74

Анонимен

преди 3 години

Това не е разумен отговор!Някакво хипотетично препоръка! Аз питам нещо конкретно-това това и това. Само си губя времето!

73

Време е

преди 3 години

за новите данъци.На първо време ще вдигнем цената на тока от 1 ви юли,защото ЧЕЗ има бизнес планове,а после ще видим.Има време,само труд и всичко ще бъде наред!

72

Hanss

преди 3 години

Защо англичаните не си развалят държавата през 40-50 години ? Някои среди *** неудържимо защото явно България им е трън в зад.ника. Но България не е разглезена държава и живее в перманентна криза от 1000 години и разни българофоби няма да я съборят.

71

Sichtpunkt

преди 3 години

Шмекерите все ги върти към тънката лайсна!

70

Анонимен

преди 3 години

Предложението е бългapaците да поумнеят, но това е безнадеждно очакване. Тоя народ е оцелял с тъпoтaтa, мързела и "e6aлсъмумaйкатa".

69

Sichtpunkt

преди 3 години

Ванка, ти какво предлагаш? Дай някаква реализуема идея!

68

Иван

преди 3 години

С този данък една шайка ченгета си прави каквото иска от десетки години насам. Кратко и ясно.

67

Анонимен

преди 3 години

Леле, и тая пaчa деца ще учи...

66

Анонимен

преди 3 години

В Бг е трудно да си *** (като тая на снимката), защото конкуренцията е жестока.

65

Анонимен

преди 3 години

Айде няма да млъкна, то си е характерна робска черта....Който разбрал разбрал :)Свързано е с 5 врковно робство - жокер просто.Иначе повечето които ги гледате са въздух, други толкова мразят. че направо искат да ги бият...Но има и смешници които са във властта :)

64

Анонимен

преди 3 години

63 ти сляп ли си или не разбираш какво четеш. Къде видя в Люксембург най-високи данъци, там са най ниските 17,8,3. Най-висок стандарт имат там където парите са в хората, а не в мащехата държва. За всичко останало северните народи си имат петролни находища и високият им стандарт няма нищо общо с размера на данъците. Време е да съкратим държавните хрантутници, почти милион сте в нашата бедна държава.

63

Анонимен

преди 3 години

до 50 И още нещо ще кажа на младите което Няма как да помнят! През далечната 1990 г.Бях механизатор в едно АПК.Тогава слоциха Ликвидационните съвети на СДС по един "председател" от СДС. Толкова им хареса да "управляват" Та забравиха за какво бяха сложени! А именно да ЛИКВИДИРАТ АПК тата.Карах Дон 1500 тогава.Комбайн.Не ни пускаха да жънем "привържениците" на Часниците новообразували се покрай СДС! Направиха ЖИВА ВЕРИГА И НЕ НИ ПУСКАХА ДА ВЛЕЗЕМ И ЖЪНЕМ ЕЧЕМИКА! Идваше ми да мина през тях с ДОНА!

62

Анонимен

преди 3 години

До УОще болни мозъци!Докато сте т пи като ***, изобщо не се учудвам че ви тъпчат така.Но, все пак разбирам че нямаме общество и е лесно да ви тъпчат.Не обвинявайте никой за това, това си е наша черта.Айде млъквам, че душичките са ви нежни и евроатлантически.....

61

Реститут

преди 3 години

Не знам за вас ама на мен всичко е с 20% по евтино имам ресторант и кола седеместна, пазарувам за вкъщи само от вериги,даже и от ресторанти взимам фактури (ако ходя в чужди), почивките ги водя командировки и т. н.А и счетоводителката е много в час.А вие плащайте ДДС.

60

Анонимен

преди 3 години

До SichtpunktПенсия ли си?Самолекувай се и питай бат Бойко...хахахах.Шегувам се!

59

У

преди 3 години

Ще го има този данък докато може! Както някой са се сетили преди 1989та год. го нямаше, но забравят че тогава имаше "нежни" революции в И.Европа и се смениха тогавашните соц олигарси със хора с пуловери, назначени от кукловоди ... Изобщо всяко здраво дране на народите води до катаклизми и през цялата история има десетки примери. Всичко се разрушава и пак се гради и пак данъци-плахо, скрити данъци, още скрити данъци...и пак така. Така да се каже данъчен кръговрат. Следващият път ще е с друго име.

58

Sichtpunkt

преди 3 години

Вашту ***!:DАко човек не си плати да го обгрижват като се разболее (недай си боже) кой ще плаща вместо него? Искам отговор кой!

57

Анонимен

преди 3 години

Братлета зле сте, сега сме по добре с кредитите, не че аз имам какъвто и да е кредит да изплащам....Гледам и се уча как се правите на голямата работа, има ли работа да почна в някой ваш хотел, дори чистач да стана...ха ха.Българската простотия е най голямата простотия...

56

Анонимен

преди 3 години

ДДС МДС доказано е практически, че страните с най-големите данъци имат най - висок стандарт ред и дисциплина - Норвегия, Швеция, Дания, Люксембург Швейцария .... Невероятно но факт!Няма безплатен обяд! За да ползваш когато ти се наложи дадена услуга, трябва да си платиш данъците. Повече данъци, по-голяма възможност за предоставяне на услуги!

55

българин

преди 3 години

До 58 А днес 30 г по късно.Да не би да оперираш със собствени средства бе? Тия банки на босия цървулите ли ще лапат?Нали системата на " демокрацията" е точно такава? Заробване на гражданите с КРЕДИТИ?! И да са лесно командвани? На мен коронката не ми се отрази НИКАК! Нямам кредити! Но питай тези които ИМАТ!-:)