337

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 373 Все си мисля , че на много хора им е паднало пердето , и покрай коронавируса обедняването . Наемат ли се хората , и полицията не може да ги спаси . Е ще има бити , може и убити , ама търпи се до едно положение И да няма обвинения ,че дадена партия стои зад протестите , от всяка ще има пребивани депутати

336

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко,пак пишкат на зелено!

335

Анонимен

преди 3 години

За пет лева сте готови да чупите,обиждате! Е с крясъци няма да ви се случи! А зелените чорапки- вън от президентството!

334

До 359

преди 3 години

Габрово съвсем НЕ е напълнено с роми ! Да,бездомни такива от Южна България бяха ВРЕМЕННО преселени по интиграционна програма,а вече половината от тях ги няма ! Знаеш ли също какво направи Дончев с Габрово ? Върви и виж ! Превърна го в един отнай-модерните областни градове.Подреден,обновен,иновативен и рефрешнат ! Защо нямате никога доблестта да признаете позитивното ?! Защото сте промити профани ! Хората в този град категорично преизбраха кмета ,дори и след режесираните протести там !

333

Анонимен

преди 3 години

"Дончев: Няма да допуснем гражданска война, дори и да имаме шанс да я спечелим"-----Кво ще спечелиш бе ,льоло ? Като ти се изсипят 50 000 души , на които им е паднало пердето , и ще ядеш бой . И полицията , където я държите с 20ст на час нощен труд , като ви изостави ???? Вашите фенове ли ще ви пазят ????

332

Анонимен

преди 3 години

Слаба полиция ако беше във франция да са ги натъпкали със сълзотворен газ и изкюравили с Флашболове.

331

Анонимен

преди 3 години

Повече от това да чупят и вандалстват няма да постигнат. С такива акции власт няма да имат!

330

DDD

преди 3 години

Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! Член на управляващата хунта да плаши с гражданска война! В 21-ви век! КОЙТО СЕЕ ВЯТЪР, ЩЕ ПОЖЪНЕ БУРЯ! ХОДЕТЕ СИ С МИР, БО.ЛУЦИ! Да не стане играчка-плачка! ДОЛУ ГЕРБ!

329

Анонимен

преди 3 години

Митинги трябва да има. Нека крещят с цяло гърло, дълбоко вдишвайки. Тя короната ще довърши започнатото.Но този път стратегията ще е от друг тип. И съд ще има, но за подлъгалите масите, да не спазват закона. Така че само 10 - 12 дена протести ще са напълно достатъчни за да покажем на света какви сме пичове безстрашни.

328

Анонимен

преди 3 години

Защо 1997ма е можело да се окупира парламента , да бъдат затваряни депутатите вътре. Трепереха за животеца си . А сега да не може Всеки управляващ трябва да е наясно ,ч е като се самозабрави и краде в несвяст , а хората мизерстват и им писне , винаги може да се изсипят и да затворят парламента , да искат да трепят депутатите и т.н . Не че има кой знае какъв смисъл . Виждаме ,че управляващите не си вземат поука

327

Анонимен

преди 3 години

Радев и останалите ще ви заведат в Русия!

326

Анонимен

преди 3 години

Кое нямал да допусне? Този за какъв се мисли? Пусти бой , хората с лопатите за лютеница накрая ще ви бият крадливи мутрагени! Президента е главнокомандващ, а не някакъв дончев или караянчева.

325

Анонимен

преди 3 години

Първо *** да си върне синчето от Сащ.След това ще им повярвам.Ама да върне и откраднатото че и тя беше в Сдс борец против комунизъма.

324

Sichtpunkt

преди 3 години

Анархия ли искате бе лимури?

323

Анонимен

преди 3 години

Франция без русия и катай може но без Сащ не!Да са знай!

322

Анонимен

преди 3 години

"Дончев: Няма да допуснем гражданска война, дори и да имаме шанс да я спечелим"Боже, тоя съвсем изпуши.Започна да говори несвързано.

321

Анонимен

преди 3 години

евросъюзе колония на сащвчера има нови санкции от сащ срещу франциянали са съюзници когато става за пари няма приятели това е истината и това банкянско комунистче дето вчера хленчеше по телевизията как цяля еврапа ни поздравявала и се възхищава - да на търпението ни на безкрайно крадливата шайка

320

Анонимен

преди 3 години

Донче - това е мазното *** дето напълни габрово с *** те сами са си виновни защото избраха неговото протеже за кметчестито на печелившите

319

Анонимен

преди 3 години

Народен съд хахаха ***.Само спирането на евросредствата и изхвърлянето на България от ЕС ще ви Оправи.

318

Sichtpunkt

преди 3 години

Зомбирани сурикати, както се появихте така ще се изметете!