377

Анонимен

преди 3 години

Всяка провалила се власт преди своя тъжен край плаши хората с гражданска война!Дончев неслучайно е известен като Малката тиква!

376

как еджунглата у нас

преди 3 години

Борис Джонсън ако го вханат с 1.5млн евра в шкафа докато пенсията е 120 евра ще го обесят като Мусолини след публично влачене по моста на влюбените.

375

Анонимен

преди 3 години

Протеста беше отмъщение на Радев ,заради арестуваните служители от президентството и платени от Божков *** ,замерящи с камъни и бутилки полицаи и хора.Също писаха,че Божков е плащал на агенции и хора,да не бъдат давани труповете за посгребение,за да плъзне зараза и хаос в страната!Подли,мръсни и отмъстителни хора,тези ли искате да ви управляват?

374

Анонимен

преди 3 години

За да има мир гербехрастите в Сибир

373

Анонимен

преди 3 години

Гробарите е вече време да се махат воглаве с кръглия суджук от Банкя ,единствено Т.Дончев става за нещо

372

Анонимен

преди 3 години

Яяя колко комунистически малки прасенца са се събрали.Ми аз ги гледам пред университетите с коли пета ръка очиларки със селските си номера от незнам си кое село в София мечтаят за Ткзс.Гнусни ***.

371

Анонимен

преди 3 години

Надявам се че ако дойдат БСП и други пумии на власт ако дойдат ЕНП и Меркел ще им щракнат кранчето на еврофондовете докато пак не дойде Герб и Патриотите или само Патриотите благодарение на които БА се разви повече отколкото за 30 години преход.

370

Масово

преди 3 години

Масово гласуване.Българите които сме в чужбина.Всички българи в България.Не трябва да позволяваме малка група купени хора които НЕ говорят български да определят какво ще става.Пълно беззаконие и корупция.Онзи....*** от сараите прави квото си иска.Пълна мобилизация на изборите всички

369

Анонимен

преди 3 години

До 409 И да довърша Коронясването на Веждито за Мултак от Илия Павлов , показва какво е то политика . И Жельо беше там и комунисти и демократи ,всякакви , " КУ-КУ" забавляваха гостите .Хората няма какво да ядат ,а масите там отрупани . Грозно до н-та степен. С две думи - като видят паричките , милите ни депутати стават едно цяло Най-единни са , когато си гласуват субсидиите . А БСП как пяха патриотични песни , като беше заварден парламента 97 . Жалко ,че хората бяха отново използвани

368

Анонимен

преди 3 години

Каква гражданска война бе Дончев, на тия роми дето им плащате да идват да ви подкрепят на митинг, да не мислиш че ще се бият за вас. Вярно че с тия чекмеджета дето ги имате сте сила, ама не всичко е пари в тоя живот.

367

Анонимен

преди 3 години

тези глупости за гражданска война ги говореха комунистите преди 30г. хората искат да изчезнете от властта защото сте крадци това е положението. някой ще ходят и в затвора тоя път

366

кви протести, бе

преди 3 години

До Ей все протестиИма си избори,там протестирай колкото си искаш!

365

Анонимен

преди 3 години

До 409 И на мен като ми прекипи , малко ги ръся без да мисля . В нормална ситуация , нямаше да те обиждам , и ти си човек . И аз не те познавам , нито на какъв хал си . Ти си имаш право на своята позиция . Не съм тръгнал да трепя хора , защото имат различно мнение от моето . А най ме е яд знаеш ли за какво ? С теб примерно с джафкаме , а политиците си разиграват коня и са си дружки . Ей виж го Гергов , има ли нещо против Борисов , едва ли . Бенчо Бенчев и той ., за Баневи да не споменавам

364

Анонимен

преди 3 години

Боко го няма днес,щото опакова багажа от пачки и кюлчета,надява се се да се измъкне сух от водата.

363

Активист на БСП

преди 3 години

Да,бе! Снощи за малко да убиете човек !!! Даже казват че е мъртъв!!!

362

Свещен Гущер

преди 3 години

До Анонимен 407Нахвърля се върху теб защото е оскотял от бедност и партийно промиване на мозъка.Нарича се Стокхолмски синдром

361

Ей все протести

преди 3 години

Оставка, все протести ли трябват...

360

дончееев

преди 3 години

Не си играй с кибрита,че ще си изгориш гащите!

359

До 407

преди 3 години

ОК,извинявай,сгрешил съм относно теб,нахвърлям се,защото пък на мен ми писна от мрънкачи,критикьори,вечно недоволни,вечно чакащи НЯКОЙ ДА ИМ ДАДЕ,а в същото време насреща една кръгла нула.Имам колега,който дава два офиса и апартамент под наем без да ги декларира,а в същото време не спира да мрънка колко неставала държавата.Да,в социалната сфера има доста по какво още да се работи,корупция е ясно,че има и е трудно да се изкорени,така дълбоко вкопана,но да сравняваш 97ма със сега е нелепо безумие.

358

Анонимен

преди 3 години

Дончев: Няма да допуснем гражданска война, дори и да имаме шанс да я спечелим......чичо Дончо, веднъж отворена кутията на Пандора - никой не е в състояние да контролира "бубата"!