169

Баи

преди 3 години

Да се наложи блокада на - софия наи много заразени има тук , за да не се разпространява по цяла бьлгария

168

АнатемаНаСашоНереза

преди 3 години

А СДС-Чумата зарази милиони,които докато скачаха и припяваха като ***:"Кой не скача е червен",СДС-Бацилите ги окрадоха и изкормиха държавицата им.

167

seira

преди 3 години

"КОРОНАКРИЗАТА" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

166

Анонимен

преди 3 години

Кво ни занимават с такива смешни номера

165

Анонимен

преди 3 години

*** са на припек сега и активността им слаба сега...

164

Ранен Капитализъм

преди 3 години

В България взе има няма 2 милиона жертви.То има ли друг подобен периода историята на страната. По логиката на Мутафчийски, тези хора щяха да си живеят и досега при по-справедлува социална система. Налага се експроприация на експроприаторите.

163

Статистик

преди 3 години

Ако се преустановят тестовете няма да има нови инфектирани!Тъй, че съдете сами доколко понятия като средно аритметично, медиана, средно квадратично отклонение и.т.н. са ви ясни каква информация се поднася!

162

Чебурашка

преди 3 години

Защо се трие и блокира? Отново ли разпъват чадър над кроуна радев и червените?

161

Петко

преди 3 години

До Анонимен 160.Ами ставай виетнамски комунист и заминавай.Ей къде е Ханой.

160

Анонимен

преди 3 години

Тази бройка е само частица от останалите заразени които са без симптоми но сеят заразата. По колко теста правят на ден и къде ги правят. Ако тръгнат да правят тестове както правят в белите държави ще се окаже че сме задминали доста държави по заразени. Но няма да тръгнат няма да останат милиони за делкане. Тук се тестират само хора в последен стадии пред умирачка. Които дишат не ги поглеждат така направиха тук в чепинци. Казаха на човека че щом още диша защо вика бърза помощ. Като спре тогава.

159

Анонимен

преди 3 години

Оказва се, че само комунистите са за реални мерки за спасяването на хората. Вижте какво стана в Китай, Северна Корея, Виетнам и вижте какво става при демократите в България, Италия, Испания, САЩ,... и техните псевдомерки.

158

Анонимен

преди 3 години

Жалко ще е, ако 95 годишния почине. Така ще имаме един глас по-малко срещу мутромафията.

157

777:::%%%

преди 3 години

До Анонимен152 - - - просто няма изследвани - няма и позитивни . . . . . . . освен някой да си покаже теста от чужбина ! ! ! ! !

156

Захарин Василев

преди 3 години

Тоя 95 годишния го пиши бегал! Тъкмо един гласоподавател на БСП по-малко!

155

За ранния комунизъм

преди 3 години

За ранния комунизъм нито си чел история нито си живял по това време нали?Да сравняваш ранния комунизъм с избиването на хора без съд и присъда с положението сега е подигравка.Само вижте както стана вчера в Беларусия където един диктатор изкара народа си на парад по собствената си прищявка.Добре че народа е приел негласна съпротива и е наложил НАРОДНА КАРАНТИНА за да се пази.Гледам днес Таско Ерменков забулил се с маска да се пази но иначе всички комунисти са против спасяването на хората и мерките

154

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

Няма ваксина, а има излекувани, как става този номер, явно силен антибиотик, системи, и т.н Или май скоро, няма болни.

153

отдавна казано

преди 3 години

за ПРЕЧУПВАНЕТОНародът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя. Народът е като едно добиче: колкото повече го удряш, толкоз по-бърже върви към целта, която ти си определил.

152

f

преди 3 години

Само докато минавате до сините светофари на БДЖ и малко се лекувате, истински синя светлина, с нагъната на зиг заг волфрамова жичка да свети синьо, но истински волфрам, да е истинска светлината, и истински цвят, и от всичко ще се излекувате, трябва малко и да изчакате.. Синята светлина ходи слабо по въздух..

151

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не вярвам в Търговище да няма нито един случай понеже съм от него край и знам колко гурбетчии имаме.

150

Анонимен

преди 3 години

"Вижда ми се, че от някои неща човек може да се предпази, от други не може или поне може да се намали смъртността. От Ковид-19 може да се предпазим и не виждам защо някои искат непременно да мрем и от него"---Така е, така е.Но ние и от много от другите болести можем да се предпазим, да ги избегнем. С това катастрофално здравеопазване и ниско качество на живот си отиват бадева толкоз хора-инфаркти, инсулти, рак...умират ДЕЦА поради отказ от лечение. Ама ние с Ковид19 лягаме и с Ковид19 ставаме