33

Анонимен

преди 3 години

Една от снимките е с една пачка, сторило им се е че са малко еврата, върнали са се с повече пачки и злато да е по автентично да се види колко много е корумпиран лошия ББ, ех кучета социалистически колко сте долни и подли.

32

До 24

преди 3 години

И ще поръчат същия *** да се просне напреко на спалнята,така ли?Много сте елементарни,също като вожда.

31

Анонимен

преди 3 години

Пускането на факти и обстоятелства свързани с действителното поведение на министър-председател е "атака"... Бега бе ! Още малко ще изкарате въпросите защо живее и се държи като мафиот за престъпление. Дай да питаме колегите му от европейските държави дали спят с глок и шкаф пълен с пачки и злато до тях, дали се заканват, че ще "размазват" тоя и оня по телефона. Да се сравним с останалите и тн. Е, ясно е какво ще кажат, няма нужда да питаме. Ние тука го извъртаме на на престъпление, а на политика

30

Тиквизми от Банкя

преди 3 години

Видиш ли дрон в стаята-на пари и злато е...П.п А излаЙкваш на Поли едноокия...

29

пияница мистик

преди 3 години

До 20Ами толкова им е акъла на дрогарете. Той Бойко сейф за пари няма, ако изобщо му трябват хартиени пари, не знае какво е платинена карта, в която можеш да имаш и 100 милиона, не разбира че парите седят най-сигурно в швейцарска банка, а ако имаш пари за криене в офшорка. Според дрогарете една фотошопирана снимка като от мутренските времена на ВИС2 и СИК е супер реален компромат. Ами за техния електорат с IQ на телесна температура явно е достатъчно и вярват

28

Анонимен

преди 3 години

Какви атаки,беееее!Нали всички виждаме как до гуша сте затънали в калта.Престанете да ни мислите за ***.

27

Анонимен

преди 3 години

кви компромати,бб се о-акал та мирише до Виена

26

Sichtpunkt

преди 3 години

Като знаят БСП колко милиарди чакат да бъдат откраднати, ще поръчат да се изработи същата спалня, шкафчета и ще си щракат всякакви снимки, а ББ да се обяснява колкото си иска. АБСОЛЮТНО! Точат зъби като вълк, на яре! Ха ха ха

25

Анонимен

преди 3 години

До 24Ако си свалиш гащите

24

Анонимен

преди 3 години

Като знаят БСП колко милиарди чакат да бъдат откраднати, ще поръчат да се изработи същата спалня, шкафчета и ще си щракат всякакви снимки, а ББ да се обяснява колкото си иска.

23

Анонимен

преди 3 години

И кюлчета злато ,от ония/ от соц.времената за износ / ,в ношното шкафче ?!?!? и седящи там с години ,като се съди по снимките !!!ХА-ХА.ХА!!!

22

Sichtpunkt

преди 3 години

На мен като лайк в сферата на конфедерациялните разговори, ми стана ясно, че има разлика в гласа на Борисов в различните части на разговора! ТОВА Е БЕЗСПОРНО!И това го казах много преди Т. Дончев да го направи! Със снимките е абсолютно същото. Използвали са снимка предоставена от асансьорният кмет и върху нея са се упражнявали със шкафчето и парите.200% фалшиви кафяви....артефакти!

21

Кух профил

преди 3 години

И аз искам някой да ми напълни шкафчето с евраци, докато спя. Ама няма балъци, баси....

20

Ф.С.В.

преди 3 години

Спалнята на Премиера била работно място-През деня се взимат пачки и кюлчета за да се пълни шкафчето -а вечерта се взима алкохол и жрици за да се релаксира от напрежението през деня на Първият в Държавата -после се гледат възхвали по Новините в Медиите--ех каква хубава работа -всеки иска такава -хахахахахахаах

19

Анонимен

преди 3 години

Хайде, уточнете се какъв искате да го искарате тоя Бойко.Първо беше някакъв голям любовник. Сега пък спял с кюлчета злато,като че ли няма пари за сейф.

18

Нормален

преди 3 години

Всеки нормално мислещ и технически грамотен човек веднага разбира че това е нескопосан фейк! Има начини и причини с които да се направи истински ,,портрет" на Борисов ,но явно зложелателите карат по старият комунистически примитивен начин! А ,,верващи" първосигнално и врагове за които всичко публикувано в социалните мрежи е ,,верно"!

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТо па едни..дури,ха ха.Стават само за клатене,за нищо друго.

16

Пук

преди 3 години

Чудят се кой от всички, които са оставяли пачки с по 500? е направил снимките.

15

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В. 6Точно! И накрая- няма данни за престъпление.Присъда "Виновен" е само за народа.

14

До 8

преди 3 години

Народа не са тумба неадекватни ботове като тебе дето се радват на Северна Корея и Беларус и се оплакват че тука е диктатура.