387

бала долари

преди 3 години

Какво е казал австрийският тpaвестит нас изобщо не ни интересува!Този добре угоен смок от котилото на СЗО може преспокойно да върви по дяволите.

386

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ти явно не си ходил на запад и за това говориш така. Аз съм ходил и живял в някой държави в Европа ( Франция,Италия,Испания,Швейцария,Англия,Австрия и др.) и некъде не съм видял да се държат лошо ,че съм Българин.

385

Kreti

преди 3 години

Понеже ГРО.Б.арите нарочно завишиха бройката за да чопнат едни пари от ЕУ , сега ЕУ си го връща. Другото са алабализми.

384

Анонимен

преди 3 години

Ние в пика на заразата приемахме всички заразени от Европа, изпозаразихме се, а сега Европа не ни иска.

383

московската звезда

преди 3 години

превърнаха я във Витлеемска!

382

платен руски историк

преди 3 години

Скараха ни с майка Турция и ни замениха с руски степи и сибир...

381

блгарче

преди 3 години

До АнонименПо-добре турчин да се наричам отколкото български предател!

380

московска гоберния

преди 3 години

До Анонимен 444Само през османско-турско са ни забелязвали като народ! Русия само ни е окупирала!Вечна дружба - вечни интереси!

379

както комунистите

преди 3 години

До всяко зло за доброВинаги в първите редици отзад напред! Народ, който мрази свободата и чака винаги външна помощ - някой да ни презароби и окупира! През турско бяхме най-свободни!!

378

всяко зло за добро

преди 3 години

Тези които слушат социалистите и не се съобразяват с мерките ще погинат.Ще останем тези които държим здраво бръснича и не се увличаме по социалистически мероприятия. Пред България се открива перспектива да се очисти от тази вредна ***.

377

Анонимен

преди 3 години

Българите са опасно племе все неразбрали все на луди са правят .Българин е обида за човека на запад .По добре Сърбин,Турчин *** българин е *** за западняците .

376

Анонимен

преди 3 години

Аз вярвам на Бойко само !Такива червени дето си мислат че са в комунизма да ходят в сибир .Бойко каза много лоши дни идват и ще има криза не само умрели .Отцелелите ще страдат повече от умрелите .И война ще има с Турция и Русия .И бежанци ще има бол навсякъде .

375

Ха-ха

преди 3 години

Това , че статията е измишльотина ,/ или ако е вярна пък тоя австрийски образ е само *** / е факт. Ама си се посмях на воля с повечето от коментарите

374

Абе

преди 3 години

Като знам как целият свят не вярваше на немската статистика за умрелите им .. те решиха да си го избиват с други сега. Но и В интерес на истината ние се поизложихме след кото бяхме отличниците....Сега от глупост и липса на дисциплина се молиме господ ..и късмета да помага

373

До 436

преди 3 години

Не гледай само от себе си. Обратно е - Това че много хора спазват мерките е факт. Да има и винаги ще има хора които не спазват - повечето заради ниско IQ, а някои щото са си инати. Е, точно за тия са нужни държавните мерки. Както по белия свят. Швеция въпреки високата си дисциплина доказа , отново че без тояга не става . А колкото до Дойче веле..тях ди ги знаеме. Вместо да си гледат сериозните проблеми с модерното си робство а и вируса ...търсат други дето не ги засягат

372

Поредният

преди 3 години

Поредният "западен" *** с бели чорапи, който разбира от всичко. Някой скандинавски страни умишлено крият реалният брой заразени (казвам го от личен опит) и никой не се упражнява върху тях. За сметка на това източна Европа е подходящ обект на теории на простотията. Никой не знае какъв %хора имат Co 19. Но както и да е.

371

Анонимен

преди 3 години

Това че никой не спазва мерките е факт !Това че българина няма елементарна култура и хигиена е наследство от комунизма Е каквото му кажат да не прави това прави българина .Това не е народ а уфци .

370

Анонимен

преди 3 години

За жалост вируса се е разпространил добре .Обаче му трябват 45 дена за да стане пандемита без аналог в световен мащаб .

369

Анонимен

преди 3 години

Значи ще ни забранят да излизаме от БГ и ще ни спрат износа на всичко !После ще умрем от глад и студ зимата щото вируса ще удари септември месец .Та много умрели ще има и от бедност и от вируса .

368

ХХХ

преди 3 години

Значи до утре заразените ще са 100% .....такава е логиката ако половин население на една държава е заразена с КоронаБацил.......