347

sd

преди 3 години

ако това е вярно, то това е много добра новина, значи вече имаме стаден имунитет и броя заразени ще намалява от тук нататък!

346

Анонимен

преди 3 години

Аз ако бях на мястото на любимецът на "народа", този "народ" който си го преизбоира до безкрайност, бих въвел незабавно най-строги мерски за австрийци влизащи в България. Карантина 14 дни, най-малко. А дори и пълна забрана, до нулев процент на заразени австрийци. Бяхме достатъчно либерални към тях!!!

345

Анонимен

преди 3 години

Мале мила, 50 % сме били заразени с covid-19 - пък ние така и не сме разбрали, защото нищо ни няма. Страшна зараза, голям ужас!От чудене с какво да захранват ежедневно коронавирусната истерия по медиите, стават направо нелепи.

344

Анонимен

преди 3 години

Вече става трагикомично. Щом 50% от българите са/сме заразени, значи тоя вирус се оказва една голяма смешка. Защото животът в България си тече, болниците са полу-празни, общата смъртност е по-ниска. Разбира се, и помен няма от кашлящи-кихащи на всяка крачка, черните чували ги ползваме да си хвърляме ***, а Апокалипсиса го чакаме от Великден, ама все не идва и не идва... Пък ние, оказва се, половината сме били заразени с този страховит вирус. Ти да видиш...

343

ЩЕ УМРЪТ

преди 3 години

АВСТРИЕЦА ПОГРЕБА БЪЛГАРИЯ НАЛИ НЕНАВИЖДАТЕ ПРАВОСЛВАНИ И СЕГА ВЗЕХТЕ ДА ЧИСТИТЕ ГЕЙРОПАТА СИ ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ГРЕШКА КАТО ПРИЕХТЕ БЪЛГАРИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!КОРОНА ВИРУС НЯМА ИМА ГЕНОЦИД И ФАШИЗЪМ ПЛАН ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА ХОРОАТА СЪС СЪДЕЙСТВИЕ НА ПОЛИЦИЯТА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИВАНИ НАРОДИТЕ!

342

Анонимен

преди 3 години

Оценката на Запада: От държава за пример до огнище на коронавирусслед толкова целенасочена руска пропаганда какво друго да очакваме? Я питайте оня папуас с големите уши какво ще каже по въпроса? Питайте дебелогъзата ***, чалгар-вирусолога, мангъра, протестърите.

341

Анонимен

преди 3 години

И така,стада юроспийски,чрез изкуствено създадения продукт "ковид-19" и великата медийно-политическа истерия,много бързо световните глобализатори ще постигнат своето -ГЛОБАЛИЗАЦИЯ,С ОБРАТЕН ЗНАК-разбиване на всякакви структури,от империи(като недоносчето ЕС),през държави,до семействата и превръщане на световното стадо в треперещи индивиди,набутани в единични килии,лишени откакъвто и да е контакт,освен от този с двете си отверстия,горното и долното,свободно обслужвани от роботи!!!Като в Стената!

340

Анонимен

преди 3 години

Корона вируса го РАЗПРОСТРАНЯВАТ китайците и ***- маймуни.. Някакъв КИТАЕЦ е дал Подкуп на кмета на София- Фандъкова, за да продава стоки в Централна Автогара- София и да ОТКРАДНЕ Бизнеса, Работата и Парите на Българите.. Също и някъв арабин- Уалид Салман почнал да прави закуски между Лъвов Мост и Централна автогара-София и да продава евтино закуските за да докара то ФАЛИТ Българските фирми за закуски в района.. Китаеца и Арабина трябвада бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция както Осман Ага.

339

Анонимен

преди 3 години

Зомбификацията и медийния фашизъм достигат немислими размери. *** по коментарите и фейсбуци, целенасочена пропагандна кампания по медиите .. как ли се попикават от смях тия дето стоят зад цялата сценка, скъсват си *** сигурно като гледат колко тъпо е стадото .. тъжно...

338

Анонимен

преди 3 години

И дори да е така .. да е пълно с болни и умиращи? Огледайте се бе хора - тотално ви дебилизираха .. Де3ба и цирка и болшинството вярват и се гъ3ят доброволно ..жалка картинка

337

Анонимен

преди 3 години

Всички неверници ще ги слагат на ледени пързалки !

336

Анонимен

преди 3 години

Спрете да правите толкова много тестове на хора без симптоми, затова навсякъде ще ни слагат карантина.

335

Анонимен

преди 3 години

Според българите коронавируса е измислица на Борисов !Това автоматично *** прави чужденец .Явно аз съм европеец защото се паза с маска ине заразявам никой .

334

Анонимен

преди 3 години

Това е защото селянянните все още и до днес се събират всяка вечер пред блоковете .В закона за етажната собственост пише съвсем ясно че е забранено събиранетона хора пред входовете на блока .Така селянията ,клюкарите и алкохолиците около блоковете ще се заразат първи .А аз много ще се радвам че коронавируса ще научи недисциплинираните по най-добрият начин .

333

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен376"разкрил" си на баба ти кюлотите,"Шерлок"!..Защо изобщо ти обръщам внимание,извеяно същество?А че има НЕ "един", а няколко,които се опитват да ме имитират, само ме ласкае!Впрочем начина на изразяване НЕ Е "патент" на НИКОГО!..ВСЕКИ може да пише така,както си иска!Ако ти кажа "Добър ден" това ще означава ли,че съм "Тонката",която СЪЩО използва тоя поздрав?!..напъваш са,ама напразно..И НЕ ТИ,АЗ единствен мога да кажа какво гледам и какво-не!..ферщееш ли,фантазьорче?

332

А дали?

преди 3 години

Кончитата с големия вюрст е разболяла цяла Австрия и като е дошла на море на Слънчака е разболяла и половин България.

331

Христо Христов

преди 3 години

не вирусът е темата, а коментарите на партньорите ни... уникални коментари, показващи как гледат на България в ес... а причината е, че пред тях си мълчим като ... бойко борисов.

330

Селяндур

преди 3 години

Ами те 99.9% от австрийците са с мозъчна недостатъчност, да почнем да се оплакваме и ние ли?

329

Анонимен

преди 3 години

Ние сме заразени на 50 процента от нещо,което го няма. А и да го има е обикновен вирус. В нас има сумати вируси, с които си живеем без проблем. Това ,че западняците умират масово,е че са безмозъчни. У нас няма мерски и няма умряли. Така трябва да е.

328

минетчийски

преди 3 години

вирус има, ама явно ни пази - защото тази година имаме рекордно ниска смъртност, за ужас на членовете на сектата на Ковито и последния ден, ко ше ги праим ся чувалите?