73

Анонимен

преди 3 години

ако ЦВЕТОМИРЧО ЗАИНТЕРЕСОВАНИЯ СВИДИТЕЛ е плащал по ниската тарифа, ама те такива свидители как те може и нищо да не плащат, хунтоудобни са... Все едно двама имат по завод за кисело мляко и единият БЕЗПРИСТРАСТНО дава показания да рухне завода на конкурента и да си го развява сам... В нормалните държави дакива заинтересовани свидетели показанията им се изключват със съдебно определения от доказателствата по делата.

72

Анонимен

преди 3 години

И какво като стои Божков? Какво значение има кой е извадил записите, щом са истински?

71

Анонимен

преди 3 години

Дончев искам да те попитам - защо като се бехте наредили зад Винету на оная пресконференция, бяхте като БАНДИТИ ХВАНАТИ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СЪС ПОЛИЦИЯ СТОЙ НЕ МЪРДАЙ. НАЛИ ЗНАЕШ ЧЕ ЛИЦАТА ВИ ПРЕКРАСНО ОПРОВЕРГАХА ВСИЧКО КАЗАНО ОТ БОРИСОВ ТОГАВА.

70

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова заяви, че при управлението на ГЕРБ ЕДИНСТВЕНО държавното тото е плащоло данък по по-високата ставка, а всички частници по по-ниската. Ами хайде сега арестувайте всички хазартни босове, или щото Божков не се отчита за него само ще се гледа.

69

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ атакуваха единствения човек от ГЕРБ при президента - Пламен Узунов. Това показва как в ГЕРБ се развиват кадрите - ами като за всеки кадър гербавците държат стотици компромати. хахахахаКолко величаеха Цветанов а сега по него валят компромати.

68

Анонимен

преди 3 години

ДОНЧЕВ ЗНАЕШ ЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КОМПРОМАТ И ИСТИНА. А ЗА МЕН Е ЯСНО ЧЕ ЗАД АТАКАТА СРЕЩУ БОРИСОВ СТОИ САМИЯТ БОРЕСОВ - НЕ ВЕДНЪЖ САМ ТАКА СЕ Е АТАКУВАЛ КАКТО НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ... ТОЙ ЛИ ПЛЯМПА ТОЙ, ТА ЧЪКЪР, ТА МИШО БИРА, ТА КОНГРЕЧУЛЕЙШЪН, ТА ОЛИГАРХО ПОВЛИЯНИТЕ ИМ ЗАКОНИ, ТА КАКВО ЛИ НЕ, ТА ОПИТА ДА СЕ ЗАДУШИ ВСЯКАКВО ОПОЗИЦИОННО МИСЛЕНЕ В СТРАНАТА. НАЛИ ПОМНИТЕ КАК СЕ ПРОДАДЕ ОПОЗИЦИОНЕРА АНТОН ТОДОРОВ НА ГЕРБ.

67

Борисов

преди 3 години

Истината е че парите в шкафчето са истински, както е вярно, че имам седем декара неизорана нива на Луната. Само чакам да се пенсионирам и ши хода да я ора. Докато я ора ще си пускам записите за кърждалийската...

66

GG

преди 3 години

Много ясно, че стои Божков. Видя, че с плоските постове във фейсбук не става, и предприе нов страгедия. Безспорно по добра, но пак нищо. Човек като него лесно може да издири същото шкафче или да си направи точно копие и да го напълни с пари. Защо няма общ кадър, а само шкафчето отблизо? И как лично премиер ще взима на ръка такива подкупи. Айде малко по сериозно...

65

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ имитира всичко от ДПС. Бизнес модел на партия.

64

Анонимен

преди 3 години

Какво значи атака и фотошоп?Дебела лъжа значи.Как, кой и защо ще прави постановка със спящата тиква посред нощ, че да слага по чекведжетата му почки и кюлчета на фотошоп?Кой ще го пусне вътре по това време и при тези обстоятелства, щом отвън има охрана?Това не е атака, това е просто разкриване на факти, а шайката на суджуците се чуди как да лъже и маже.

63

Анонимен

преди 3 години

Тоя си приказва като сам не си вярва, а и никой не му се връзва, но пък от това което е рекъл светиня му за ПЕКИНСКАТА патица съм съгласен отвсякъде.

62

Анонимен

преди 3 години

Имало ли е интервенция?!????Любимия пиниз на ГЕРБ. Така беше и с "Ало Ваньо, Борисов съм".Вместо да се провери дали наистина Борисов говори, тарикатите търсят имало ли е интервенция. Тоест, ако е увеличена силата на звука или записа е прекодиран в друг формат, те си измиват ръцете.Много плосък номер, но навалицата се връзва лесно с него.

61

Анонимен

преди 3 години

И тоя фъфел излязъл по тв да спасява Селтакка ,Тумиславе не се ли сещаш как ще изгурмиш и ти като всички около тиквата,бягай далече от този боклууук че само и само да си измие ръцете ще вкара всички ви затвора .

60

Fate

преди 3 години

Въобще не е важно кой е пуснал записите Важното е че вероятно са напълно истински Шкафчето със злато и евра ..... Как ли са придобити

59

Sichtpunkt

преди 3 години

Шарлатаните мазно потриват ръце в очакване на новата гнусутия компромат! Все някога Видов ден ще има!Затягайте потурите, че голямо аргасване ще падне!

58

Анонимен

преди 3 години

До края на седмицата какви ли записи и снимки ще излязат,трепери мутро трепери и се гърчи като червей защото бай ставри те чака уиоо.

57

Анонимен

преди 3 години

Бивол доказаха че снимките и записите са автентични ,по бързо го вкарвайте в затвора ББ че корабът потъва и стига дъното.

56

Анонимен

преди 3 години

Шайката е в ступор.Всички са като на.акани от страх да не излезе още нещо.Ще има,ще има престъпници нагли,времето ви изтече,чака ви бай Ставри.

55

До 43

преди 3 години

Пубере,няма как да съм т.р.о.л на моите години а живял,видял и преживял.А щом мога да си позволя лаптоп от доста висок клас и да почивам всяко лято един месец на Тасос, значи че не ми е малка пенсийката и не само на нея разчитам.А кой и как замърсява форума и другите сайтове виж че сте ги обърнали на стени на ,,трудовашки нужник",ако знаеш какво е това!Няма да споря с теб,явно не си ниво!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Работното място на всеки МП е министерски съвет. Другото е свободно време. Ако някой работи и докато спи, направо уникум. Станахте смешни със защитата си на вожда, почти като Ким.