101

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикога не сме губили свободата си в държавите в източна Европа при управлението на СССР,никога не са ни командвали или натискали за нещо,управлявахме сами държавите си и дори имахме много по-голяма свобода отколкото държавите имат днес.Това,че СССР някога ни е притискал е пропаганда и една голяма лъжа.

100

дедо Ташунко

преди 3 години

до 115. Говорим за Чърчил, момченце с жълто около човчицата. Няма нужда да намесваш българите. Българина е човеколюбив, не е расист и не е извършвал престъпления към другите нации както демона Чърчил. Говоря за грамадна част от българите, иначе всяко стадо си има ***.

99

До История

преди 3 години

Всъщност Англия включва Русия ПСВ.Франция се дърпа, истински съюз има между Русия и Франция, по-късно се включват Ингилизата.Франция не иска съюз с Русия, Русия също, ИНГИЛИЗИТЕ чрез Ватикана, която дължи пари на Ротшилд склонява Франция.За да накарат Франция да сключи договор С Англия, която Франция НЕНАВИЖДА, Англия организира и въоръжава Япония, японо-руската война, за да покаже че Русия е слаба.Англия не поема ангажименти ПСВ - четете договорите внимателно, за разлика от Ф-я и Русия.

98

история

преди 3 години

....само заради това - Франция организира коалиция срещу Русия с интриги,като разваля договора между Англия и Русия,привлича Австрия на която Русия е помогнала срещу Унгария и са били в добри отношения с Русия,Русия остава сама и тези държави започват да грабят славянските територии за изток и Русия воюва сама,единствено САЩ застават в подкрепа на Русия в тази ситуация и то защото американците са се страхували от Англия.Въпреки това,Русия освободи европейските държави през ВСВ и проля кръвта си

97

Англия

преди 3 години

Англичаните танцуваха като почина Тачър, момчее, момчее, чети каква *** са англичаните от докладите на ЦРУ.По-лошо от англичанин да ти е враг, е да ти е приятел.И не си влагай парите там, приятелски съвет!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Като си помисля за изказванията му,за българите, по-скоро-да.

95

история

преди 3 години

До До 97Не си мисли,че конкурента на Англия - Франция са били по-добри,те започват войни в цяла Европа само заради това,че във Франция се качва незаконен владетел - един от Наполеоните и се самообявява за император,руския цар не му признава титлата и се обръща в писмо до него с "Мой приятелю",вместо с титла,само заради това - Франция организира коалиция срещу Русия с интриги,като разваля договора между Англия и Русия,привлича Австрия на която Русия е помогнала срещу Унгария и са били в добри о

94

ЛЯВ

преди 3 години

Всички паметници в музея на Демокрацията

93

Анонимен

преди 3 години

Отвратителната личност Чърчил заслужава омразата во веков на всички истински българи. Дано ври в казана!

92

Всъщност,

преди 3 години

англичаните са спокойни и възпитани хора. Веднъж бях в Лондон, по времето, когато Бербатов правеше фурор. В една кръчма, кротко си пиехме бира и от дума на дума разбраха, че сме българи. Е, почти не остана човек да не ни се усмихне и да не си чукнахме чашите. А тука изливат помия хора, които дори не знаят къде е Лондон. ***.

91

До 97

преди 3 години

Германия след 1871 е трън в очите на Англия - обединение Бисмарк.Преди това имаме Наполеонови войни - плод на мръси-те англичани, милиони убити европейци.Убиват Павел, който сключва мир с Франция.ПСВ е плод на англ. сга?н.ВСВ-също!Гражданска САЩ -също.Ненапразно Пиночет и Горби са добре дошли в Англия.*** сга$н.А единственият читав политик Чърчил са го ненавиждали.Милиони лежат на съвестта на Ингилизите СТОТИЦИ МИЛИОНИ ПСВ ВСВ и т.н.МРЪС$НА СГ$***

90

До 97

преди 3 години

Днес говорих с приятели от САЩ - служби!Факт е, че са неграмотни и 70% са аборигени.Факт е, че голяма част от афроамериканците са ***.Факт е, че има огромно социално неравенство.Причините са многопластови.Нашите полицаи са в пъти по-читави от щатските!По отношение на Ингилизите - най-злото племе на планетата, Чърчил спасява Англия, в самата Англия е ненавиждан от аристократите.Няма по-гадна нация от Ингилизите, зад всички убийства В Русия са техни агенти.Тотална пап?лач!

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости,"независими" са в Англия,колкото ти си трамвай,Англия е зависима държава, включително и аристокрацията им умират от страх и не са самостоятелни,а зависими от световните господари и върхушка.

88

Анонимен

преди 3 години

Това вече става досадно!Ами покажете в какво се състои расизма,обосновете се!Щото и полицаите не са обидили на расистка основа тъмникожия,но ги набедиха неоснователно в расизъм,без никакво основание!Сега хората и полицаите ще стават жертва на тези манилупации и подложени на терор с думата "расизъм", "расизъм" също ще се използва и за неспазване на законите и правилата,както и за политически цели!Искате ред и законност или хаос?

87

Анонимен

преди 3 години

До ден днешен англичаните считат себе си за богоизбрани, а останалите нации са рая за тях.------ Ами, след като така истерично лаеш, ясно е, че си рая.

86

Анонимен

преди 3 години

Англия по викторианско време през 19-ти век е най-здраво бачкащата страна с най-консервативен морал. Културно доминира целия свят и създава стандарти за бизнес, за политическо устройство и цивилизова половината свят. Елитът им е свободомислещ и независим и в крайна сметка те спасяват света от пълзящо разпространение на авторитарни и дикаторски режими.

85

Анонимен

преди 3 години

Избиването на цивилни по време на война е военно престъпление и геноцид според женевската конвенция.----- Така е, но цивилните имат лишия навик да живеят до военни обекти, докато военните стрелят по минаващите самолети. А военните много обичат да ползват цивилните гарги за жив щит. И така стават белите.

84

дедо Ташунко

преди 3 години

По време на глада в Индия загиват повече от 10 милиона души. До ден днешен англичаните считат себе си за богоизбрани, а останалите нации са рая за тях. До днес ненавиждат Германия и германците. На Чърчил, този алкохолик на стари години, дължим бомбардировките над София и изтъргуването ни към съветския блок. Всичките си беди дължим на англо - американците. Чърчил ни е сърбал попарата при Галиполи като млад офицер и оттогава има зъб на България и на българите. Ненавиждам го този виден престъпник!

83

Чърчил

преди 3 години

Ненавиждам Ингилизите, чел съм как предизвикват и спонсорират Хитлер.Чел съм как лъжат Германия и Австрия за ПСВ.Чел съм молбата на император Кита за опиумните войни.Чел съм за САЩ и ши$баняка крал - данъци!Чел съм за робите, ост копании, убийства на императори в русия.Но е факт, един от малкото им читави е Чърчил, но гове.дата го разрушават, защитава Англия.Като цяло няма по-мръ0но и отвра-тително от англ. пап.лач.ОТ 1615 този ИЗР.од воюва!

82

Sata NATO

преди 3 години

Чърчил и САЩ подкрепяха Хитлер, целта им беше унищожението на Русия. ----- Всякакви *** пишат тука, вероятно гербави комунисти... Той Чърчил е почнал войната срещу Хитлер две години преди руснаците, ама оно гербавото гуедо знае.