407

Анонимен

преди 3 години

А колко заразени с covid 19 дошли от тези примерни европейски държави в България и заразиха населението не спазвайки ограниченията?Бъкгария трябваше да пуска на тврриторията си всекижедин дошьл от чужбина само с тест. И тогава никой нямаше да може да прави подобни исказвания.

406

Додо

преди 3 години

И така- Сорос и бригадите му яхнаха протестите на Мун Чо и Черепа!Радев в сготвен, но е доста нискоинтелигентен и вероятно още не може да го проумее!

405

Анонимен

преди 3 години

Нищо не ме учудва! Никога никой на запад не е харесвал Балканите. А и по принцип, много по-склонни са да вярват на всичко лошо, отколкото на каквото и да е добро за нас. Тъй наречените Велики държави са си обикновен *** в много отношения. Затова ме хваща яд, като започнат да ги превъзнасят българските франкофони, англофили, медии и всякакви други.

404

Анонимен

преди 3 години

Ako ne poznavam nito edin avstraliez (primerno) znachi li tova che Avstralia ne sashtestvuva?

403

Анонимен

преди 3 години

Както винаги сензационно заглавие с единствена цел да възбуди кометари. Дърдоренето на един чичо от Австрия не е Австрия, още по малко официално изявление. Много , пожълтяхте бе Днес.бг...Поне преписвате бързо от световните медии та сте актуални с новините ..що годе

402

До 438

преди 3 години

Проблема с КОВИД е че дълго време не познаваш никой с КОВИД.....но веднъж като си с някой ...вече познаваш много и стискай палци да можеш да познаваш живи всички тези хора а и ти да ди жив

401

Анонимен

преди 3 години

То и е еболата е бацил, но ти втечнява всички вътрешни органи за 24 часа. И не може да се види.

400

Анонимен

преди 3 години

Бяхме за пример март, април, май - до средата на юни. После не.Сега сме негативен пример и в черните списъци на много държави. Но това се случва, когато 50% от българите вярват в конспирации и са с пожелателно мислене. После и кредити за лечение няма да ви оправят. Сега смятате, че страхът от някакъв бацил е най-страшното и затова не спазвате нарочно мерки. После ще разберете, че от страх не боли, но ще е късно.

399

ВАСИЛ ТОДОРОВ

преди 3 години

КОГА СМЕ БИЛИ ЗА ПРИМЕР?

398

Анонимен

преди 3 години

Работя в една от няколко свързани частни болници. От две седмици се правят преустройства в начина на работа с болни от Ковид 19. Имайте предвид, че нещата отиват към прием на привилигеровани хора, точно както беше случая със собственика на Уолтопия. Държавните болници могат да издържат още малко натоварване. И ще получите точния резултат от неверието си, че Ковид 19 не е опасен и ще се чудите какво да правите.

397

Анонимен

преди 3 години

41689

396

До 144

преди 3 години

3а огромно съжаление съществуват и такива анти-българи като тебе, които със сигурност единственото българско което имат е че са родени по нашите земи . Всичко друго в тях е "анти" . Винаги съм била горда с позитивите които българщинита ми е дала Живота в чужбина и стотиците места през които съм имала шанса да мина са ми помогнали да осъзная тази гордост . ...и да разбера, че всеки е отговорен за съдбата си и че кал и глупост има навсякъде

395

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

ЗАСЕГА НЯМА ПОЧИНАЛИ ОТ COVID хора.., подава контакта живи мъртви над Балканите..След писмено предупреждение до Генерал Мутафчииски преди месеци скромно се пдоава че всички починали имали други заболявания. Да се отчита убиването с рекламна цел на маркирани чрез видео сканиращи оръжия..Вижте филми от УХАН>>

394

JJIvanov geolog

преди 3 години

Целта на терора през ПИАР Политици е блокиране на човешката индустрия вкл тежко увреждащите Земята и климата производства.Отчете се рязко блокиране на стотици милиони автомобили режещи биосферната охрана с включени високо вредни скенери денем и нощем.Съветва се пълен блокаж на всички заводи и компании произвеждащи тежко вредни дигитално холограмни видео сканиращи оръжия и автомобили с бели режещи фарове/лед, ксенонови,халогенни и лазерни..warning CLIMATE CHANGE.

393

JJIvanov

преди 3 години

Терористите които се провалиха при предишни пироко рекламирани диверсии вкл САРС ,птичи грип,свински грип сега ползват ПИАР политици.Предупреждават всички за РИСК от заразяване по време на широко рекламирани тестове ..В много поликлиники мед мафията която провежда наглата диверсия има тежко терористични дигитално холограмни видео сканиращи техники за трайно увреждане.ПЕРЕТЕ СИ ВСИЧКО С ВОДА НАД 80 градуса...Ползвайте качествени напитки за дезинфекция вкл ракия,уиски,коняк ...в

392

Анонимен

преди 3 години

Когато тестовете показват 5 % заболеваемост не виждам защо се дава форум на един европейски да не коментирам какъв който говори за 50 % заразени

391

човек

преди 3 години

До: 458За съжаление аз вече познавам. Но пак, нека да не изпадаме в излишна паника.Известният доктор Мирослав Ненков също е бил с положителна проба и под карантина за 14 дни, но без да има никакви симптоми.Повечето заразени не са болни - трябва да се прави ясна разлика!Тези, които се разболеят рядко карат болестта тежко, това са само 4% от всички диагностицирани, а 20% - 30% са хоспитализираните в болница.Това според официални данни от Европейския Център по Превенция на Заболяванията.

390

Анонимен

преди 3 години

Продължавам да не познавам болен от ковид.Нито познат на познат - НЯМА!

389

Анонимен

преди 3 години

Ами това е добре. Ако 50% в България са заразени, значи скоро ще стигнем предвиждания процент от 70%, когато епидемията сама ще угасне и всичко ще ни бъде наред.Заразени не значи болни - повечето няма да усетят симптоми, а много от тези които ги усетят ще прекарат леко заболяване. Самите симптоми се появяват най-късно до 2 дни от заразяването, за разлика от грипа при който този период е по-дълъг (съгласно официална информация от Европейския Център за Предотвратяване и Контрол на Заболяванията).

388

Анонимен

преди 3 години

Нормално е вирусът да премине и през балканите . За сега жертвите в Австрия са повече от колкото в България . Когато го преболедуват достатъчно хора новите случаи ще намалеят .