93

Анонимен

преди 3 години

И кой е той?

92

Тошко

преди 3 години

Драги форумци, кажете кое Ви тревожи в тези записи, има ли кражба, заговор срещу някого, парите в чекмеджето ли или спящия премиер, кое че има пистолет ли, кое тук е НЕЗАКОННО?

91

Анонимен

преди 3 години

Томи габровеца,е цар на витиеватите,демагогски изречения.Има ли проблем в главното. "ел табло",той тича по студията да каже как ще го отстрани и дали ще се смени само бушон за да не гръмне "таблото".Идва 28-ми март, ден за избори. Томи и компания,трябва да се изнесат от "Дондуков"-1 завинаги,иначе,ще стигнем най долното дъно на вонящата яма в която сме днес.

90

Анонимен

преди 3 години

Да живее БКП!!!!!!!

89

българин

преди 3 години

Д-р Дончев! Само да попитам.Защо властта която е в ръцете ви.Се юрна неистово да търси кой аджеба е пуснал тези записи? Не допускате ли че може да да ефтетични?! Защо не направите Експертиза?! Не искате знаем това! Но защо? Бихте проверили всеки друг сигнал подаден така! А този Не желаете? Защо? Бъдете " принципни" както " до сега"!-:)

88

Анонимен

преди 3 години

тиквеника сам си каза че е той но било монтаж докато се обясняваше редом със свитата си.

87

Нищо ново

преди 3 години

Томислав Дончев просто няма какво друго да каже. Ако каже, че записите не са автентични, никой няма да му повярва и ще го обвинят в л'ъжа. Ако каже, че са - Бойко ще му тегли ушите. Единственото, което може да каже, е че тук-там са автентични, но манипулирани. Който иска - да вярва. А важното (спред него) не е какво съдържат, а кой враг народен ги е записал. Всички специални служби и прокуратурата с каскета начело трябва по това да работят.

86

Анков

преди 3 години

Процесите в управлението на държавата,от доста време са извън контрол.Хипотези,подозрения,постановки,това витае в главите на герберите.Създаваш условия,попадаш в комични ситуации които са много важни като стойност,после търсите врагът,който е близо на един дъх разстояние.Всичко това "говори",че няма да изчакаме 28-март денят на парл. избори!Тръгвайте си другари с мир,защото този път,камъните няма да достигнат за "изпращането" ви!

85

Интелигентен

преди 3 години

Дончев,ти *** ли си,*** ли си?Това не са никакви"атаки?",-това са компромати.Моето мнение е:,-че има въпиюща нужда от въоръжени атаки срещу твоят премиер.България и народът Ми са съсъпани и тънат в тотална РАЗРУХА.Държавата отива към закриване и изчезване.Съ-си-па-на е, и финансово обрулена.Трябва да се спасява,но....без ВАС,-от ГЕРБ. Аз,новият Левски-единствен,понастоящем,-СПАСИТЕЛ.Друг няма.

84

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с едни пари и златни кюлчета върху една шкафче? Чии беха? Неща много се замълча...

83

Комикси......

преди 3 години

Шкафчето с парите , не е ли до спящия ,бе....ха,ха,хааааааааа/....или са снимани отделно, за да са подходящи за всяка политическа личност..../

82

Глупости

преди 3 години

Кой запис ,бе...?!Тоя гдето спи....или само шкафчето с парите??!ЩОТО АЗ МОГА ДА ГИ ИМИТИРАМ И ДВАТА ЗАПИСА..ХА,ХА,ХААААААААА

81

Анонимен

преди 3 години

Самия факт,че Бойко беше ударен веднага когато напусна Цветанов,означава,че някой олигарх е чакал Цветанов да се махне от ГЕРБ и отслабне,за да атакува,съмнявам се дори дали това е Божков,има и по-силен олигарх от Божков,който клати правителството от няколко месеца!

80

Лично мнение

преди 3 години

Божков иска да стане премиер и това със записа си един вид отмъщение. Бойко как не се досети? Дори Путин и Ердоган си стиснаха ръцете след случая с руския самолет, за газопровода , а ти Бойко и Радев за доброто на България отказваш?

79

Честно

преди 3 години

Е прокуратурата така ли не потвърди истински ли е тоя запис. Страх ли ги е да кажат истината?

78

До 40

преди 3 години

Ами много сейфове окрадоха. Бацето си има охрана и си е казал: ,, Пиле не може прехвръкне да ме обере." Откъде да се сети за дрон? Бойко не е особено и умен...

77

Някой си

преди 3 години

Аз отначало си мисля, че Божков стои зад всичко. Бойко защо реши, че задължително трябва да е Радев и започна да го напада и обижда без доказателства ? Друг в тая държава не може ли да управлява дрон?

76

Анонимен

преди 3 години

Записът не е твърдение, да кажеш, че човекът е заинтересован и е ненадежден и лъже. Записът е веществено доказателство.

75

Анонимен

преди 3 години

Какво направихте на Гриша Ганчев гербави нагльоци, човека си изнесе бизнесите от тази НЕПРАВОВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ и си работи в Румъния, с това единствено на българския народ вдигнахте безработицата. ВИЕ СТЕ МРЪСНИЦИИИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИИ, ФИЛИАЛ НА ДПС, ЩО НЕ ПОГНЕТЕ НЯКОЙ ДПС ТУРСКИ ОЛИГАРХ

74

Анонимен

преди 3 години

Да речеме че Божкове е виновен по тези десетки обвинения. Но защо тогава ГЕРБ не го арестува преди 12 години. А Бойко доскоро му иска помощта. Помагай! Значи е редно прокуратурата да арестува чадърджиите на Божков в ГЕРБ. защо такова половинчато разследване хахаха