141

Мюнхен Предателство

преди 3 години

Загадка е защо Англия предава Чехия и военните заводи.Англия предава Австрия на Хитлер - банкови резерви.От 1934 Сталин настоява за антихитлеровска коалиция.Сан Стф, когато А-я научава казва: Сан С. е срещу национален интерес на Анг.А-я мобилизира населението и предислоцира флота и Австро-Унгария.Срещу поддръжката към Турция Англия изнудва и купува активите на Суцкия канал от Исмаил Паша. Султанът не знае.Едва след подп Берлин дипломатите нучават изумени за Суец купен с пари на Ротшилд.

140

Да допълня...

преди 3 години

До Гаманов 167 Ако не беше Рузвелд и Чърчил в Русия щеше да се говори немски.

139

Анонимен

преди 3 години

До Всички на Запад саТова се нарича лицемерие!Последните 20-30години се сетиха че са ощетили доста народ и сега си посипват главата с пепел, ужким.

138

Втори фронт

преди 3 години

Затова едва лятото 1944 открива Чърчил II фронт.Може да сме пропуснали нещо, например как Русия ги спасява при Ардените - за кой ли път, Русия спасява Европа.Остава загадка защо Англия превъоръжава Хитлер, Договор за увеличаване на флота на Хитлер, и iпасяването на Англичаните при Дюнкерк - 200 00 английски войници спокойно се прибират в Англия - а Хитлер е можел да ги унищожи и сто хиляди французи. Над един милиард фунта заеми на Хитлер от А-яЗагадка е, защо Хес лети до А-я?.

137

Хихи

преди 3 години

Какъв Сталин бе, Гаманов? Немски ботуш така и не е стъпил в Англия. Камо ли да марширува. Да не си се объркал с ордите на маршал Толбухин, които набиваха крак по жълтите павета на София. Май още ти кънти главата.

136

Всички на Запад са

преди 3 години

расисти! Кои превърнаха света в колонии и защо, от любов към ч.ерните ли! Тази дъртофела в Англия, на чий гръб живее днес, от къде забогатяха? С право вчера влачиха паментика на Колумб, за какво алчните бели бродеха из океаните и търсеха да плячкосват нови земи? Къде са днес индианците, къде са аборигените, всички са унищожени, това не е ли расизъм?

135

Гаманов

преди 3 години

Ако не беше Сталин и до сега гордите Арийци щяха да маршируват в Англия...

134

Анонимен

преди 3 години

А Вулгаристан как е?Тук може да се клепи само срещу чуждото - Водкаленд, Хамериканистан но не срещу Вулгаристан и актуалните разБойни.цици. Булгароталибаните разрушиха мавзолея, не че съм му фен, но няма какво да покажа на децата си когато говорим за история. Страна без история, страна без проблеми - Вулгаристан! Нищо не сте дали на света освен вандализъм и професионална тъпота! Срамувам се да кажа че съм от Вулгаристан. Но като поизмрът малко патки, *** и др. белким остане нещо за тор!

133

Анонимен

преди 3 години

Пиянде най-обикновено и с обратна резба..... тоя не е знаел що е расизъм :)

132

Анонимен

преди 3 години

Планетата на маймуните .

131

Грешиш

преди 3 години

До До 153Ти си жертва на Руска пропаганда.Всъщност Англия забранява робството и въвежда контрол на корабите,обичайно Португалски които превозват роби.Робство съществува в Русия до Александър I който провежда реформа и отменя крепостничеството за което е наречен Цар Освободител /на Руснаците,а не на Българите//Пак бъркаш,първите крепостни селяни са създадени от немкинята Екатерина,съпруга на руския цар,а не от руснаците,но и крепостните не са били роби,в изт. Европа не сме създали такива неща

130

Черен Петър

преди 3 години

Всеки който не е черрен е расист....... а всеки който не е бял е бабун..... Стара китайска поговорка.

129

K

преди 3 години

Мале не вярвах,че толкова са пропаднли англетата ...Не съм му фен на Чърчил,но е бил велик ръководител...Накъде отива света тц тцт тц ...Пс.А и да е бил радист какъв е проблема ?

128

повсеместно

преди 3 години

Където и да отиде човек по света има клетка на руската мафия където принуждават бели жени да проституират с цветни мъже.

127

До 153

преди 3 години

Ти си жертва на Руска пропаганда. Всъщност Англия забранява робството и въвежда контрол на корабите, обичайно Португалски които превозват роби.Робство съществува в Русия до Александър I който провежда реформа и отменя крепостничеството за което е наречен Цар Освободител /на Руснаците, а не на Българите/.

126

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че е. А Англия е от най-расистките държави, не само към цветнокожи, но и към източноевропейци, азиатци и т.н.. Голяма част от богатството им е заграбено от колонии и натрупано чрез робство. Даже и паметници на търговци на роби са поставили, да се гордеят с тях. Мислят си, че като са спечелили Втората Световна Война могат да правят всякакви дискриминации и хората няма да ги обвинят в това. Но след събитията в САЩ хората се сетиха и за техните извращения.

125

м-да

преди 3 години

Аз не зная дали Чърчил е бил расист, но Индийците които са написали надписа със сигурност са.

124

Петко

преди 3 години

За да спечели изборите през 1992 Клинтън заложи на цветните. Освободи от данък междурасовото порно за да научи белите жени да изневеряват с черни мъже.Един от героите е наскоро починалия Флойд. Цветните се научиха да оправдават злодеянията си с расизъм.Същия Клинтън започна да изкупува руски уран за атомните си централи като достигна 40% от горивото. Така напълни гушите на Путиновци да извиват ръце.Затова в Русия се шири чуство за безнаказаност за злодеянията които извършват.

123

Анонимен

преди 3 години

,Западът предаде собствените си идеи.Западът е нищо Всеки който предаде идеите си е нищо финито край.Може да си грешил не трябва да го признаваш може да си крал убивал и безчинствал не трябва да го признаваш.Признаеш ли го си свършен.Свършен!

122

sd-

преди 3 години

айде, кралството се разпада, закривайте го - нямат чърчил, нямат нищо.