89

Анти-мафиот

преди 4 години

Я троловете на БСП да ми обяснят,как така дават 3000лв.да кажеш,че твой роднина е починал от коронавирус,а починалите общо регистрирани до сега са 90?Явно на хората 3000лв.не им трябват.(или това е поредния фейк)=====================Мой колега от Суходол загуби палеца си при битов инцидент и почина от кръвозагуба. Сестра му каза, че на следващия ден са я посетили костюмирани типове които са и предложили 1800лв, за да го пишат в графата - жертва на Короната, й съответно жената е приела!

88

Батко

преди 4 години

До 95Факти има достатъчно в мрежата можеш да ги прочетеш! А ти от кога разбираш от статистика и факти и кога завърши медицина? Кой беше ти, че не те знам?

87

Анонимен

преди 4 години

ДеПиСе-то и те се заразиха май... Сега ще гледаме поредния сеир на великия "дарител" Шишо, който ще им дари я тестове я нещо друго... В последния месец е предприел акция по лъскане на имиджа - дарява пари за купуване на общински гори, на лекарства, на всичко...

86

Батко

преди 4 години

До 93 За жълти стотинки, никой няма да иде да им работи. Няма да има медици то е ясно, но и хората са прави, не може да поставиш медицинските професии в последна глуха и да искаш да работят.Че то сервитьорка взима повече от някой лекари и сестри. В България лекарите се търсят когато опре ножа в кокъла, през другото време са бити, псувани и мачкани!

85

до Батко

преди 4 години

дано не си участник в Цирка...да се смееш през сълзи....

84

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 90Начи се разбрахме за Мангъра? Или Орешарски да върнем?:)))

83

До 85

преди 4 години

В България от грип умират годишно 0,1 човека на 100000 човека население (НСИ). От Ковид-19 досега за два месеца починаха 90 човека. Къде е по-голяма смъртността и колко пъти е по-голяма спрямо общия брой на населението на България?

82

до батко

преди 4 години

говори конкретно, факти, това много други по света е ала бсла, ми аз пък ще кажа че много много други пък не са на тоеа мнение, в Япония, Ю, Корея, СаЩ ,Русия Франция и т.н.Е ,трябва да се съобразявам 21 век с методите на едно докторче от 14 век. Да се заразим който умре умре кучета го яли и готово.

81

Батко

преди 4 години

91С нетърпение чакам циркът! Само, че няма да има такъв!

80

без

преди 4 години

в някои болници вече няма места, няма и лекари, а и никой не ще да иде да работи там. Тези, които твърдят, че няма вирус - ми идете доброволци, бе! Ама няма топкиии... Скоро в повечето градове ще е така. Найс, а?

79

Анонимен

преди 4 години

Защо го криете това село, пишете го та да знаем и да се пазим и от едно друго малцинство.

78

До Батко

преди 4 години

Ще видиш какво ще стане след октомври, тогава ще видиш вируса в истинската му светлина!Сега е 25 градуса и няма спиране, представи си на 0 - 5 градуса какъв ше го ядем!

77

Анонимен

преди 4 години

До БаткоАз предлгам да си изберем Мангъра за Премиер. Доста е компетентен, нали?:)))))))==========Който и да е премиер, ще е по-добре отколкото треторазрядна, полуобразована и корумпирана мутра!

76

Анонимен

преди 4 години

Още ли не сте разбрали, че този щаб няма никакви права и отговорности?Всички мерки са на правителството. Липсата на мерки също е по вина на правителството. Смислената мярка е карантина на границата, а нея я няма. Безмислена мярка са ограниченията за живеещите в България, когато вируса само се внасяше от чужбина и го нямаше в България.

75

алооо

преди 4 години

Баткоооо...... ти кога чу за Мангъра/Менгеле, колко пъти си ходил да те лекува, колко излекувани от него познаваш. Едно докторче кютало гофини наред в детска клиника и сега от раз велик.

74

Батко

преди 4 години

До 80То си личи кой става и кой не, а и мнението на Мангъров се споделя и от много други специалисти в България и света, той е доказан. Но ти за нищо не ставаш!!! Злобни племе са българите!

73

НЕ ужасена ;)

преди 4 години

До 1 УжасенаПийте си хапчетата редовно госпожа и няма да сте толкоз "ужасена". Какво според вас прави носенето на парц*л върху устата?! С какво помага писането на "чаршафи" ежедневно по КПП-та?! Да точно с нищо.Отчитане на дейност.Най-после живота си тръгна нормално, вие като се плашете си стойте у вас и не излизайте. Това е ваш избор, но не пречете на нас нормалните хора да си живеем и работим нормално.

72

Анонимен

преди 4 години

Нищо работа - 2000 души за 2 месеца. Че то простия грип е по- заразителен. Ако не бяха *** по гетата, бройката щеше да е в пъти по- малка.

71

Батко

преди 4 години

До 74 Тези резултати с много болни и умрели, ги чакам от два месеца - то не беше Цветница, то не беше Великден, не беше първи май, не беше 6-ти май и така да не ги чакаме до Коледа на 2027 година. Няма да ги има тези неща, не разбрахте ли?

70

Анонимен

преди 4 години

До БаткоАз предлгам да си изберем Мангъра за Премиер. Доста е компетентен, нали?:)))))))