367

Анонимен

преди 3 години

Аз са приготвям да ва слагам в ковчези вече .Щом си мислите че ще имате имунитет от нещо си дето са променя.

366

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 420Болнижите може да са пълни само с душевно болни като теб но психодиспансерите не си вършат работата и не ви събират от нета и улиците.А станахтИ многУУУ.И все прУвинциалисти прости.

365

Анонимен

преди 3 години

Няма имунитет защото е измислен да няма лек !

364

Анонимен

преди 3 години

То ако има имунитет до сега в Америка нямаше да има умрели.Ама умират всеки ден !

363

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 421Всички вируси мутират бе Ружди но това не значи че няма имунитет, *** !!Иначе нямаше да същест вуват ваксини ИЗОБЩО.

362

Анонимен

преди 3 години

Напълно подкрепям Австрия !

361

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 415Ти за нормален ли се имаш???Мили боже, какви бантута пишат на български.Ти си по-зле от онези за които пишеш бе клоун!

360

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 417Всъщност ти не си разбрал, баламурнико.Имунитет ИМА.Изкарах го ДВА пъти!!Първият път беше продължително и гадно (без болници и лекарства) но втория път беше като мускулна треска за 2 дни и ако не знаех какво е от първият път нямаше и да го усетя.Така че ...не слушай старило (експерти) а ПАТИЛО !!!

359

Анонимен

преди 3 години

Ако в Бг имаше 50% заразени по всички изчисления на топ институтите по света трябваше да имаме поне 15-20 хиляди умрели.Тоя пишман-фелдшер не знае на кой свят е.Сигурно майка му е от Афганистан щото толкова просст австриец няма как да има.Как може такива иддиоти да имат дипломи за висше образование при това ....по медицина.И да беше от Папуа-нова Гвинея да разбера ама Австрия.....не ми го побира главата.П.П. Ооо, сега се сетих, тоя ще е рода на Хитлер. Само така мога да си обясня слабоумие

358

Анонимен

преди 3 години

Българите са синоним на мрасотия в цяла ЕС !

357

Анонимен

преди 3 години

Определено 50 процента от българите са вирусоносители на простотия,спин,туберколоза,антракс,чума ,холера,жълтеница и други болести .Обаче те не знаят че са болни щото не са ходили на лекар .А на един луд как да му обеснят че е болен от вирус като е недобре с главата ?

356

Анонимен

преди 3 години

"Словакия, Латвия и Естония пък поставят пътуващите от България под карантина, независимо какви са резултатите от теста."А стига бе, та в тези страни не са виждали жив българин ама поставят катрантина.Смех!А в Тамбукту сложиха ли карантина за българи???

355

Анонимен

преди 3 години

"50% от населението на държави като България и Косово навярно са заразени с коронавирус. Това стряскащо твърдение направи Франц Алербергер, ръководител на отдел Хуманна медицина" към австрийската Агенция за сигурност на храните."ХА-ХА-ХАБатее, мислех че иддиотите са само в Бг ама този австриец бие всичко живо.Трябва веднага да му скъсат докторската диплома и да го пращат да вади картофи.Ако в Бг 50% са заразени значи до 2 седмици вируса си е отишъл.А дано ама НЕ.

354

Анонимен

преди 3 години

Ми супер, значи след месец всички ще сме го изкарали и ще сме забравили.

353

Анонимен

преди 3 години

Не бях чел по-голяма лъжа от тази! И Мутафчийски би се чудил! Как така три и половина милиона хора са болни без да знаят за това, при положение че болниците са пълни едва на половината от капацитета си!?! Тези еврогейове тотално превъртяха в тяхната ксенофобия спрямо източноевропейците!

352

Само ГЕРБ!!!

преди 3 години

Единствената негативена последица от свалянето на мерките са тези расистки и абсолютно необосновани рестрикции спрямо български граждани, въведени от редица европейски страни.

351

Анонимен

преди 3 години

Ако спрат да дават помощиот европа за всеки починал от корона, случаите пак ще станат малко

350

Швеция на Балканите

преди 3 години

Това е добра новина! Ако 50% от българите са заразени, то другата седмица ще се заразят и останалите 50%, с което инфекцията в България приключва. Всички ще сме придобили имунитет. Кой умрял, умрял. Да му мислят австрийците тепърва!

349

Сандоканчо

преди 3 години

А то Ишгъл не е в Австрия, нали? Че то цяла Европа пламна заради ски курортите на тия смешници. Ние сме били заразени, виж се ти бе - австрийски ***.

348

Един българин

преди 3 години

Австрийците са прави само за едно. НЕ биваше да се допускат толкова хора на стадионите. Уж трябваше да има дистанция и феновете да НЕ са нагъсто набутани един до друг,ама тия запалянковци,които в повечето случаи са отишли само да чупят, горят и хвърлят бомбички,как да се усмирят? Можеше мачовете да се играят и без публика. Нямаше да е краят на света,защото и без това българските ни футболисти, са като манекени на терена.