141

До комунизъм

преди 4 години

Хубаво ама защо не искате стандарт като в Куба,Виетнам,Лаос,С.Корея,Китай !???А все искате като в Германия,Франция,Англия...

140

Анонимен

преди 4 години

Нали ако не ме пуснат да си влезя в държавата ще я осъдя бе ! Как си мислите ,че става това.То най лесно зад компа без отговорност- затворете границите,платете на засегнатите,купете тестове,маски,облекла,респиратори.А същите тея "специалисти" не са си платили и един от данъците сигурно и за миналата година.Съвети ще давате,където сте силни !

139

КОМУНИЗЪМ

преди 4 години

САМО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОБЩНОСТ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ С ТАКИВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА БЪРЗО ЗА СПРАВКА И ДОКАЗАТЕЛСТВА ВИЖТЕ КИТАЙ КУБА СЕВЕРНА КОРЕЯ ВИЕТНАМ И ДР.ИМА ДИСЦИПЛИНА СЕМЕЙНИ ЦЕНОСТТИ И ВИНАГИ ВИНАГИ ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР Е РЕШАВАЩ В ИЗБОРА НЕ ПАРИТЕ В МЕДИЦИНАТА ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР Е НА 1ВО МЯСТО НЕ ПАРИТЕ ДОКАТО В КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ УМЕРЗЕН ТАКЪВ ПАРИТЕ СА НА 1ВО МЯСТО ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР Е НА ПОСЛЕДНО ВИЖТЕ ВСИЧКИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ УЖ РАЗВИТИ ТАКИВА СТРАНИ ВЕЧЕ СА ВОДЕЩИ ПО СМЪРТНОСТ ФАКТ И ДОКАЗАТЕЛСТВО

138

до щаба на черния

преди 4 години

1. затваряне на границите2. задължителни маски3. тестове и карантина за положителните и семействата имот Япония

137

продълж.

преди 4 години

... ръцете от сапуни и спирт, да гледаме през прозореца като затворници, а онези да се мотат из махалите без маски, да плюят по улицата, да си правят ПАК каквото си искат и все в наша вреда!

136

Анонимен

преди 4 години

170 заразени има в София. как са разпределени в 24 района. Защо мълчи генерала. Един район по население е по-голям от Пазарджик. Знаем колко са в пазарджик - 7 броя, а не зная колко са в Младост. Защо??

135

Анонимен

преди 4 години

До 146Напротив, от агенция пик го питаха и той се направи на страшно възмутен и отряза журналистката. Позова се на некви инструкции на СЗО да не се дават данни по етническа принадлежност. Тогава поне ги изолирайте в лагери още по границата! Руснаците направиха така и що-годе владеят ситуацията. Не може ние да сме сврени по домовете си, да си възпаляваме ръцете от...

134

До Иво

преди 4 години

Иво,посочи една държава в Света,която не пуска своите поданици . Посочи и дай линк да докажеш.

133

иво

преди 4 години

До Анонимен"Българите", които се връщат от чужбина, трябва да бъдат вкарвани в лагери или затвори, за да сме сигурни, че няма да заразят местните жители !!!

132

иво

преди 4 години

Трябваше да затворят границите, а не да допускат хиляди "българи" от чужбина да се върнат и да ни заразят !!!

131

Пижо

преди 4 години

До до пижоАйде, молим ти се! Когато стоят по цяла година на пътищата и рекетират шофьорите, на КАТ-аджиите не им беше трудно! Не им беше проблем да работат и по 20 часа! Сега, когато няма рекет, или поне още не са измислили как да печелят от КПП-тата, им е много тежко! Първо, на КАТ това е работата! Второ, не работят без пари! Питай работниците, които са в неплатен отпуск как изхранват децата си!

130

до пижо

преди 4 години

не им е работста фа седят денонощно . знаеш ли колко им се събира труд седмично 60 часа, а колко трябва да е 40.....и те имат семейства като теб, надявам се. Какви чиновници ми пишеш, в РПУ тата един полицай няма да ти свърши работа. И навън е изкаран не КАТ умнико а целия ресирс ба МВР, жандарметия, охранит полиция, гранипари....за теб може и пожарна.

129

Анонимен

преди 4 години

Дръжте генерал премиер доктор шарлатан Боко Тиквата! Дръжте шарлатанина!

128

Анонимен

преди 4 години

На жyрналистите им е наредено явно да не питат от кой квартал са болните и как са се заразили. Само задават детински въпроси.

127

Typcho

преди 4 години

Drugariu general ustanovi se ,che v dyrjavite s karantina ili bez skorosta na virusa e edna i syschta za ,chhiiiiii nie taq karantina i blokaj na jivota.Ei na ima karantina zverska bonite rastat i ne samo u nas.????? ko sschte pravim sled virusa ko schte amkame puqk?Xora sadete si gradinkite i si gledaite jivotinki,che ide glad i mizeriq

126

До 141

преди 4 години

Я дай линк,в който да докажеш,че Гърция и Сърбия затварят границите си за собствени жители !Лъжец долен !Дай линк бе !Дай !

125

Мутафчийски

преди 4 години

явно се готви за политическа кариера. Как остро реагира на съвсем резонния въпрос дали рoмската общност не е гнездо на зараза, сякаш става въпрос за ценни, съвестни, допринасящи граждани на страната ни, а не за нахлуващи от чужбина болни пaрaзити!Или си лекар, или си политкоректен амбициозен чантаджия. Явно е второто!

124

До гошо тъпото

преди 4 години

Борисов ли пусна Русия в отпуск.Борисов ли спря Евро,Олимпиада,ШЛ,Евровизия,Карнавалът на модата? Борисов ли затвори Африка? Борисов ли приземи самолетите ?*** народ,прогнил от злоба !

123

до 130

преди 4 години

има законодателство и то е въведеното инзвънредни положение, най близо до нас Сърбия Гърция го направиха вече. Гражданин на света ще станеш след болестта ся си трай на насрания дирник.

122

Ляляля

преди 4 години

Вчера видяхте ли как в Индия ги бият с пръчки, защото са навън. Хахахахах Е така трябва и тук. Бой и вътре. Хаххахаххахахахаххах Голяма част от хората нямат култура и хигиена. Пример - автобусите през лятото. СМРАД зловонна. Сaпун и вода, бе мили ми ***. Подмивайте се, не е лошо.