Снимка: БГНЕС

"Изключително странно е предложението на премиера, беше изненадващо, то е политически несъстоятелно и противоречи на здравия разум. Това заяви пред БНТ Румен Гечев от БСП. Той беше категоричен, че левицата няма да подкрепи предложения за свикването на Велико Народно събрание и нова Конституция.

Още по темата

Гечев каза, че не е имало сондаж, тъй като е безсмислен. В БСП имаме много квалифицирани юристи, цяла България му се смее за това нелогично предложение, Борисов няма и право да прави такива предложения.

Според Гечев промяна в Конституцията не е необходима. Всичките му предложения могат да бъдат решени без никакви проблеми, коментира депутатът от левицата. По думите му само намаляването на броя на депутатите до 120 става с промяна в Конституцията.

Вътрешните избори за нов лидер на БСП няма да променят нагласите против предложенията на премиера Борисов.

Ръководството на ДПС определя дневния ред на Борисов, коментира Гечев.
 

Коментари Напиши коментар

127

баце

преди 2 години

До АнонименАко воят е повсеместен, значи ББ няма да си направи еднолично харакири, а ще предизвика масово политическо самоубийство тип разпаряне от врата до д-то.... не е зле да ти кажа

126

@ к.128

преди 2 години

До има лиР.Г. има повече от една гънка на мозъка и е професор. ББ вероятно има по- малко от него гънки - може би една или по-малко от една и затова е завършил за пожарникар. Не си ли личи?

125

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?