121

Пижо

преди 4 години

До до пижо, изнервен, че КАТ седи по пътищатаНа тези хора - от КАТ, ТОВА им е работата! Те си седят по пътищата по цяла година! Въпреки това, аз говоря за хилядите ЧИНОВНИЦИ - чети какво пиша!

120

До пижо

преди 4 години

Виж какво бе,провокатор проклет,стига с тези пари и този ЕС ! Снощи Борисов ясно даде да се разбере,че конкретни пари от съюза засега НЯМА,а се пренасочват неусвоени от фондове! Какъв е оня милиард,който се тиражираше? Пак фалшива новина! Тестове ще се правят! Борисов каза,че са поръчани 1 милион.Нали се сещаш,че тестове трябват не само в началото.Всеки вика ДАЙ,всеки тестове,респиратори,всеки иска! Тази държава от къде да вземе всички тези пари ?! Ти данъцит плати ли си ?

119

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Единственият...печелиффш от тази напомпана ситуация е прогнилото герберско правителство и лично Боко Банкянски,който се...бетонира до края на мандата.Всички...мерки са в ущърб и затормозване на редовите български граждани.Един сезонен грип го използваха за...параван на зулумите и грабежите.Аман от манипулатори и мошеници с...държавна власт.От вируса има...отърване,от тях не.

118

отговор

преди 4 години

До АнонименИма такова законодателство и се нарича форсмажор. Много държави то прилагат. Стойте си където сте. Не щем внос на зараза. *** ли сте, какави сте.

117

елементарно е

преди 4 години

ГРАНИЦИТЕ.ГРАНИЦИТЕ.ГРАНИЦИТЕ. ЗАТВОРЕТЕ ГИ. Блеким някой от щаба прочете!

116

Пижо

преди 4 години

Разбира се, че най-ефективната мярка е: тестове, тестове, тестове! Заразените и живеещите с тях се изолират! Това, обаче, не е изгодно на Правителството. Първо, няма такъв голям ПР. Второ, като не се правиш, че правиш нещо - няма пари от ЕС. Трето, НОИ ще трябва да плаща болнични. Нямало пари за тестове. Къде са 6,5-те млрд.лв.? Раздадени като бонуси на хилядите чиновници в МВР в МНО, болничната администрация. На наши фирми по списък и на наши кметове, за да ги раздават из си ганските махали!

115

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези граници бе ! Не можеш да спреш българин да влезе в България ! Вие невменяеми ли сте,какви сте ? Граници,та граници.Няма законодателство в света,което лишава гражданин на една държава да влезе в нея ! Поне на този етап !

114

Zlatena

преди 4 години

До Драго ей 15 годишен пикльо ром дано полицията в Пловдив да те глоби с 50000 лева глоба и да те вкара в 5 години в затвора затова ще не спазваш домашната карантина и с малоумното си ходене по улиците на града ни заразяваш друг човек и му отнемаш живота.Такива безсъвестни безотговорни безмозъчни неграмотни роми като теб са вредни за нашата държава България

113

Анонимен

преди 4 години

Очаквам да се увеличат обирите и грабежите.Не носете пари повече от необходимото и документи.Все повече забелязвам съмнителни типове пред входовете.

112

Чокумба

преди 4 години

До Анонимен Медиите прекъсват брифинга в момента в който чуят бройката и затова оставаш с такова впечатление. Иначе говорят и интересни неща, но на медиите им и е интересно само колко са умрели - трима в Пирогов

111

Анонимен

преди 4 години

Ще се увеличават заразените как няма като пристигащите от чужбина се пускат без преглед и карантина у дома.

110

Вирус

преди 4 години

Амивие сте по-големи баби от Меркел, бе.

109

Отговорчета

преди 4 години

До ВъпросчетаКогато си сладкодумен гост на държавната трапеза,нещата са по-лесни.Но когато си лишен от средства за съществуване-сладкодумието е дразнещо.

108

Анонимен

преди 4 години

Мерките са общо взето адекватни, даже меки.Друг начин вероятно няма. Ще трябва да се спазват. Навсякъде по Света са с подобни, че и по-твърди. Изобщо не си блъскайте главата за нещо на което не можете да повлияете.Има неща, които не зависят от човека. Наричат се СЪДБА,КАРМА и не знам още как.

107

Драго

преди 4 години

Една голема истерия е тоя жирус! С преатели сме решили да се помоткаме днес по улицата. Най-якиа майтап е - разминаваш се с някой и яко се изпърдяваш. Да видиш как сите (особено пенсиите) палят с 200. Нема такава масова психоза (от секви звуци), пичуй!

106

108 до 113

преди 4 години

ето какво намерих https://dnes.bg/koronavirusat/2020/03/24/blizo-do-kitai-a-samo-1128-zarazeni-s-koronavirus-kak-go-postigna-iaponiia.443374а ти какво намери? дай да видим?

105

Анонимен

преди 4 години

абе генералите, Борисов Мутафчийски че и Радев, затворете тези граници бе . Слепи ли сте, данните ще ви избодът очите и вие се държите като ощипани булки. Те като са живяли до сега там навън, нсли са спестили пари, за два месеца ще изкарат. Сърби и гърци как могат да затворят на всичко тотал.

104

Анонимен

преди 4 години

Границата,границата д-р генерал! Затворете я! И после да говорим!

103

Въпросчета

преди 4 години

Колкото повече информация, толкова по-калпава!Еди-колко си, веднъж болни, веднъж заразени? Кое е вярното, защото в двете понятия има разлика! Защо никой не казва КОЛКО ТОЧНО СА КАРАНТИНИРАНИТЕ в страната, Ей така - сумарно, или и те не знаят? Колко от заразените/болните са настанени в болница?След двуседмичната карантина, какво става с първите открити контактни - разболяха ли се?, метър ли минаха?Такива са въпросите. Иначе става като в Ботевия стих: Бой се от бога, почитай царяПитам само

102

До 106

преди 4 години

Виж го Капиталиста- Робовладелец абе човека ти го е казал по добре жив и гладен отколкото с пари и мъртав той пак за пари пише и пак че изхранвал кого изхранваш ти бе робовладелец плащаш ли нормални заплати или плащаш мижави подаяния?Я се скрий с капиталистическите си ценостти които слагат човешкия живот на последно място а парите на 1во.