181

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен - Червената армия - Тя се е изправила благодарение на чичо Сам и евреите :)Ако не си запознат фирми като Круп продават оръжие и на двете страни ..... хахах точно както е сега...... Оставиха Хитлер да напредне и като видяха,че може лошо да свърши въоръжиха и другите :)

180

Додо

преди 3 години

"Оскверниха статуята му, но расист ли е бил Унстън Чърчил?"=======================================Не е бил "расист" Нелке, такова нещо като "расист" не съществува, това е просто абстрактно-военизирана концепция, използвана към християнската цивилизация и еврипейската раса. Ти обаче, с правописа си, със сигурност оскверни името му.

179

ф

преди 3 години

Ами Хитлер е бил прав значи.Фюрерът предсказва какво ще стане ако Германия загуби войната.Бялата раса ще бъде заличена.Тези са повече расисти от белите и го доказаха.Вие пак спете,***.Няма как една цивилизация като омеси с останалите да е същата и силна.Очевидно ще западне.Хитлер и тук е бил прав.

178

Идеалист

преди 3 години

Историята е такава, кавато е! Такива са били времената. Когато се пренапише се изгубват опорните точки на обществото и ориентацията. Това целят глобалистите, във всеки момент да казват нещо, което за момента е истина и в следващия момент да не е. Никога не съм си мислил, ще дойде време да живея в 1984 година на Джордж Оруел. Тази идиотщина трябва да се спре, ако може с разум, ако не може със сила. Част от богатите използват бедните срещу другите богати, като не си дават сметка за последиците.

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Като е "нямало начин" тогава това което той си е мислел е отразявало фактическото състояние на нещата. Не става ясно, защо мразите човека за това, че е казвал как стоят нещата фактически.

176

Да

преди 3 години

Този *** е бил един от най-големите българомразци в историята. Заслужава забвение. Долу статуята му от всякъде!

175

Анонимен

преди 3 години

Извинявам се на модовете за лошото ми държание, ще стана пионерче, честна дума :) Само че какво очаква юзера който ме предизвика...Ние сме били под робство, просто е нямало начин да им стигнем икономиката както казваш през 1900г.Колкото и сме прости толкова и сме ги млатили англетата, точка!

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Аз те питам кое в разбирането на Чърчил на какъв етап от развитието се намираме ти се струва ненормално с оглед разликата в нивото по време когато Чърчил си е съставял мнение за нас? Не ми се прави на интересен с приказки за "човечност". Тук се иска някаква трезва преценка, тъй че, ако обичаш ми отговори на въпроса.

173

Анонимен

преди 3 години

"Изправил се срещу Хитлер" За какво се е изпратил срещу Хитлер да пият по едно уиски или да обмислят заедно пъклeнu планове как да ограбят Европа??????? Или може би за да се уговорят как да си го вкарат един на друг???? За това че друг не се е изправял срещу Хитлер не съм съгласен. ИЗПРАВИЛА СЕ Е (благодарение на бога) ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Знам че сме били 5 века под робство и пак сме по човечни от тях.Ти фен ли си им?Просто питам?

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 178"поради това ни приемат като първобитни и расисти"Знаеш ли как е изглеждал Лондон през, да речем 1900 година, и как България?За един прЕател питам.

170

Анонимен

преди 3 години

Днес явно е решил да ни провери историческите знания!Виждам че търсите да ги оправдаете англетата, може би заради ВЛ разбирам това.Никога не са ни харесвали и това няма да се промени!Аз лично нямам нищо против тях, просто факт!Те имат някакъв комплекс от Балканите и затова ни определят като първобитни и расисти.Слава богу че вече нищо не зависи от тях и слушат господаря си отвъд Атлантическия океан!

169

Един софиянец

преди 3 години

Да съборят статуята на расиста, алкохолика и любещият млади момченца, б00клука Чърчил . И дано онзи от "Барселонагейт" да не рече да се пoдмажe на хенгилизняцине и да вдигни паметник на убиеца Чърчил в България че да не се обърне дядо ми в гроба.

168

Робовладелец

преди 3 години

Дъpт алkoxoлиk мразил балканите и българите. Бомбандирал и манипулирал без съд и присъда. Да гори в ада Убиеца.

167

Чърчил не е бил

преди 3 години

Расист. Той приятелски е опивал с големи дози топъл пунш сомалийските пехотинци преди да ги хвърли в самоубийствена атака към Българските позиции.

166

Що е то?

преди 3 години

ТОЙ НЕ ХАРЕСВАЛ КИТАЙЦИТЕ И ОПИСВАЛ ИНДИЙЦИТЕ КАТО ЖИВОТНИ "Смение на весник Днес: Чърчил не бил расист

165

Анонимен

преди 3 години

За да се покаже неадекватността на хората които използват съвременните разбирания за "расизъм" и ги прилагат към тогавашното време, ето един тест:КОЙ НЕ Е БИЛ РАСИСТ ПО ВРЕМЕТО НА ЧЪРЧИЛ?Аре, ревящите "расизъм" да кажат.

164

Анонимен

преди 3 години

Чърчил е бил РАСИСТ И УБИЕЦ. Питайте старите софианци. Чърчил е мразел България и българине. Не ме учудва че е гордост за психопаните империалисти

163

Гошо

преди 3 години

Поредното доказателство че Чърчил е направил грешка и не се е договорил с Хитлер Сега нека пикаят на гроба му сам си е виновен и той и белите дето зяпат като хипнотизирани

162

аз

преди 3 години

Чърчил расист хахаха???? за жалост НЕ, най големите расисти са аятоласите-арабите или там с някакъв друг нюанс на кожата! Те са го написали, също така за жалост научи ли са две думи на английски!