114

antonio

преди 3 години

Виждал съм и изпробвах различни стратегии и методи, загубих дори много пари при опит. Докато не бях запознат с тази нова стратегия, която ме върна на път и успях да възстановя загубените си пари и все още постигнах постоянен растеж в цялата ми търговия. Г-жа Фредерика Алонсо е невероятен търговец, с богат опит и дълбоки познания в бинарната търговия, тя постоянно ме изважда от финансови затруднения.Инвестирайте 500 щатски долара и печелете 6000 долара на седмица (7 дни),Инвестирайте $ 1000 и

113

...

преди 3 години

Аз това от години го разправям. От заплатата ти към 70% отиват в данъци. Първо плащаш 23% данък и удръжки върху заплатата, 20% ДДС, 10% мито за всички вносни стоки, общински данък, акцизи, данък смет, данък жилище(и да наемаш пак го плащаш ти). Реално над 70% от брутната заплата се връща ДИРЕКТНО в хазната ако си оправят събирането, 30% отиват за реалната стойност на това което купуваме!

112

Анонимен

преди 3 години

Чудя се колко е бил данъка по времето на цар Симеон Велики?мисля че е бил една крина жито ...

111

Анонимен

преди 3 години

,,Пълниш чекмеджетата"......Ами то си има от съд. система, но тя горката, не работи в България ......На кой е проблем?100 пъти ви предупреждаваха от ЕС. ОПРАВЕТЕ СИ СЪДЕБНАТА с-***.Тоя паркирал неправило, оня претрепал с грабеж възрастен човек и какво? Нищо......Я убий куче...,което също е лошо.. -ще опищим , че се нарушават правата...Абсурди и глупости отвсякъде по нашенски.За короната пък...да не говорим..

110

Анонимен

преди 3 години

"Щом някой се роди или пребивава голям период от време в границите на една държава, а в случая - България. То той се води нейн гражданин и е длъжен да спазва българската конституция и закони."И като "живееш" много години, а държавата все повече едностранно изменя правилата, до степен, че накрая си и роб, ти какво правиш? Продължаваш безропотно да плащаш и да хвалиш Вожда ли?

109

Анонимен

преди 3 години

До тропчо,икономис марксист, и др. такива.ДДС е данък на пройзводителя / не на непройзводителя/ и е качество когато има СИЛНА МЕСТНА ВЛАСТ. Не Централна Власт . Например в Русия няма такъв данък /ако има той попада в държавата от колектива/ .Съответно индивидуалния производител /ако има такъв/ нищо не печели. Никой от държавната институция няма да го възтанови , ако си е продал продукта например овче сирене на батальона отседнал в село Х,Y, N. Този ДДС не е за л. й.н ..мети.

108

Тропчо лелин

преди 3 години

Не плащаш нищо.Пълниш джоба на ГЕРБ,ДПС,БСП...А Каракачанов купува самолети на ниво чертеж.То друго няма да видим,само чертежи.

107

Анонимен

преди 3 години

Д0 118Пълниш тръбата !

106

Мен

преди 3 години

Държавен рекет за олигарсите

105

Тези

преди 3 години

По тъпите им физиономий ли ги озбират в парламента? Егати ...шуробаджинащината!!! Егати връзките, егати далаверите, егати маймуните, егати ***, егати нахалството, егати егасимо-то Ве!

104

Тръба

преди 3 години

Пълним чекмеджетата.

103

икономист

преди 3 години

Реално ДДС е най големия и тежък данък.И с него най много се правят шмекерии.Основния проблем на този данък е че тече и в двете посоки.От държавата към данъкоплатеца и обратно.И един път попаднал в ръцете на данъкоплатеца - често не се връща обратно или поне не в пълния размер.Би трябвало данъка да е по малък и да тече само в една единствена посока.Към държавата.Така рязко ще намалеят злоупотребите.

102

Шофер

преди 3 години

Ддс има за народа на бизнесмените го връщат и те неплащат ддс ,всички разходи им минават към фирмите ,мафия

101

Анонимен

преди 3 години

ддс е такса, която плащаш за правото да пазаруваш! също като такса смет, пътен данък /винетка/, разните му потребителски такси, а съвсем скоро ще има и данък за дишане! пара трябва, ей, кинти!

100

списък

преди 3 години

Какво плащаме:На Доган чинията(летящата), палатите и тецовете.На Баце къщата в Барселона, пълним му чекмеджетата, издържаме му метреситеНа Пеевски пълним копанятаНа Бенчо - бентлито.......Край няма.

99

до 108 пияница мисти

преди 3 години

Аз например джобните пари не си ги държа в каса, биткойни или банка.Ако ББ е сигурен, че няма кой да му ги открадне, чекмеджето е най-нормалното място. Когато някой си повярва, че е най най, често пренебрегва правилата. Биткойна е нестабилен. В Кипър имаше изгоряли банки. В Ливан и Катар банките са под наблюдение. От офшорките изтича информация вж Барселонагейт. Осигуряването на комфорт на управление включва здраво разкешване. Тези пари са получени в брой и са разлатени в брой вж Агромах

98

Анонимен

преди 3 години

Да поясня за всички какво представлява договорът между гражданите и държавата. Той има едно основно правило. Щом някой се роди или пребивава голям период от време в границите на една държава, а в случая - България. То той се води нейн гражданин и е длъжен да спазва българската конституция и закони. В случая всеки тарикат тук който смята, че поради някаква причина не трябва да плаща данъци щото така е 'преценил' е престъпник. То и затова всъщност политиците ни са такива.

97

Анонимен

преди 3 години

ДДС е брутално ограбване на бедните хора

96

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

ДДС е сладкиш за олигарсите и бруталната експлоататорска капиталистическа система...

95

Miro

преди 3 години

Щях и аз да коментирам ДДС-то, но коментарите ме изненадаха. Всички сте против ДДС-то.Тогава защо на избори не гласувате за партии, които предлагат свиване на държавните разходи и свиване на данъците?!