241

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 4 години

Пълни глупости. Този вирус върлува из Европа поне от януари, като поне 60 % са го изкарали или понастоящем са заразени, един ден истината ще излезе наяве и скандалът в световен мащаб ще бъде чудовищен.

240

Донка

преди 4 години

Трябваше да се сформира някакъв план, наистина план, за ограничаване влизането на Българи. 200 пъти можеше да се построи един център до летището за карантина

239

Анонимен

преди 4 години

Нито един китаец не донесе вируса. Донесоха го българи от Австрия, Италия и Англия!

238

гост

преди 4 години

то я от снимката се издирва за престъпление срещу Р. България заедно с б.борисов и и.гешев и 240 депутати.

237

Анонимен

преди 4 години

странна работа,тестове се намират,респиратори се намират,лекарствата за болестта обаче-не,хм,някой от здравното министерство що не обяви кво се прави по въпроса,ще внасяме ли ,ще произвеждаме ли,или ще чакаме на опашката да си купим след другите,хлорохин,авиган или каквото там дава ефект,трябва да се прави или доставя

236

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 239Диемите и Макса са на месеци. Може да се спират когато не ти трябват

235

Анонимен

преди 4 години

Не болни, а заразени. Омръзна ми да обясняаам на мисирките

234

ОСТРИЛКАТА

преди 4 години

А бре , , тук е ясно как стоят нещата - психясване , ракия , псуване и ... отново :) Някой да е чул , прочел или дочул как стоят нещата в Израел ??? Нещо ми се губи тая тема .... Наздраве , давайте го остро :) ;) ;)

233

Анонимен

преди 4 години

макс спорт диемите...сега за какво трябва да се плаща такса,веднага трябва да се намали месечната такса..ама плъховете си траят,и си взимат мангизите еи така без да правят нищо..някои да вземе мерки от телевизията

232

до 235

преди 4 години

Спри да тролиш, дигай си *** и върви навън да си търсиш работа. Сега навсякаде търсят такива ербапи . Хем няма да се притесняваш за икономическия фактор, хем ще припечелиш някой лев Пък -ако се заразиш-няма страшно ,нали е като обикновенна настинка или грип. Ей -в болниците търсят доброволци .И не само там .

231

Паралелпипет

преди 4 години

До АнонименДа няма нали? Всички които умират в Италия са лъжи на политиците. *** си еййй

230

virusut

преди 4 години

BULGARITE SA MURLIAVI,NE SI MIAT RUZETE I SLED TOALETNAMNOGO TRUDNO MOZESH DA NAKARASH TOIA PROST NAROD DA SI MIE RUZETEHIGIENATA E NA NULEVO NIVOI STIGA VEZE S TOIA KOVID19 ,NIAMA TAKAVA RABOTA ,TOVA SA IZMISLIZI NA MEDIITE DA S TRESIRAT NARODA I DA VADIAT OT RAVNOVESIE

229

Анонимен

преди 4 години

276 заразени...заради 276 човека цяла България е парализирана?! Всички сме с мерки за неотклонение - кой под домашен арест, кой с подписка...луда работа.Не подценявам опасността, просто се забавлявам с абсурдността на числата и всичко останало... Не ми се мисли за последиците.

228

доктора

преди 4 години

Сериозни симптоми и среднотежко или тежко протичане има при 3,6% от населението на възраст 0-60г. и около 15-20% от населението 65+, като за над 80-годишните процентът е около 22%. Това според комбинирани статистически изследвания от Китай, Италия, и Испания. Данните са от медицинския портал springer medizin за когото имам абонамент.Това прави около 70000 души в млада възраст ако предположим че общият им брой в БГ е 2000000

227

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да ви говорят, става въпрос за пари, за много пари. Защо не кажат колко човека днес са получили инфаркт и инсулт и колко са починали? Или сега всичко ги пишем жертви на короната?! Колко са новите регистрирани с диабет или онкологично заболяване? Колко са починалите защото не са дочакали реда си за операция? Или от глад? Защото колкото й да не им се вярва на някои хора и в България хора умират от студ и глад. За това се казва, че пенсионерите се броят на пролет! Повръщам! Лицемери!

226

Анонимен

преди 4 години

Няма да ви дадат никаква подробна информация защото всичко е лъжа и измама! Няма никакъв вирус.

225

Lilith

преди 4 години

За втори път пита- разлика между заразени и болни правите ли?

224

Българин

преди 4 години

Защо не дават информация за броя на заразените по области и градове в България, да видим къде са огнищата. Ясно е, че са най-много в София, но колко са точно в София - да се публикува бройката ежедневно с двукратна актуализация и да се знае, днес са 100, утре -120 и да следим всички тенденцията. Това е важно. Толкова ли е трудно?Или информацията я има, но не се публикува, защо, питам?

223

емиграция

преди 4 години

Проблемчето на програмните директори не е само в БГ.Снощи по ипанската нац. т-визия такива извратени филми даваха, че ум да ти се побърка. Извратеняци. Народът не стига , че се е уплашил в слънчева Испания , ами да го побъркат още повече.Истински некадърници. Слава богу на Ю-тубата....Има си и добри страни.

222

Анонимен

преди 4 години

До225- Чудесна идея , но кабеларките пак ни заливат с по..ми..я и ча..лга..рски историйки вместо да започнат да пускат добрите български филми , не сегашните измишльотини ,набързо претупани от сценаристи и режисьори по "Европейски" проекти- преспокойно могат да се пускат по един филм- сутрин ,после следобед и вечерта , а не по сто пъти да гледаме "Умирай трудно"