149

Анонимен

преди 4 години

Всеки си прочел някакви числа и се ги нятъкмява. Ясно е, че броят на заразените е много по-голям от официалните данни. Просто по-бързо се разпространява. Масовото бързо заразяване не е панацея и както и дали се създава групов имунитет. Безработицата ще се увеличава тепърва заради намалените поръчки отвън. В момента ударът е върху ресторантьорството, хотелите, туризма. Сега ще се усети в тпроизвадството, транспорта. видяхме отношението на българските мутрособственици и дано да фалират повечето.

148

Нормалните хора

преди 4 години

До Анонимендо колективизацията са се чувствали като селяни.

147

Анонимен

преди 4 години

До ВЪПРОСКолко са заразените и жертвите на милион там?

146

Отговор

преди 4 години

До ВЪПРОСТова само доказва, че не са българи.

145

Анонимен

преди 4 години

"от известно време почнах да си мисля как ли са се чувствали хората, нормалните хора в ранният комунизъм"----....------......------......Абсолютно. Паралелно сме някъде 45-та - 48-*** година, когато е ставало ПРЕЧУПВАНЕТО, обръщането на 180 градуса. Сега целта е да ни пречупят и преобърнат - в друг аспект, разбира се, но принципът е същият. Дали ще се получи, не знам, най-вероятно. При всички случаи, няма да е наведнъж, а на вълни.

144

Анонимен

преди 4 години

Досега неадекватни мерки на правителството против Ковид-19. Досега адекватно поведение на българите към Ковид-19. Резултатът е, че вируса е почти изцяло внос от чужбина плюс разпространение сред живеещите на тумби, които после заразяват медиците и друг хора.

143

До 149

преди 4 години

Питаш как ми се вижда. Ами вижда ми се, че човек не е безсмъртен. Вижда ми се, че от някои неща човек може да се предпази, от други не може или поне може да се намали смъртността. От Ковид-19 може да се предпазим и не виждам защо някои искат непременно да мрем и от него.

142

ВЪПРОС

преди 4 години

Виждам че Северна Македония има Огромен Успех , сравнено с България .Заразените са същите като брой , Излекуваните са близо 90% . Какво става ?

141

Анонимен

преди 4 години

Сякаш вчера 90 бяха заразените, а днес 90 са починалите от Ковид-19.

140

Анонимен

преди 4 години

"Първият смъртен случай в България от Ковид-19 е на 11 март 2020 . До вчера 9 май 2020 починалите са 90. За един месец и 28 дни има 90 починали от Ковид-19. На мен ми се виждат много"------------------------Всеки ден в България - от всякакви болести, катастрофи и пр. - умират по около 300 /триста души/. От 11 март до вчера са умрели има-няма 18 000 души, 90 от които от Ковид 19 / евентуално, може би, но това е друга тема/. Това как ти се вижда?

139

f

преди 4 години

ако скоростта на истинската светлина е 300 хиляди километра в секунда, то при изминаване на разстояние 300 хиляди километра, това трябва да произведе истинска светлина за 1 секунда, затъмняват въздуха с тъмна материя и забавят слънчевата светлина и изобщо, в момента светлината е много бавна и за нищо не става! Тя ако беше истинска светлина и бърза, тя върши чудеса! Но светлина от цялото превозно средство и зависи колко тежко, това е доста светлина, макар и само за части от секундата!

138

Анонимен

преди 4 години

С 13 починали на 1 милион население България дели 9 до 12 място с Русия, Беларус и Черна гора по най-малко починали на човек от населението в Европа.

137

Анонимен

преди 4 години

от известно време почнах да си мисля как ли са се чувствали хората, нормалните хора в ранният комунизъм

136

f

преди 4 години

при въз?кре?сенията трябва и алкален материал наоколо и антимагнит, като например стотици моливи близо до трупа, те излъчват вълни и работят малко на разстояние.

135

f

преди 4 години

за въз?кре$сенията, не е нужно посоката на движение да е една, напред назад даже по-добре, из България пътуваайте! Или пък във влак още по-добре, и гравитацията може да помогне малко.. Пък и влаковете са тежки! И набират повече кинетична енергия!

134

Неграмотност

преди 4 години

До 140 СпоредЦифрите не се крият, тях всички ги знаят. Ако не ги знаеш това са - 0,1,2,3,4,5,6,7,8 и 9. Какво има за криене?

133

АНТИ

преди 4 години

оня етнос, дето не плащат данъци и осигуровки---------------------------------------------------------------------Аааа ... това е национален спорт в Бг, колега.Няма етноси, надлъж и нащир се практикува в Бг,като май само бaлъците плащат, а НЕплащащитехитро им се присмиват и си живеят с кеФ !

132

Мутафчийски

преди 4 години

До Лудост" .. полицията дойде ..."Да не идва!

131

До 139 рамзан

преди 4 години

Не позна. Почти 11% от заразените са медици. За останалите не знам, но вероятно е горе-долу така.

130

Мангъров

преди 4 години

До ХаосВъобще не е страшно. Оставете хората да се веселят.