142

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете ромите!Оцелели са над 3 500 години при множество бедствия, болести и гонения.Ще се преборят и с тази епидемия!

141

Анонимен

преди 4 години

Живеем в 21-ви век, г-н Мутафчийски, но качете са в градския транспорт в София и вижте кои са без маски и как се държат, ако ги попиташ къде им е маската!

140

д-р Напалм

преди 4 години

Ще съжалявате, че не сте ме ползвали.

139

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Първо дреме ми на "оная работа" за някакви си роми,второ невинни роми няма....

138

царкиро

преди 4 години

най ме е яд, че заради тая корона се върнаха сума ти и команчи насам, бяха започнали да се интегрират там, да бачкат, а тук почти бяха изчезнали

137

Анонимен

преди 4 години

Не само, че са безполезни, НО и са вредни за човечеството, науката, културата, образованието, и т.н.

136

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КОГАТО СКАКАЛЦИ НАПАДНАТ ПОСЕВИТЕ ХОРАТА ОСТАВАТ ГЛАДНИ

135

Стефания

преди 4 години

Всяка велика цивилизация е имала контрол над раждаемостта. А, ние??? Държавата плаща детски и помощи на родители, които не се грижат, и не дават образование на децата си, и раждат на 12-14 години, въпреки, че по Закон е престъпление. Но, никой не ги осъжда, както биха осъдили българин за педофилия... Това продължава 40-50 години. Има начин да бъде решен проблема: при раждане на второ, трето и т.н. дете, ако родителите са непълнолетни, или не се грижат за първото си дете: без майчински и помощи.

134

Анонимен

преди 4 години

Цял живот са обгрижвани като малки деца и все не са доволни.Все им е малко и все са дискриминирани.На кой българин му е разрешено да си построи незаконно каквото и да е където и да е.На кой българин му опрощават тока,водата,парното?Дискриминирани са не ромите,а българите!Айде стига вече лигавщини.Да започнат да учат,да работят и да спазват правилата като всички останали.

133

Анонимен

преди 4 години

Проблемите на ромите са проблеми на самите роми. Ако те нямат желание да започнат цивилизован начин на живот нищо не може да ги накара. И никой не е длъжен да плаща за изборите им. Да започнат да изискват от децата си да учат, да ги накарат да ходят редовно на училище и да изравнят училищните изисквания към тях с тези за всички останали деца и после да завършват професионални училища и университети. После наравно с всички останали да се борят за работа.

132

МИСЛИТЕЛъЪЪ

преди 4 години

Ром е за много приятна напитка, ама роми вече не знам какво означава?

131

Анонимен

преди 4 години

Много думи и накрая нищо.

130

свободазаБанско

преди 4 години

До Алекс 125"А те казваха, че короната е за българи и тях нямало да ги хване. Когато си неук, но и нагъл ..."===Това не е само проява на неукост и наглост, но и чиста проба РАСИ3ЪМ, в какъвто ни обвиняват нас, от Гардиън и Отровено общество !!

129

Анонимен

преди 4 години

няма сaпун и баня, а и да има ще ги продадат и живеят много на малка площ!

128

COVID19

преди 4 години

Аз ще се грижа за тези хора(***, ромеи и виските и други ***)

127

Анонимен

преди 4 години

Слабо, много слабо....... :(

126

Анонимен

преди 4 години

Коронавируса започна да се харесва от обществото.

125

Анонимен

преди 4 години

До айде,гоу хоумАма ти не си ли разбрал досега ,че "Отровено общество" и разни фондацийки и т.н.,взимат парите и средствата си пак от българите ,от народа,,да не мислипш,че някой друг плаща за гяволъците им?

124

Анонимен

преди 4 години

Не го дочетох,тази статия е в стила на Дойче из пър де ле!И кога са били дискриминирани ромите,че не мога да се сетя? У нас даже хората им плащат тока и водата,защото те не искат да си ги плащат и разпределят техните сметки на останалите,ами данък сгради,ами масовите ромски кражби,измамии престъпления в страната?По-скоро дискриминирате са останалото население в държавата,а не ромите.

123

да, има дискриминаци

преди 4 години

Малцинството дискриминира мнозинството като живее на неговия гръб. Който има желание и е трудолюбив излиза от гетото и става човек. Останалите си харесват мръсотията и мизерията и винаги ще бъде така.