127

баце

преди 3 години

До АнонименАко воят е повсеместен, значи ББ няма да си направи еднолично харакири, а ще предизвика масово политическо самоубийство тип разпаряне от врата до д-то.... не е зле да ти кажа

126

@ к.128

преди 3 години

До има лиР.Г. има повече от една гънка на мозъка и е професор. ББ вероятно има по- малко от него гънки - може би една или по-малко от една и затова е завършил за пожарникар. Не си ли личи?

125

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

124

БСП е по-малко зло

преди 3 години

само по бройката си.Иначе-малко,но качествени.Няма друга партия,причинилатакива тежки беди на БГ в новото време.Дело 4/1990г.Икономическатакатастрофа на Бг в 1300 тома-фалити1960;1977;1987;Виденова зима 1997,ограбен пенсионния фонд,криминална приватизация от втория им ешелон-Костовистите...Протестърите,рожби на Божков,Прокопиев/Василев,вдигнатиот БСП/Решетниковия Радев мълчат за това,говорят за кражби и корупцияот сегашните но без да дават факти и доказателства.И се казват нереалнисуми.

123

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се избира по-малкото зло.................затова по-добре БСП вместо ГЕРБ!!!

122

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от ВНС................хората искат оставка за ГЕРБ-ерската крадлива пасмина, после съд и затвор!!

121

Правилно!

преди 3 години

БСП е опозиция, трябва да прави контра на управляващата партия

120

Анонимен

преди 3 години

Абе нали всички искаха избори и то 50% мажоритарни,а сега йок......Май не е това целта....хаха.Ето ни промяна,само където трябва да се гласува.

119

Не трий цървул

преди 3 години

Защо ли не съм изненадан?Ама като се сетя за обръщението на премиера от оня ден и фекалната физиономия и на президент и на бсп лидерите и на тия на Орлов дето дори не знаят името на главния прокурор ей казвам ви:ТАКА СЪМ СЕ СМЯЛ АХАХАХАХАХАХААХАХАХААМА КАКЪВ ВИ ГО НАБИ БИРИСОВ ОХ ЛЕЛЕ.АМА ТАКА Е ЛАКОМО ДУПЕ KPЪВ ***!!!Лека вечер глyпaци викайте и затваряйте кръстовища ама вече и полицията ви отеее..свири. Така , че си задайте въпроса преди да ви закарат в Пирогов - Ще преча ли и днес??

118

има ли

преди 3 години

Тоя Гечев има ли една гънка на мозъка???

117

Анонимен

преди 3 години

Румен Гечев като министър на икономическото развитие по времето на Жан Виденов докара хората до просешка тояга. Заради тях станахме най-бедната държава не само в Европа ами и в Африка! И този човек има наглостта да дава оценки и обвинява.Ужас, потресен съм!

116

Оставка

преди 3 години

Оставка на лъжливия министър с розовите очила , който направи всички Българи милионери по ЖанВиденово време. Всеки Българин милионер по бесепарски - един хляб 5000 лева.Помним разрухата и безхаберието по времето на бесепарското управление.

115

по Радой Ралин

преди 3 години

*** си е Радев - гологлав и зловещ,*** е и демон с юмрука си вещ!Медуза на сухо - безкрил, а хвърчи!Удариш - на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае предели стига тоз льотчик до своята цел,Червени простаци край него вървятцелуват му *** и правят му път!Надкласов, безкласов, без род и съюз,но винаги с БСП, с Русия в съюз!Без ден да протакаш, дори да боли,война на простака до смърт обяви!За срам на Европа, на всичките нас,когато докопа Радев в ръцете си власт ..

114

Коменданте Че Говада

преди 3 години

КАКВО ВСЪЩНОСТ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ! ЕДИНСТВЕНО ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ДА ДОЙДЕ ДА НИ ОСВОБОДИ!!!

113

Така е ..

преди 3 години

Има си хас БСП да подкрепят идеята за ВНС. Няма да изневерят на същността си.Те са партия на отрицанието и на деструкцията.България няма нужда от такава партия.

112

Анонимен

преди 3 години

Няма да забравя - бях малък и на един от БКП-то, дойде на едно събиране, където ходиха хората с децата си. Ония се вхалеше, как бил граничен, как бил гръмнал "фашист" дето бягал и после получил 10 дена отпуска отгоре и станал някакъв в местната община. Това сте вие - за 10 дена отпуска, убивахте хората, бягащи от тиранията ви!

111

Анонимен

преди 3 години

До СТАР ПЕНСИОНЕРТака е. Оставиха на Сорос да си играе игричките. А сега? Сега ББ си играе и той.

110

Анонимен

преди 3 години

До 120Той е същия, дето спамеше за бананите и таолетната хартия. Ама като медията смени работодателя и се смени и тона.

109

Анонимен

преди 3 години

Тоя дърт чвор или мистър "3 долара пенсия" що не вземе да се скрие.

108

СТАР ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

За тези който не знаят ..тази " КАРИКАТУРА " беше икон. министър при Жан Виденов...когато със АБСОЛЮТНО мнозинство в НС ..*** подложиха БГ на ТОТАЛЕН ПОГРОМ и ГРАБЕЖ......и докараха пенсийте до 3 $ ...а заплатите 6-7 $ ..