54

Анонимен

преди 3 години

След 30 години демокрация защо България нищо не произвежда, и изнася само черноработници и проcтитутки?

53

До Сата НАТО

преди 3 години

Ти сам вярваш ли си на това което пишеш?

52

Анонимен

преди 3 години

А кой даваше на България заеми да произвежда и изнася продукция за милиарди, построи сама спътник и го пусна в космоса, двама космонавти, произвеждахме космическа апаратура която още работи в космоса.

51

Анонимен

преди 3 години

Интересно като нямаше нищо в магазините и имаше глад, как България стана 9 милиона, изнасяше продукция за милиарди, построи сама спътник и го пусна в космоса, двама космонавти, произвеждахме космическа апаратура която още работи в космоса.

50

Анонимен

преди 3 години

До 50 Нещо бъркаш! През 1989 г Нямаше какво да се купи защото тъкмо всичко тогава преминаваше от държавни ръце в частни! Беше нужно време да се преструктурират нещата! Хората изливах млякото по площадите защото нямаше кой да го купи! Забрави ли или съвсем съзнателно уплюваш 1989 г? Обясни това Най вече на децата! А не че магазините " били празни" тогава! Злопаметен ли си или се правиш на улав целенасочено?! Обясни им и колко заминаха за Испания тогава с автомобилите си! Изгонвайки ги СДС на улиц

49

Анонимен

преди 3 години

Просто казано, спонсорираме държавата.Не се ли радвате че премиера има кюлчета злато, и аз искам..ха ха

48

Анонимен

преди 3 години

След 89та няма с какво да купиш, пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна, България е първа по смърстност в света, 2 милиона българи слугуват на Запад за мизерно заплащане защото в България ги чака безработица и глад.

47

Анонимен

преди 3 години

Ами не купувайте от Лукой бе, зареждайте от другите - има толкова други бензиностанции които плащат данъци, а само Лукойл не плаща.

46

Българин

преди 3 години

Ще гласуваме за Валерката, за Весо, за Мая, за Корни, за Войводата, за Слави, за Волен - има голям избор, само да не е за ГЕРБ и Бойко Борисов. ГЕРБ са пътници, след изборите ще си имаме коалиционно правителство с Валерката, Весо, Маяй, Слави, Корно, Войводата и Волен и всичко ще се оправи, само ГЕРБ да не са на власт.

45

Помнещ

преди 3 години

Ще ти кажа кой ще си изберем на Парламентарните! Теб те изтрих вече защото пишеш срещу ГЕРБ! За всички Биг гласувал само да не е Пак ГЕРБ!!!-:)

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1преди 1989 нямаше какво да си купиш, а както знем 0*20% е пак 0. За какво ти е ДДС тогава?

43

Анонимен

преди 3 години

На мене ми е пълна мистерия как хората на запад, където данъците са 2-3 пъти по-високи от в България правят успешен бизнес, плащат добри заплати и успявят да се развиват, а при нас всеки е принуден да укрива доходи, да плаща минимални осигуровки и др. заобиколки в противен случаи ще е на загуба или на някаква смешна печалба.

42

Истината

преди 3 години

Трудно е да гониш хората да си платят преките данъци(върху дохода).Обаче е лесно да им вземеш ДДС.И накрая се получава,че всъщност бедните издържат държавата и плащат повече от богатите.Защото бедните няма как да не направят разходите за живот,а богатите не плащат ДДС върху натрупаното богатство,а само върху потреблението.Впрочем и там са облагодетелствани,защото им се връща ДДС за разходи представени като фирмени,а всъщност потребителски!

41

Верно е

преди 3 години

Богат данъци не плаща. Те затова са тези дарения, тези офшорки, параклиси и други данъчни облекчения....цялостни - само при богатите. Бедните ползват техните "облекчения" :))

40

Анонимен

преди 3 години

Първо данъци има навсякъде. Къде по високи къде по ниски от нашите. Необходимо е да са съответни на доходите на населението.Второ, държавата да си ги изисква не само от обикновения данъклопатец а от всички. У нас това не се получава. С годините сме свидетели

39

До41

преди 3 години

При цигари и горива, там пък има двойно дране,хем акциз хем и ДДС!

38

Анонимен

преди 3 години

Данъците са за бедните. Богатите не плащат данъци. Богатите ги събират.Давам ви един примери:Лукойл ни ограбват от десетилетия, печелят милиарди и не плащат почти никакви данъци.Дънди Прешъс Метал ни отграбват от десетилетия, печелят милиарди, изнасят златото ни и не плащат почти никакви данъци. Комисионната за държавата е само 1.5%.България плаща милиарди "членски внос" (такса спокойствие) към ЕС и НАТО всяка година.

37

До 30

преди 3 години

Трябва да се прави разлика между ДДС и акциз -акциз има на цигарите например,които са вредни,к като и на бензина.Зс това говори професорът.

36

Анонимен

преди 3 години

ДДС или Данък потребление,система която работи безотказно при богатите страни,при нас цървуланите е жив обир!

35

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОА иначе кой млад човек ще си изберем на изборите за да сменим омразните ГЕРБ и Бойко Борисов?