94

Лили Барута

преди 3 години

ДДС е брутално ограбване на бедните хора

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104За 60-те си прав, но че е нямало полиция, недей така.Полицията си съществува от оно време, трябва да пазят народа, обърках се, искам да кажа властимащите.

92

пияница мистик

преди 3 години

До HeinrichHimmlerПич, пиша на такъв *** като теб за пръв и последен път. Задавам въпрос: - Кой политик ще спи с цяло чекмедже пари, ОТВОРЕНО при това, вместо да си ги сложи в каса зад някоя картина да речем, да си ги вложи в биткойнти, офшорка някаква или в швейцарска банка и да му седят в платинена VISA карта в портфейла? Понеже си "умен", знам, че ще ме разбереш

91

HeinrichHimmler

преди 3 години

Как какво , пълним шкафчето на Бойко с тези пари. А вие сте медия недостойна за уважение , пускате статия какво е ДДС д ни занимавате с глупости както Гешев ни занимава с битова престъпност , докато други медии пускат нови записи на мутробойко!

90

пияница мистик

преди 3 години

До LessaВ Ало.бг си намирам каквато искам жени и на каквато си искам цена. Аре стига спами. Няма да ти се отвори парашута. А ДДС-то е най-мал0умния данък - гражданите го плащат, без да могат да си върнат парите, а тарикатите стават милионери, като го източват с фиктивни продажби и фактури

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото едно време като го е нямало ддс не е имало полиция, пожарна, пътища, съдилища, училища и всички други предимства на модерния свят. Франсетата като плащат 5.5 процента отгоре за храната да а не би да са останали гладни-пълни наизустени глупости ръсиш.ДДС е въведен само на Запад при Капитализма за да не плащат богатите данък, а да се плаща от работмиците. Въведен е 60те години, преди това не е имало пътиша, полиция, пожарна, училища, а?

88

Анонимен

преди 3 години

98. Защото не са си плащали ДДС-то? хахахахаСтига глупости.

87

Анонимен

преди 3 години

Всички счетоводители са супер доволни, че има данъци и не може да следиш сам всичко, както преди 100год. Всички на бюджетна заплата пък са зависими от данъците. Имам един приятел счетоводител и пролетта, като почна карантината вика-скъсвам се от работа-уволняваме хора за борсата. Сега пак се скъсва, ликвидира фалирали фирми. Абе изобщо-работа бол

86

Анонимен

преди 3 години

Защото едно време като го е нямало ддс не е имало полиция, пожарна, пътища, съдилища, училища и всички други предимства на модерния свят. Франсетата като плащат 5.5 процента отгоре за храната да а не би да са останали гладни-пълни наизустени глупости ръсиш.

85

Анонимен

преди 3 години

Защо се роди в България, защо не се роди на Запад, да успяваш.

84

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа мене ми е пълна мистерия как хората на запад, където данъците са 2-3 пъти по-високи от в България правят успешен бизнес, плащат добри заплати и успявят да се развиват,На Запад и по целия свят бизнеса и богатите почти не плащат данъци, затова ако имаш много пари може успешно да започнеш бизнес и да ги умножиш, а данъцуте ще плащат бачкаторите които работят за теб.

83

Анонимен

преди 3 години

Ами за каквото преценят събирачите

82

Да се знае, че

преди 3 години

Дори и последният просяк плаща ДДС за храната или за каквото и да било, което си купува, а също и за градския транспорт, за бръснаря да го подстриже, и т. н. !

81

Анонимен

преди 3 години

ДДС е данъка който плащате за да имате полиция, пожарна, пътища, съдилища, училища и всички други предимства на модерния сват. Без този данък държавата няма да има пари за нищо от това и ще живеете като в каменната ера - всеки за себе си. Така, че преди да се оплаквате че ви обират помислете добре дали искате да се откажете от всичко това срещу това да ви е с 20% по-евтино

80

Анонимен

преди 3 години

Пример: Защо се кланяте на тези които ви обиждат и ви карат да се чувствате малки, отговора е защото психически сте малки...Да не забравете да си плащате вноската за месеца, нали имате по 5 хотела и познавате мутри....хахах

79

преди 3 години

ДДС си е чист обир !Когато има проблем и някой ви предлага обяснение на това как е възникнал проблема вместо рещение, на му вярвайте !

78

Анонимен

преди 3 години

До HanssБългария не е трън на никой в ***, гарантирам ти.Единствено ние сме си трън, но предполагам го знаеш.

77

Анонимен

преди 3 години

Защо не българите отидоха на Дунав, а не отидоха на някой нов континент да избият местното население да му всемем земите, да си караме роби от Африка да ни работят и да станем световна сила?

76

Анонимен

преди 3 години

Защо в Китай наритаха демокрацията на площад Тянън Мън и сега са първа икономика в свеат и в Китай почти няма бедност.

75

Анонимен

преди 3 години

Защо България не е морска държава да котролираме 200 години морските пътища и да експолатираме колониите и да станем богати като англичаните и да си живеем в богата държава.