397

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен443Какъв страх бе, забрави ли концлагерите в които измъчваха и убиваха цвета на нацията-НА ТОВА ВИКАМ СТРАХ!!!Вашите мизерии искате да ги препишете на ГЕРБ,ама не сте се променили никак за толкова години или ВЪЛКЪТ КОЗИТАТА СИ МЕНИ ,НО НЕ И НРАВА!!!

396

Анонимен

преди 3 години

Не е работа на гл.прокурор, още по-малко на Биков да осъждат,че президентът е нарушил конституцията. Спецпрокурорите влезнаха без да имат това право в Президенството, което беше груба провокация.Прокурорът няма право да отсъжда, неговите правомощия стигат до обвиненията. Прокуратурата не може и не трябва да публикува своето мнение и части от разследването в медиите. На това му се казва манипулация. Не може с разрешение на съдия това да се прави. Виновен е и отговорност носи и съдията.

395

До 681

преди 3 години

Абе ти пък къде месиш заплатите бе.... кога при комунизма е имало добри заплати.... заплатите зада са добри трябва да има силна икономика а не да се дават даром....а в тази политика в момента Радев играе ЛИЦЕМЕР

394

ПроСоТо

преди 3 години

към фъфлещия Дончев:-Вие няма да ДОПУСНЕТЕ гражданска война,вие ще я ПРЕДИЗВИКАТЕ с уникалното си тъпоупорство и гьонсуратлък!Впрочем,"Гърнето" вече е завряло...Твърде късно е да се правите на "хрисими слуги на народа"...."Све има свой край,па чак и герботерора"....Но,"Надеждата умира последна"...Продължавате да се надявате ,че всичко това са само мимолетни завихряния и ВИЕ ще успеете лесно да ги туширате..И да си я подкарате по старому....Е,верно че умира последна,но все пак УМИРА над

393

Анонимен

преди 3 години

Типичен Гьобелсов фашистки маниер.... облъчваш обикновените хора ежедневно и непрекъснато с чувство за страх,несигурност и заплаха и по тоя начин ги правиш безразлични и търпеливи, лесно манипулируеми. 10-годишното узурпиране на властта от ББ кликата направи народа смирен и послушен, но всяко едно нещо има граница...и тя вече е премината.Няма да го спасят двойните и тройните редици от полицай, двама и дори трима Гешевци и безкрайните хвалби и *** лъжи.Да изметем мафията!!

392

Анонимен

преди 3 години

Факт е че президентът създава напрежение, и няма да спечели от това. Не може толкова години само с конспирации да се занимава. Като говори нищо не казва, винаги общи приказки, както едно време на митингите преди 30 г. Хора не се лъжете да ходите на митинги, използват ви. Разсъждавайте с главата си, от злоба и агресия няма полза.

391

Анонимен

преди 3 години

Много гнусен , питайте жена му!Дончев - малката тиква Мутри - ВЪН

390

Анонимен

преди 3 години

Гербавите можело да спечелят в гражданска война , ахахахаха , направо ми оправиха деня . Не знам кой ще спечели , но вас определено ще ви затрием от лицето на земята . :)))

389

Дончев

преди 3 години

Срещу кого ще спечелиш тази война?98582

388

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Дончев, дори 20 000 души не можахте да дислоцирате във ваша подкрепа;))) Ти сам изчисли, нъл си философче-масонче, какви са ви шансовете да спечелите гражданската война;))) Вие сте история и то от най-лошите страници в най-новата българска история!

387

до 420

преди 3 години

Разви се само шкембята на министъра.

386

Хахаха

преди 3 години

Каква война и срещу кого ще води вицепремиера? ЗАЩО говори за гражданска война? Това не е ли престъпление?

385

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"единствено Т.Дончев става за нещо"Абсолютно съм съгласен. Ама няма да кажа за какво става, че модовете на смешната пеевска медийка ще ми изтрият коментара незабавно.

384

До Дончев....

преди 3 години

Нямали да допуснат.... Томиславе, никой не би искал, но не дай си Боже, никой няма да ви пита. Имах те за единственият трезв и интелегентен член на правителството, но се оказа, че и ти си на каишка ! жалко....

383

Анонимен

преди 3 години

това което ГЕРБ причини на България за 10 години, нито комунистите за 40 години успяха нито фашистите,алчни и безкрупулни същества които за шепа пари продадоха цялата държава...

382

анонимен

преди 3 години

НЕ ГО СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРИ. ПАДНЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ТОЗИ И ДРУГИ ПРИБЛИЖЕНИ НА БОЙКО ЩЕ СА ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ ГО СХРУСКАТ КАТО КОТКА С МИШКА. ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРИПОЗНАЯТ КАТО ДРУГИ.

381

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството че дончев си пудри носа с бял прашец.

380

681

преди 3 години

Биков а кой носи отговорност за мизерията на която са обречени пенсионерите с пенсии от по 200лв и големите заплати на частниците от по 500лв ? А кой носи отговорност за заграбването от крадци като вас на България която превърнахте в дойна крава за вас и семействата ви? Кой носи отговорност за провалените животи на българите които луднаха и умряха гладни и безработни защото според вас така трябва? За вас само съд и бесило-нищо друго не оправя ситуацията!

379

Анонимен

преди 3 години

За да няма граждански войни има избори, дайте си оставката и нека избиратела да реши, дали иска още шкафчета с пари, 700 милиона прибрани под масата, главен прокурор без кпнтрол от ничия власт освен от тая на парите, да си прави каквото си иска и нагло да твърди че си върши работата и т. н. т.

378

Анонимен

преди 3 години

Нещастници! Спрете да плашите хората с война и етнически размирици. Евтини манипулации не минават. Познавам куп млади хора с етнически имена, които са далеч от хватката на дпс. Поколенията се сменят. Мафията вън!