161

бтв

преди 4 години

Между другото Карантина е френска дума и означава 40 дни !

160

До 169

преди 4 години

Я посочи коя икономика е фалирала за сега ?

159

КПП-тата са излишни!

преди 4 години

Господин Мутафчийски, премахнете ненужните КПП-та. Няма как да има безцелни пътувания. При неработещи заведения и магазини единственото място където може да отиде човек е работа, хранителен магазин, аптека или близък изпаднал в беда т.е. неотложно пътуване. Кому и защо тогава са нужни КПП-тата. По-добре забранете празнуванията и събиранията при домашни условия, отколкото да тормозите и изнервяте хората при тежките условия на извънаредното положение.

158

До 165

преди 4 години

Е аз лично не живеех по-добре ! И това,което твърдиш НЕ Е вярно ! Да кажем някакво привидно спокойствие имаше,но с него се изчерпват плюсовете на онзи диктат ! Последните години също достигнахме до икономическа стабилност,даваща ни подобно спокойствие.Но СВОБОДАТА,която комумизмът отнемаше няма еквивалент в днешни дни ! Работиш за едно ядене,сметки и 10 дена на море-друго нямале ,но мълчиш ! Не,мерси !

157

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията може да се забогатява и умните и кадърните забогатяхме и живеем добре, само смотаните и некадърниците които не са си дали усилие да забогатеят живеят бедно и блъскат тако животни за надника с който едвам си плащат сметките. Демокрацията е най-добрата система.

156

Анонимен

преди 4 години

До До 165При социализма пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

155

Анонимен

преди 4 години

При социализма имаше държавен резерв и провизии който можеше да осигури на населението оцеляване с месеци. Просто щяха да затворят всичко, и магазини и всичко, армията на улицата, хората ще стоят един месец в къщи и ще се снабдяват от резерва и от армията от хора които се тестват всеки ден, болните веднага в болница, имаше здравеопазване на ниво. Икономикат щеше да спре и да се забави за 1 месец, но нямаше да фалира. А от мерките днес няма полза, хората трябва да се хранят, да пазаруват.

154

До 165

преди 4 години

Хайде да не даваш оценки как сме живели преди 1989. Можеш да кажеш единствено за себе си. Не и за мен.

153

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Защо ГЕРБ укриват най-важната информация? Къде живеят заразените? Квартал, улица, пресечка. Откъде са се заразили - дали са се върнали в България от чужбина или някой завърнал се ги е заразил? Колко от влизащите в България са вирусоносители? Над 200 хиляди за две седмици са влезли в България. Какво прави "щабът" с тези хора? Един подпис, че ще спазват карантина не е достатъчен. Всички виждаме какво става, а и как в нормалните държави следят за спазването на карантината.

152

тъй де

преди 4 години

До Анонимен 156Боже колко заблЮдени люде има, Боже!

151

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989та година хората живееха много по добре от сега. Населението стигна близо 9 милиона души.

150

до 155

преди 4 години

Честно да ти кажа, хич не ми се живее в съвременна Англия, Франция или Германия. На никой нормален човек не му се живее в тези миазми, мисля. И не говоря за последния месец - Западът е в пълен разпад. Короната им дойде дюшеш на илюзионистите-финансисти.

149

Майна

преди 4 години

Изчакайте 2 седмици да пламне столюпиново със 60 хил. Италианци и ще питаме пак Генерала

148

Анонимен

преди 4 години

Мустафа какво ще нареди на васалите тази година да купуват - модернизирани 70 годишни подводници или танкова? Колко милиарда ще ръсят тази година васалите?

147

До 156

преди 4 години

Явно си много млад и са ти внушили дивотии за времето преди 1989 година. Да, управляващите живееха по-добре, но в сравнение със сегашните са живяли направо мизерно и второто, колко са били. Сега са 1000 пъти повече.

146

Анонимен

преди 4 години

Северна Корея е световен фактор с който САЩ са принудени да се съобразяват, а България я подритват презрително като изтривалка.

145

Анонимен

преди 4 години

България има много по нисък стандарт от Куба, Венецуеал и Северна Корея. Комунизма задоволяваше до голяма степен всички нужди на хората, а при демокрацията 90% са бедни а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

144

Typcho

преди 4 години

Bg dilema korona ili glad i mizeriq izberete sami

143

До 149

преди 4 години

Не се позова на етнос, но отказа да даде информация. Раса, религия и още нещо каза, но не и етнос. Като не можело по етнос, ще мрем. Това е.

142

Анонимен

преди 4 години

До КОМУНИЗЪМДа, на теория е така, но хората при комунизма не можеха, а искаха да забогатяват, да правят бизнес, да са нещо повече от другия и да се отличават. И управляващите гледаха не за народа, а използваха властта да се облагодетелстват себе си. И каква полза тогава да се върне комунизма с такива хора - пак ще е същото, даже по-лошо, за последните 30 години демокрация народа се оскоти и се докара до състоянив на животно което иска само да си задоволява желанията.