129

Лудост

преди 4 години

Нощният клуб Грамофон работи снощи в пълно нарушение,полицията дойде и нищо не направи а вътре беше пълно с хора,ако така продължава лошо ни се пише.

128

Анонимен

преди 4 години

Обърнете внимание - 23-*** са заразени от един човек в селото в община Сатовча!Не са ли много? Не е ли безхаберие и безотговорност?Ето го смисълът от физическото дистанциране, ама кой ти слуша?!

127

Факт

преди 4 години

Първият смъртен случай в България от Ковид-19 е на 11 март 2020 . До вчера 9 май 2020 починалите са 90. За един месец и 28 дни има 90 починали от Ковид-19. На мен ми се виждат много, а епидемията в България все още е главно от внос на вируса от чужбина.

126

Хаос

преди 4 години

Заведения по цяла София,нарушават наредбите и са развъдник на заразата,и най страшното е че никой не контролира спазването на закона.

125

Според

преди 4 години

Заразените са много повече, цифрите се крият докато не се заразим всички. Забелязах, че един *** ако не спазва карантината всички страдат. И така и стана. Докато едни спазваха карантината други се заразиха многократно ходейки на работа, след което сега всички са по улиците и тези които ходеха на работа ще заразят тези които си бяха в къщи до сега.

124

Анонимен

преди 4 години

До гипс... бих добавил "при липса на акъл у тези, които ги четат" (с това да не се разбира, че смятам, че статистиката ни е проблема в конкретния случаи. За мен е много по-проблематично, че българските лекари ги тестват и след това не им дават нарчно резултатите (както стана ясно ор репортажа на Валя Ахчиева и Александровска болница), което си е рецепта за взрив на епидемията и то тръгващ от болниците.

123

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Нека позная! 95% от оня етнос, дето не плащат данъци и осигуровки; 4% лекари харчещи нашите пари да лекува "етноса" и 1% случайни

122

гипс

преди 4 години

Най-хубаво се манипулира с цифри, таблици и графики.

121

Бойкоеб

преди 4 години

До СтатистикГЕРБ не е абревиатура за цвете, а е абревиатура на германските евреи или по-точно на една прослойка от тях, наречена "щавачи на кожи";))) те се наричат гербери или накратко ГЕРБ! ТОВА Е НОВИНА! Щаване на кожи или в преносен смисъл - съдиране кожите от гърба на гоимите, изпълнителите на мръсната работа в дейността на световното еврейство! Това са ГЕРБ!

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140"А това какво ще стане на 24 май не е мой проблем."Да нямаш у вас специално скътана ваксинка срещу КОВИД-19?

119

f

преди 4 години

не е хубаво, колата да има много електроники по себе си.

118

seira

преди 4 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗДРАВИ ХОРА СЕ ЗАРАЗЯТ И ПРЕБОЛЕДУВАТ, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ ОТСЛАБНЕ ВИРУСА И ЩЕ ЗАТИХНЕ ЕПИДЕМИЯТА!НАРОДЕ!!!!!

117

f

преди 4 години

а войната по пътищата? 90% от катастрофите ги предизвикват с иемпита смъртните случаи, от събирателна скорост 100 километра удар не се умира с колани.. Бронирани джипки и камиони ускоряват и удрят челно, убийци на пътя!

116

Анонимен

преди 4 години

До СтатистикОчаквам твоя съществен принос към въвеждането на по-справедливо и умно управление.

115

Анонимен

преди 4 години

До БойкоебМного е яко да си фантазираш някакви неща и после сам да си се опровергаваш нали?:)

114

Бойкоеб

преди 4 години

ГЕРБ, единствено бабите останаха да ви верват!;))) и по некоя и друга мисирка;))) Мечтата голото кюмбе на Ковидир Майтапчийски да лъсне катио президент, отлита;))) Хвър-хвър-хвър... А Спас Гърнето помята;)))

113

Статистик

преди 4 години

Общ брой починали в България през 2019 г. - 108 000 души, на ден това прави средно 296 човека. От коронавирус за 2 месеца и половина - 90 човека, основно с тежки придружаващи заболявания.В резултат на мерките на неадекватния еднокнижник и неговия пудел с непраната униформа - 100 000 безработни, стотици хиляди обеднели, спъната икономика и мнооого гневни българи. В резултат - герберите вече се възприемат не като цветя, а като плевели.

112

Анонимен

преди 4 години

До 78и как да се направи, тез всичките мрънкала тик пишещи щяха да ореват света че им взели правата и свободите. Е сега по 24 май хледай резултста от слободията която си изпросиха.-------- Естествено, че ще рева. Ти ако си животно и обичаш да те затварят и да ти размахват пръст, аз не съм. А това какво щяло да стане на 24 май не е мой проблем. Всеки има право да се затвори и да се пази, без да пречи на другите.

111

Анонимен

преди 4 години

За България смъртност от грип 1 човек на 1 милион население за цялата 2018 година, а от COVID-19 за два месеца 13 човека на 1 милион население. Леко грипче, а?

110

Анонимен

преди 4 години

Някой от герб яко ви слага минуси,даже и чувалите)сега започнаха да умират лекари с отрицателни проби,и старческите домове им дойде реда