357

Анонимен

преди 3 години

До 402 Разбери човек , писнало ми е от беззаконието , да ме правят на луд . Писнало ми е да си въртят далаверите , а негативите да ги обират обикновените хора . Не ми трябват немски стандарти на живот . Да се живее нормално що годе . Не ми дреме ни за партии , ни за политици . Писнало ми е като изляза навън , да гледам хора да ровят в казана . Ти имаш ли идея , какво става със сираците , като навършат 18 години ? Дано си ме разбрал . Не се нахвърляй така друг път , не познаваш човека

356

Анонимен

преди 3 години

Зомбитата НА ГЕРБ постоянно повтарят зс импийчмант на президента, и понеже както казва Вожда Тиква че били П... РОСТИ,явно не знаят че в българската Конституция не съществува такава процедура.

355

Анонимен

преди 3 години

Франция винаги е била държава още по времето на Монархията много преди колониите.Слаби познания по история.Франция без колонии може колониите без Франция НЕ.Германия почти не е имала колонии и ги е имала за кратко.

354

Анонимен

преди 3 години

Как спряха набързо протестите с ХонгКонг.Ама трябва здрава ръка а не джендърска Герберастка

353

До 398

преди 3 години

Е,като си живял,смяташ ли,че сега има нещо общо с тогава? Тогава си бил без закуска,а сега? Колко ти е заплатата? Имаш ли автомобил,а интернет,а смартфон,а обновено жилище,а можеш ли да си позволиш с една заплата да живееш прилично? Ти какво искаш ? Стандарта на Германия,Франция,Англия? Искаш ама няма,защото тези държави са си го извоювали,а обществата там са го изстрадали ! Даром никой няма да ти даде! Затова бъде доволен от достатъчното,за да не се върне 97ма !

352

Ira

преди 3 години

Някой да ми обясни, каква е разликата между танковата реплика на Петър Младенов и репликата че ще спечелят гражданската война. Не сте ли омерзени?

351

Анонимен

преди 3 години

Опссс - до 387ми , онзи бавния е коментарът ми , нещо са поизтрили

350

Анонимен

преди 3 години

Такова понятие, като етнически турци у нас няма.Има българи изповядващи мюсюлманска религия, като повечето от тях отдавна са по Европа за да изхранват семействата си.Понеже мафията е впила пипалата във всички институции. У нас останаха Римляни, които някой умишлено се опитва да ислямизира.

349

Анонимен

преди 3 години

Слаба полиция демотивирана трябваше с водни оръдия да ги разхвърлят по паважа като вълк младо яре.

348

DDD

преди 3 години

Мили ми смехурковци, прекръстете се на ГРОБ. По ще ви отива! И без това много скоро някои от вас ще разберат значението на думата на свой гръб! Защото на нас, обикновените хора, вече взе да ни писва! И не ни е страх! Идва видов ден! Къде е сега селянина с каскета? Или и той е в бункера с другия мишок от Банкя?

347

Сат Н

преди 3 години

Герберщината е христоматиен пример за узурпиране на властта от най-долната из мет на обществото. Подлеци гангстери.Кой ви се връзва?

346

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересува кой ще управлява. За мен най важното е БСП никога повече да не види власт и мнозинство в парламента. Те са доказали че са най вредната партия за България и всички кризи досега са ставали винаги когато те са били на власт.

345

Анонимен

преди 3 години

Дончев информира, как министерски съвет оценя ситуацията, форумни бабаити си мислят, че заплашва. Умник Гюро с Умници другари.Изпълнителната власт държи всичките лостове и няма да допусне сериозни безредици. Но ще позволи според мен, да се изпусне парата, и да се обявят скрити играчи в различните структури. Следва разчистване и спечелване и на предстоящите избори.

344

Анонимен

преди 3 години

378 дончев е бил директор на отворено ббщество на сорос. Да точно онова което ***. Ако нещо е станало в габрово то е заслуга на хората, а не на него. Скоро не съм ходил там, дали тролейбусите още вървят че като гледам се един тролллей

343

До 370

преди 3 години

Защото през 1997 *** бяхме милион и половина буквално гладни хора !!! Ти знаеш ли какво беше през 1997 ??? Или си номенклатурен пикл,ьо -рантутник ,на който все някой му е длъжен ?! Знаеш ли бе,задръстен ? Знаел ли за какво стаяаше въпрос тогава ? Знаеш ли,че заплатата през януари стигаше за 20л бензин ? Знаеш ли,че цените се вдигаха по два пъти на ден? Знаеш ли,че нямаше храна в магазините ? Знаеш ли,че джобните ми стигаха за половин баниичка в училище? Знаеш ли,че доларът стигна 3000лв ?

342

Анонимен

преди 3 години

Само изваждането на БГ от ЕС и Нато и изтегляне на ЕС границата до Хърватска в западна посока ще оправи руcoфилиcтицитe.

341

Арест и съд

преди 3 години

За Дончев.Подстрекава хората към гражданска война,кръв и трупове за да спаси хунтата.

340

Сата НАТО

преди 3 години

ГЕРБ смята, че отговорността за случилото се снощи при протестите в София е на президента Румен Радев,-------Аз пък смятам друго.

339

Sichtpunkt

преди 3 години

Точно, Радев иска да ни заведе в азиатският обор и да станем нейна република. Иска да се отделим от цивилизованите държави и да ни вкара във вечният бaтak!

338

Анонимен

преди 3 години

Е Герб ви показаха как ще бъде занапред! Без милионери с рубашки!