13

все тая

преди 3 години

Спалнята на премиера била работно помещение - казва вицето. Ох, език мой враг мой

12

Анонимен

преди 3 години

И какви са подозренията? Истината е, че това е някой си Ваш другар съпартиец!

11

пияница мистик

преди 3 години

Kakво има да се чуди. Зад тези измислици и скалъпени снимки и записи стоят винаги едни и същи - БСП и съветското посолство

10

Анонимен

преди 3 години

То и партийната книжка на Софиянски не беше ,,атака,,.Как пък всички компромати са толкова елементарни.Всъщност не е изненадващо с оглед на авторите. Традиционно с компромати се занимават хора, които пращаха други хора в Белене за много по-малко и само по подозрения за т.нар. вражеско поведение.Като цяло е долна постъпка да снимаш спящ човек. Каквото и да са снимали.,ако са снимали.

9

Ф.С.В.

преди 3 години

ТЕ вместо да си "посипят главите с пепел" и да си подадът оставките като морални хора във високи Постове на Властта- ТЕ почват да търсят Кой ги е предал в далаверите и схемите и кражбите -НЕ!! НЕ !!-Просто Няма такава Държава никъде по Света!!!

8

Сата НАТО

преди 3 години

Разбира се, че записът е 100% автентичен. Всичко е напълно в стила на бо клука комсомолски секретар и комунистически милиционер Борисов. А иначе цялата му пасмина от ГЕРБ без него е обречена, затова така отчаяно го бранят.

7

Анонимен

преди 3 години

Има подозрения, съмнения, обосновани ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, вероятно, може би, има усещане, вътрешни убеждения... и с всички тези хипотези и вероятности се обвиняват и съдят хора.

6

Ф.С.В.

преди 3 години

Когато хванат някой Властимащ в измами кражби и корупция _Веднага се почва с думите -НЕКА СЪДЪТ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА-НЕКА СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА-ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКА АТАКА СРЕЩУ МЕН --все едни 'приказки" Не може на Истината да се казва Атака -Ако бе мирно седяло -Не би чудо видяло!!

5

Анонимен

преди 3 години

Така е, Дончев, частите където Бойко се изглага не са автентични, а другите където го представят в добра светлина, е неговият глас.

4

Анонимен

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ бсп-дпс във властта!!!

3

бай Х

преди 3 години

стига лакардии подавай те оставка

2

Анонимен

преди 3 години

Откъде биха могли да вземат думата пу*ка, ако светилото никога не я е произнасял? Много въпроси стоят, на никой не се отговаря. "Компетентните" органи се занимават с Бобокови и всякакви други, с което да се отклони вниманието от очевидния факт, че царят е гол. Във всяка цивилизована държава, подобен премиер щеше да си подаде оставката моментално, независимо дали записите или снимките са истински или не.

1

Активист на БКП

преди 3 години

Не знаех,че да снимаш незаконно придобити пари в чекмеджето на ПРЕМИЕРА е атака !!! Както и кюлчета злато !!! Да не говорим,че е най-охранявания човек в държавата и спи с пистолет до главата ! Гузна съвест...