161

Анонимен

преди 3 години

До 167Наскоро разбрахме от кремълската пропаганда, че и историята за българската кирилица и "мъртва", защото се оказа, че Кирил и Методий са се родили в подмосковието !!!

160

Анонимен

преди 3 години

До 164Похвално е да си оботяваш речника с нови термини чрез Google, но се постарай и да се запознаеш с дефиницията им !

159

Киро Х

преди 3 години

До Калоян: Пич, теорията за газовите камери отдавана е официално мъртва, защото е доказано, че е легенда. Що се отнася до това дали ни пука или не за англичаните, ами имай предвид, че това, което се върши там е с цел изтриване на националната памет и националната гордост. Ние също сме жертви- осверниха паметника на ген. Луков, забраниха честването на Луковмарш, скоро и Ботев и Левски ще забранят, защото са били привърженици на етнонационалната държава.

158

Риторичен ?

преди 3 години

А българите кога ще съборят колониалните паметници на съветския окупатор ?До кога ще търпите да ви унижават сякаш сте негpи на руския Гулаг !?

157

Додо

преди 3 години

Чърчил, това е човекът-маша в ръцете на масонския, сатанински Нов Световен Ред в ония години- масон и друид, отказал се от Спасителя и продал душата си на Сатаната. Лично по негова заповед Обединеното Кралство напада Германия и сипе бомби над Хамбург цял месец, преди Германия да отвърне и така да се запали ВСВ. Поругаването на паметника му е отвратителен акт на вандализъм, с цел оскверняване на всичко, създадено от европееца. Но, ситуацията, довела до това е директно свързана с неговите действия

156

Додо

преди 3 години

Расизъм не съществува. Това е просто поредното абстрактно понятие от инструментариума за пълна доминация над европейската, християнска цивилизация на ((ония)). Расизмът е просто подход да се заклейми чувството за родово-национална принадлежност, което е императивно за запазването и оцеляването на една нация. Подобни схизми са реч на омразата, хомофобия, ислямофобия, антисемитизъм, краайно десен национализъм и т.н. абстракции, военизирани срещу народа, с цел да му се забрани критика

155

Еввв

преди 3 години

Е па не може всички да обичат черните...всеки има правото и да не ги харесва...това е демокрацията...

154

Калоян

преди 3 години

Пичове, Чърчил ни е мразил, факт. Но кога Англия не ни е презирала? Нека си го преместим в другия крачол по този повод. Що се отнася до това дали Уинстън е бил расист - тези, които са надраскали паметника му, дават ли си сметка, че ако не е бил той, то тогава щяха да усетят що е то расизъм и има ли газови камери в него. То понякога човек яд да го хване, че Хитлер не печели, покрай такива ***, честно.

153

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност е бил върл българомразец!До края на живота си не е могъл да преглътне оня бой, дето дедите ни са били "непобедимите" британци през Първата световна. Не е пропускал случай да изрече обидни думи по наш адрес.

152

somi

преди 3 години

Поредната пропаганда за величието на британската нация.Какво е сегашното отношение на Британците и британските политици към България и българите?Ние бяхме посочвани като напаст в Британия. Българите са една от причините за брекзит. Това ако не е расисъм какво е тогава?

151

Анонимен

преди 3 години

Незнам дали е бил расист, но определено е най-големия българомразец от всичките западни лидеро по неговоро време. Той разпорежда безмислените бомбардировки над София и цяла българия по време на втората световна война от чиста омраза към българите..... та в този смисъл може а е бил расист

150

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Не знам защо ти дават минуси, Чърчил не че ни е мразил а е изпитвал неприязън както към нас така и към сърбите.Турците може би ги е мразил, защото през ПСВ именно по идея на Чърчил нападат тогава Османската империя при Дарданелите, ядоха боя и Чърчито изпадна в забвение до ВСВ.Забравих да спомена че са яли пердаха и от нас през ПСВ.Такива ми ти работи за славния английски войник.

149

Анонимен

преди 3 години

До 146Спасява Европа е въпрос на гледна точка. От една страна, ако немците бяха спечелили войната, не се знае, какво щеше да стане, за нас.От друга, ако чаряената армия не беше дарила всички с комунизъм, пак не се знае.

148

Анонимен

преди 3 години

До 155Народна република България е по-важна от живота на 200 000 турци.Ама сигурни няма проблем, като насилвах е да си сменят имената и ги изселвахме ...

147

Анонимен

преди 3 години

Чърчил: "Честта на Британската империя е по-важна от живота на 100 000 българи. Чърчил е презирал българите, така че да гори в ада.

146

В

преди 3 години

Проклет да е Чърчил!

145

До Салфетка Чърчил

преди 3 години

Гърция никога няма да забрави репресиите на полковниците, хиляди загиват благодарение на поддържаната диктатура от Англия.Сталин спазва ангажимента към Чърчил и не се намесва.Сталин спасява БГ от англо - американските бомбардировки.Сталин спасява БГ от разделяне между съседите й - факт!Аз гледам националния интерес на БГ, а той съвпада с руския - по онова време.Затова англичаните казват: нямаме вечни приятели, имаме вечни интереси.И го правят, като лисици са, за разлика от БГ - слаби дип

144

До 175

преди 3 години

Какъвто и да е бил Чърчил, той спасява Англия, и е добър за страната си.Факт е, че после е свален от самите англичани.Същата е съдбата на Де Гол.Рузвелт - една от версиите е, че е убит, заради сближаването със Сталин.Сталин също - една от версиите е, че е убит.За БГ Англия е вредна.

143

ВСВ Рузвелт

преди 3 години

Благодарение на Англия-поддържаща Турция на Балканите е удържно турското роб.ство.Цената е Суец. В Берлин, едва когато всички договори са подписани постфактум, тогава дипломатите изумени научават за акциите на Суец - изкупени чрез натиск от Англия със заем от Ротшилд.И да Рузвелт действително помага, доколкото му е било възможно на Русия - консерви със свинско, камиони, копчета за балтони, суровини, които по-късно Русия изплаща изцяло - ленд лийз 2016 г..Но Англия дори и това не прави!

142

Анонимен

преди 3 години

Пияницата Чърчил и салфетката подадена на Сталин за преразпределение на Европа, това помнят неангличаните.Гледах предавания за ВСВ и там англетата го хвалят за вдъхновителните му речи, все едно слушах човек изпил една бутилка мастика, много вдъхновен се почувствах.