121

Анонимен

преди 3 години

Чърчил си е пиянде, не знам какво толкова го величаят англичаните.Дали е бил расист?Те всички западняци последните 30-40г взеха да изпитват вина по този въпрос.Ние тука не разбираме, че те са експлоатирали половината свят за да са в моментното им състояние.Черните получиха права и взеха да ги мачкат и да ги правят на луди, доволен съм, понеже са лицемери!Значи нас ни учат за малцинствата, а те горките са толкова зле, че чак не осъзнават че всичко тръгва от тях.

120

Ама

преди 3 години

Тия диващини трябва вече да спрат !!! Що за слаби политици управляват днес !

119

Анонимен

преди 3 години

Тази статия я четох преди ден другаде преписана дословно.

118

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСтига лъга,бе!Аз живях през соца,това беше най-хубавата възможна система на Земята,имаше хармония между хората ,нямаше насилие,нямаше мизерия,нямаше наркомания!

117

Анонимен

преди 3 години

Сорос квото иска мое си говори тука афро индо паки *** работа нямат.Те няма а и не могат да имат претенции към България.Може ли конгоанец да дойде и да каже крадете ни диамантите.Не Не може.Може ли малиец да каже крадете ни урана Не Не може.Може ли алжирец да каже крадете ни нефта Не Не може.Това е!

116

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Даже не си бил роден по време на Комунизма.

115

Анонимен

преди 3 години

Нас(източноевропейските държви)не ни интересува защото:- нямали сме инквизиция и не сме горили учени,вещици и неудобни хора на клада- нямали сме робовладелци и не сме заграбвали чужди територии, напротив - заграбвали са наши територии- преди не сме знаели никога какво е расизъм и дори се е налагало да обясняват на българите какво е туй чудо "расизъм" и те не са можели да разберат за какво им говорят,това е истинска случка- Не ни намесвайте във вашите интриги!

114

Анонимен

преди 3 години

Вижте какво,ние в държавите от източна Европа робовладелци не сме имали,не прехвърляйте този изкуствено създаван проблем,който се използва за политически цели на наш гръб и държавите от източна Европа,ние нямаме НИЩО ОБЩО с робовладелството и не ни интересува!

113

Анонимен

преди 3 години

Чърчил ми е любимия герой от много години. Чел съм му автобиографията и книгите за войната, за които печели Нобелова награда за литература. Но в края на краищата хитрите банкери зад океана го изпързалват с войната.

112

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ лагерите НИКОГА не са лежали невинни хора,а престъпници,а след ВСВ убийствата нямат нищо общо с българите,решенията са ги взели победителите -Англия,СССР,САЩ,евреите,наказани са и хора поради отмъщение за зверствата от страна на фашистите!Не се опитвайте да изкарате престъпниците и убийците "жертви",само за да ви пасне на плотиката,ами не,тези хора са били чисти престъпници!Моя дядо като е служил на царя и е бил военен през ВСВ,защо не го затвориха?Защото не е бил престъпник.

111

Анонимен

преди 3 години

Чърчил като потомствен хамериканец продава за центове ингилизите на краварите. Факт

110

Анонимен

преди 3 години

След Чърчил американците стават владетелите на света, а англичаните плащат дълговете му до миналата година. Просто един психопат като неговия омразен враг Адулф.

109

Анонимен

преди 3 години

Черните в Африка са расисти на ента степен. Бил съм в Дуала, Камерун. Ще те очистят за 5 пари.Но все пак е разбираемо, че мразят белите робовладелци.

108

Анонимен

преди 3 години

Дадоха на Американеца демокрация и я направи на политкоректна манджа с грозде.

107

Расисти

преди 3 години

Всичките от африкански и римски произход са расисти. Мразят най-много белите.

106

Анонимен

преди 3 години

Чърчил разруши империята на ингилизите. Сам признава преди да умре от инфаркт, че е направил много, по накрая нищо.Въпреки, че ми интересно, как майка му, американска плейметка, е въртяла политиците и лордовете в долната и горната камара.

105

Анонимен

преди 3 години

Българите може да псуват или обиждат,може да са груби,,но когато се е налагало да спасяват човешки животи,са ги спасявали,спасили са арменци,евреи и гърци бягащи от терора и убийствата на черните полковници в Гърция.Не по езика,а по делата им ще ги познаете!

104

дедо Ташунко

преди 3 години

до 118. Отдавна вече не е расист, защото отдавна се е скапал в гробищата. С този умствен багаж си за Бусманци.

103

До История

преди 3 години

Целта на Англия ПСВ е да се унищожи Германия и ъвлича в играта Русия и Франция чрез Ватикана!Имам работа, чети внимателно Договорите, и ще видиш каква сга$н са ингилизите!От стипендиант на НАТО, а иначе Чърчил е бил за интересите на Англия.Изобщо чети, има много книги Сатън, Хаим, Куигли, Ги Метан, Препарата - част от тях са преподаватели в САЩ - сериозни хора.

102

Хихи

преди 3 години

Установявам, че мераклиите да рушат паметниците на Чърчил са точно тия, които не дават косъм да падне върху паметника на Съветската армия. Кой ви бръсне за слива бе, таваришчи?