53

Анонимен

преди 3 години

Тоя с кахърната физиономия се чуди как да дезинфекцира лицето на вожда.Но все не става и не става.Когато веднъж се омърсиш,нищо не те спасява.

52

Анонимен

преди 3 години

Всички записи и снимки са истински ,Тулупча закъснява с оставката,а от там директно в затвора.щ

51

Sichtpunkt

преди 3 години

Снимката е правена от асансьорният кмет, понеже БЕШЕ най-близкият човек на господин Борисов! Питам: "Колко лесно се "забива" нож в гърба от най - близкият ти до вчера? ".

50

до 51

преди 3 години

а 500 еврова банкнота с конкретен номер, и 250 гр. кюлче злато пак с конкретен номер ще ти направят ли, нали се сещаш, че тая едната снимка, на която се четат номерата не е направена току така, и може да си сигурен че има още една снимка на именно това кюлче и именно тая банкнота, но при изпращача на "пратката" въпроса е кога ще се появи снимката

49

Ал. Матросов

преди 3 години

НА БУНТ, НА РЕВОЛЮЦИЯ, ДА ЗАЩИТИМ СВЯТОТО ИМЕ НА БОЙКО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯ, ВСИЧКИ НА БАРИКАДИТЕ!

48

Лудко

преди 3 години

"Резиденция "Секвоя", където са направени и скандалните снимки с премиера, е работно помещение"...Мдаааа .... значи в спалнята ги работят съпартийците. То на снимките само легло, шкафче и гардероб.Какво по-точно работят герберите???

47

Анонимен

преди 3 години

За по малко от 10 000 лева ще поръчам да ми изработят същото шкафче, едно към едно, и всички снимки ще са абсолютно автентични.

46

До 42

преди 3 години

Оказва се,че без кражби няма и капитализъм.Само че,при социализма имаше контрол,а тук кражбите се разрешават от един човек,за всички,които му целуват ръка,без контрол.Социалистите излязоха бедни от властта,а днешните пишман европейци станаха милиардери на наш гръб.

45

Анонимен

преди 3 години

До До КУХ ПРОФИЛ Господа ,като сте толкова сигурни че това е фото шоп , че разговорите са фалшиви защо не направите независима експертиза ? Ето някой вече обявиха че снимките са автентичи.

44

2LOOP

преди 3 години

Каква АТАКА ЦЕ ТОВА Е САМОЗАЩИТА ОТ НОЯ КОЙТО ПОДЛОЖИ НАСЕЛЕНИЕТО СИ НА СОЦИАЛЕН И ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД.ВОЕНЕН СЪД ТРЯБВА ЗА ТОЗИ.ТЕ АТАКУВАТ ГО МИЛИЯ

43

Sichtpunkt

преди 3 години

Акъла не ми го побира, защото нямам такъв. Само ненормален човек ще си държи милиони в нощното шкавче.

42

Анонимен

преди 3 години

Народа не го интерсува кой е снимал или записвал, нито евентуалните пропуски в охраната.Интересува се дали снимките са автентични.

41

До 36

преди 3 години

А като видим твоя речник,като например "люде" и "пъпчиви юнаци",разбираме,че си на преклонна възраст с ниска пенсия и напреднала деменция,заработвайки някой лев като тролиш и замърсяваш форума.

40

Анонимен

преди 3 години

номера на едното кюлче злато се разчита, тези кюлчета злато се продават със сартификат, който се издава на купувача, без особен проблем може да се установи и проследи цялата тая работа, въпроса е дали някой има желание да разследва, и още нещо снимката, на която ББ спи е скрийншот от видеофайл, какво още има на този видеофайл засега може само да гадаем, но със сигурност не е правен от охраната или дрон;)

39

Sichtpunkt

преди 3 години

Акъла не ми го побира, как може да има хора които да вярват, че човек бил той и ненормален, ще си държи милиони в нощното шкафче, вместо в сейф?

38

Устафка

преди 3 години

Обяснения как да устискаме до края на мандата, без да подаваме оставка и без хората да излязат и да ни изпотрепят.

37

Анонимен

преди 3 години

Повече власт няма да видите.Затова давайте,крадете като за последно.

36

преди 3 години

Тия сами се издадоха. Герберска му работа.

35

До КУХ ПРОФИЛ

преди 3 години

Само като прочетеш за ,,евраците" и разбираш какъв е профилът на ,,умника" !!!Е точно на такива примитивни люде разчитат ,,другарите".Така са ,,верващите"млади ремсисти.Невежият е винаги да повярва във всичко,без да влага мисъл. А речникът му е достатъчен да се разбере умственният му капацитет.С такива пъпчиви юнаци ,власт не се взима другарки и другари!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Сигурно и прокуратурата в Испания мисли като герберските ***,че луксозната хасиенда в Барселона е един мираж.Да,бе.