какво излезе - те искали Благоденствие, Сполука, Промяна за БСП, а не за България?!? Мислят си за тяхното партийно благополучие, пък говорят от името и в името на Народа! Нагли Лъжци! Долни Подлеци!

56

Анонимен

преди 3 години

В БСП имаме много квалифицирани юристисъщите като квалифицираните ви икономисти :)

55

Анонимен

преди 3 години

БСП не би подкрепило предложението за свикване на ВНСе нали това искахте ве каскет смачкан?

54

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ Е КРАДЕЦ И ПРЕСТЪПНИК ОТ БКП/ БСП!

53

Sichtpunkt

преди 3 години

Магарешки може много да помогне. И без това присъствието на "Воля" в следващия парламент е имагинерно, ако го обедят да гласува "За" гласовете на БСП-то стават ненужни!

52

Хейтър

преди 3 години

Хах, как ви изигра "глупавия" Винету. Нали протестирахте защото искахте радикални реформи а? А май само искахте да докопате властта. Клепоушко каза "дайте оставката пък ще видим"... Наехте трима гламари да хвърлят домати и краставици и си мислите, че ще излъжете народа.

51

Щерю

преди 3 години

Развалени и опаки хора са това комунистите! Ако нещо добро не е предложено от тях - за тях не е добро. Нека милионерите от БСП хубаво да си покажат магариите и простотиите, да им лъсне уродливата същност пред очите на целия народ - та повече никога да не видят власт в България. Воните на мършши отвътре, дрогаре...

50

Анонимен

преди 3 години

Защото БСП ще се окаже с под 10% подкрепа във ВНС.

49

Sichtpunkt

преди 3 години

Търтеите в БСП-то ще изгубат хранилката. Впрочем цялото БСП е безполезно, но има част от него които ако стъпят в НС дремят като бити *** по банките!

48

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли нямат кадри в БСП че постоянно дават тоя напълно провалил се чук.