327

минетчийски

преди 3 години

До Bad Company====чебурашке, сърбия имаше полицейски час, македония така и не отвори нищо - що имат повече случаи и жертви от нас? Що не са го задушили? Сороските прасета сигурно умирате от яд, че никой не ви се връзва - хората виждат бре - никой не мре, за един ден правят повече тестове, отколкото правеха за месец. И все се чудя- на вас никой не ви пречи да се затворите, ама за цяла година, или за две. Какъв ви е проблема, освен психически?

326

Анонимен

преди 3 години

Ние нямаме проблем с короната, имаме проблем с корумпиранта власт.....

325

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименскъпи,НЕ гледам и "Златната Рибка"!!!..Това име ЗА ПРЪВ ПЪТ го чувам от теб!!!Не гледам "талавизия" от двадесет години!..ВСИЧКО,което пиша тук,е плод на "СУГЕСТИЯТА",която ВСЕКИ може да има,стига да се ОТЪРВЕ от ЗОМБИРАЩОТО влияние на.."телевизиите"....Звучи ти нелепо?...Е,така е!..Но ако пробваш,ще промениш мнението си.Вас ви ОБРАБОТВАТ БЕЗ ДА СЕ УСЕТИТЕ!!!..Дресираха ви да нямате СОБСТВЕНО мнение,а да ПОПИВАТЕ помиииите,блъскани към вас 24/7 от ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ "телевизии

324

Анонимен

преди 3 години

Австийците, ако са прави, само може да завиждат. Кой не иска антитела без да го е усетил?

323

прозира

преди 3 години

защо имам усещането че се пробвате на мен нещо да си го върнете Мнението ви не е коректно дори на инат невъзпитано Точни са им статистиките Вашето е предположение от злонамерено отношение

322

ПроСоТо

преди 3 години

оле мале,какво стана?!?!..Драги 1,НЕ ГЛЕДАМ напъните на Славейко от..може би има 20 години вече!!!!Видях го навремето,прецених го ,и ..това ми е достатъчно...2:-Не знам защо ми триииият коментарите!..Може би ТИ вършиш тая работа?..3:-ЗА СЕГА никой не може да "извади България от ЕС и НАТО"!!!!..Що за фантазьори сте?!..Въпроса НЕ е в ИЗХОДА,ПОНЕ ЗА СЕГА,въпроса е КАК,АКО НАИСТИНА ИМАМЕ ПОЛИТИЦИ,а не мутри и чалгари,можем и трябва да се възползваме от тоя факт!.."Това е толкоз просто и

321

Bad Company

преди 3 години

Колкото и да тъжно, признавам, че троловете успяха. Бясната кампания по сайтовете и фейсбук, че "вирус няма" успя. Успя да настрои хората, успя да уплаши Борисов за да разхлаби мерките. А ни трябваше само още седмица-две за да го задушим. Сега берем "плодовете". България пламна и малко по малко всички взеха да отсвирват всички. Ресторантьорите си направиха ритуално харакири с протестите. И сега кво? Ресторантите отворени ама туристи няма! Ама.....прав е Бойко.Матряла е такъв........

320

Анонимен

преди 3 години

дългуча нещо го е закъсал! може и да не изкара до изборите, ако веселия роджър от дубай не го финансира!

319

Светозар

преди 3 години

До СправедливостА кое доказва, че Трифонов не е подкупил лекарската комисия, за да даде тези резултати ?

318

Справедливост

преди 3 години

"Слави е наркоман - има златна ноздра" - Недялко Недялков, съдържател на вестник "ШОК" и осъден от Слави Трифонов, който си бе направил медицински изследвания, че няма златна ноздра или увреждане на носа.

317

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо 33618Ще гласуваме за който извади България от ЕС и НАТО.

316

СТРАХУВА ЛИ ВИ СЛАВИ

преди 3 години

То не беше "чалгар", "куц", "сакат", Гешев да му влизал в телевизията....Хахахахахахахаха малко май ви "страхува" следващия премиер?

315

Анонимен

преди 3 години

Не само Австрия а всички в Ес вече се гаврят с бг защото е неуспешна демокрация. При социализъма ни уважаваха много повече.

314

Анонимен

преди 3 години

До Гледам 7/8 твМожеш да си гледаш Чалга ТВ колкото си искаш. Това с абонамента е сага за наивници. Слави хем иска да си преброи мало умните зрители, хем и те да му платят преброяването. Даже и 10 000 калпака да му се вържат и платят абонамента това са 7800 лв:))) С тази мършава сумичка ли ще се издържа телевизия бре? Те за уиски не му стигат, да не говорим за гавази и джипове.:))

313

Анонимен

преди 3 години

Тактиката на Борисов се провалила?Моля, измислете и напишете каква беше тя?Понеже тук капацитетът стига да се вземат само първосигнални решения.

312

Анонимен

преди 3 години

Тоя явно е изпил една бира и не знае къде се намира :) Ходи си лягай австрийски циркаджия с нежни ръце

311

Светозар

преди 3 години

Нещата в "общия европейски дом" за България НЕ СЕ случват, защото са ни отредили слугинската стая! Това е горчивата истина!

310

Гледам 7/8 тв

преди 3 години

Зрителите ОТДАВНА му повтарят да направи абонамент. Това не си го е измислил сам, а беше пращано в рубриката "Златната Рибка" на Краси Радков.Това, което каза в едно от предаванията си Трифонов беше, че той е изкарал ДОСТАТЪЧНО ПАРИ с труда си и целта му не е такава.Това се вижда и в делата му - може да яхне протеста и да изкърти бая пари от спонсори, но той страни от това. Това ДОКАЗВА, че целта му не е да забогатява.А вие си мислете каквото искате. Фактите говорят.

309

тъпомер

преди 3 години

Минавам набързо, тази жена не се научи да пише правилно!

308

Патриот

преди 3 години

Кой е заразен? Нито един не видях да е болен. Всичко е имитация.