109

До 134 Някой

преди 4 години

Даже и да е така, пак не са хиляди. От вирусни инфекции починалите са 500-600 човека на година. То същото може да се каже и за Ковид-19. Починал човека от вируса, но без симптоми, не му е правен тест и пишат някаква вирусна инфекция. В крайна сметка такъв подход е несериозен.

108

Да

преди 4 години

Голема работа!

107

Анонимен

преди 4 години

До До 120Това, че уж няма данни, не означава, че няма хора, които да умират всяка година от грип и неговите усложнения.Дори и Генерал Годжи го каза в началото, преди да му кажат да дрънка друго, обясняваше как вирусолозите недоумявали каква е тази паника около ковид 19 и как свинския грип бил в пъти по- опасен.

106

Някой

преди 4 години

До До 120Защото рядко се изследва за грип. Иначе грипните вълни отнасят бая народ - просто джипките пишат ква да е вирусна инфекция и толкоз.

105

До 120

преди 4 години

Няма данни от НСИ, че всяка година от грип умират хиляди хора в България. Точно обратното е. Има данни, че за 2018 от грип са починали 0,1 човека на 100000 души население, което прави 7 човека за България за 2018 година.

104

Анонимен

преди 4 години

Кво беше там...хиляди щели да загинат, чували, за трупове... бла бла бла...И накрая освен дето фалираха бизнесите на хората нищо друго не се случи.

103

Гост

преди 4 години

То по тази логика Милен Цветков е починал от спукана аорта и кръвозагуба.А НЕ ОТ КАТАСТРОФА ?!(където казвате,че всички починали са имали други заболявания,а не от коронавирус)

102

Анонимен

преди 4 години

До Анти-мафиотБаце, винаги съм имал респект към селяци които си режат ноктите със секира.

101

Анонимен

преди 4 години

До ЗЛА-тенаТова "тена" за благозвучност ли ги слагаш? Да знаеш няма нужда ;))))

100

до Батко

преди 4 години

......ти от кога разбираш от статистика и факти и кога завърши медицина? Кой беше ти, че не те знам?...нали се сещаш че същото важи и за теб.....отворко, поредния дървен философ, щом ще ми препоръчваш интернет, това ли е меродавното за теб, като едно време, Пише го в Работническо дело значи е вярно.

99

Истината

преди 4 години

Истината е, че само 1955 заразени досега е голям успех на фона на неадекватните мерки на правителството и липсата на мерки за спиране на вноса на вируса от чужбина. Явно българите сме изключително отговорни, колкото и някои от онези 80% да опплюват българите.

98

Баце

преди 4 години

До Анти-мафиотБаце, не искам да те притеснявам, но в Палеца нема големи кръвоносни съдове. За да почине от кръвозагуба в следствие на отстраняване на палец тоа човечец или требва неколко дена да е гледал как от палеца му тече кръв (даже и тогава е спорно, що тялото има и естествени механизми за съсирване) или на това човек палеца му е израсъл точно до некоя главна артерия.

97

Анонимен

преди 4 години

До 96Не си прав. В България по данни на НСИ на година между 1500 и 2000 човека умират от грип. Смятай го какъв процент от населението е това.

96

Анонимен

преди 4 години

По Конституция всеки български гражданин има право на квалифицирана медицинска помощ а здравето и живота на гражданите са най-висшата ценност на държавата. Защо правителството не спазва конституцията и не е осигурило обезпечението на държавата с медицински кадри, особено в провинцията? Това е подсъдно разбира се, и може да бъдат заведени и спечелени много дела срещу България!

95

Си 105 мафиота

преди 4 години

Причината за смърта я пишат лекарите, а не сестрата на починалия или друг роднина.

94

Батко

преди 4 години

До анонимен 98Какви факти? Като те е страх да не умреш не излизай от вас, рано или късно пак ще умреш. Много хора в България вече минахме през вируса, но е факт , че трезвомислещи хора не ги е страх.Скоро ще има друга болест - глад и мизерия!И да питам заради тази китайска болест - Колко хора с рак и други болести остават не диагностицирани?

93

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросПроблема с препинателните знаци като теб е, че сте като фурнаджийска лопата: каквото и да направи Правителството Боко е виновен: ако има мерки, защо ви затваря, спира икономиката, лъже (няма вирус, не сме видели болни, конспирации), ако няма мерки, защо няма мерки, пуска хората от къщи, защо смъртността е висока.Важното е да разберете, че щото сте толкова тарикати, накрая сопата ще я ядете два пъти.:)

92

до до 85

преди 4 години

ти прочете ли какво си написал, каква глупост, от грип умирст в Бг 0,1 на 100х , ми то иьлиза че от грип умирст в Бг 7 човека на 7 милиона. А това че до момента има замо 90 починали е част от взетите мерки. Ако бяхме по Мангъро/ Менгеле препиръките щяха да са 900

91

Анонимен

преди 4 години

До 96И от тия 90 души, 95% са със сериозни здравословни проблеми или комбинация от тях, в голяма част от случаите несъвместими с живота. Щото като човек на 70 години страдащ от диабет, рак , ХОББ, хипертония в комбинация, го пишат починал от коронавирус, както е практиката последно време, е малко прекалено.

90

Обективен

преди 4 години

За България епидемията от COVID-19 си имаше етапи. Първият етап беше внос на вируса от чужбина без разпространението му в България и продължи почти до края на април. Мерките на правителството бяха безконтролно внасяне на вируса от чужбина и ограничаване на живота в България, т.е. напълно неадекватни. Сега сме на втория етап - продължава вноса на заразата от чужбина, но има и разпространение и в България. Адекватни мерки на правителството пак няма.