417

Анонимен

преди 3 години

До Пияния помак119 Това че си пиян не те оправдава да заплашваш цитирам:"да си правят сметка там протестиращите, щото да не играе калъча!"

416

Палачинката

преди 3 години

Браво Василев как не са те изтрили не мога да повярвам това е самата истина като в клещи са ни хванали

415

Мизерия

преди 3 години

Мутрата обяви че няма да подаде оставка иска да ни избива по площадиде значи с мирни протести няма да стане ще е нужна радикализация,говори несвързано и лъжи,явно усеща с престъпната си интуиция че този път отива в затвора или на почивка на Орландовци.

414

ква гражданска бе

преди 3 години

Събирайте си багажа и метла ,Радев сформира служебно --следва служебно правителство ,разследване и опразване на шкафчетата в името на народа ,нови избори спечелва обединената опозиция герб се разпада !

413

Анонимен

преди 3 години

А че Боко ще опоска хсзната и ще остави батак, това може да сте сигурни. За този човек обратен път няма - толковаце лъгал и краднал, че да се откаже от властта, значи да се самоубие.

412

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера, какво само ми го навират тоя Божков? Дори да има участие, за да тръгне един милиардер да ви сваля, пак вие сте виновните. Човека имал някакъв бизнес, не спорим колко е морален, но абсолютно законен и си е платил всички данъци. Сега заради оня тьпак с каскета няма бизнес, няма данъци в хазната и хората са безработни.

411

Аз

преди 3 години

Кучетата си лаят керванът си върви. Ще протестирате и ще спрете в един момент. На изборите каквото стане това е!Всяко чудо за 3 дни е казал народа. И в Америка скачаха, скачаха *** ама спряха накрая.

410

Анонимен

преди 3 години

Хора, не ходете на никакви митинги. Само ви ползват за политически манипулации. Не им се връзвайте. Пак ще останете само с пръст устата, както през 90-те.

409

Анонимен

преди 3 години

Дончев е най-големият анти-българин, отроче на отворено общ-во което знаете от кого се финансира. Единствената му задача е да "усвоява" и да работи срещу българщината

408

Анонимен

преди 3 години

Кой е този дончев, този дето усвои едни 3 млрд за електронно правителство.. и то не е почнало съвсем да работи

407

Анонимен

преди 3 години

Кои ние да я спечелим и срещу кого, моля другаря дончев да се уточни

406

Анонимен

преди 3 години

Е как бе ви е срам бе, всеки който не е с гроп е набеждаван (според случая) за комунист, безродник, платен кумпен и какво ли още не, единствено те са най-големите родолюбци и патриоти .. пу, даже и не заслужавате да се изплюе човек на вас продажни мекотели.

405

Анонимен

преди 3 години

Каква гражданска война? Та вашите "войници" нали си заминаха вчера... Между кого да избухне тази война?

404

Христо Христов

преди 3 години

Някой да разтълкува какво значи управляващ да каже, че няма да допусне гражданска война.Че ще подаде оставка, ще започне арести на активисти, ще започне война, ама не гражданска, а cелска, щот боко е *** сeлянин?

403

Анонимен

преди 3 години

Как може да споменеш война и гражданска в едно изречение?Ти си за съд Дончев . Кого ще плашиш бе кюп.

402

Анонимен

преди 3 години

Биков и неговото мнение за шайката - "Има шанс той (Б. Борисов) да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция . Още тогава г-н Биков е говорил за революции, а революциите обикновено са свързани с насилие комай ....

401

Анонимен

преди 3 години

Сачева през 2013 г. и за Борисов - "Директори на общински и държавни фирми по места са принуждавани да стават членове на ГЕРБ, за да запазят работата си точно както в комунизма. Фирмите са мачкани и рекетирани, както никога досега".

400

страх ме е

преди 3 години

Мен най-много ме е страх че може да дойде на власт някой също така безличен и продажен като Румбата. Той скоро ще си отиде, но после ще трябва да му пращаме зулумите. Нали си спомняте какво стана след Орешарски?

399

681

преди 3 години

До До 681 Заплатите и цените в магазина са основни показатели за политиката която едно правителство води в държавата,когато влизаш в магазина и за 20лв вземаш един хляб две кисели млека и бучка сирене това за какво говори? Липса на собствено производство и огромен внос носещ печалби на определени хора.С такива *** като теб ми е омръзнало да споря на лекции

398

Анонимен

преди 3 години

Искаш мир? Имаш само една възможност.