195

Анонимен

преди 4 години

Идва страшна криза и рецесия и каквито етикети там им слагат учените икономисти, и без вируса това беше ясно. А този вирус се преуваличава именно за да прикире кризата, ако се сметне спрямо всички заразени ще се окаже, че смъртността му е много по малка от обикновения грип. Само страни като Русия и комунстически Китай ще оцелеят макар и да понесат щети, в останалия капиталистически свят ще има фалити, уволнения и много хора ще останат без работа и без дом.

194

Истината

преди 4 години

Досега виждам само пълна безотговорност от страна на държавата и мрънкане на Мутафчиев и други подобни, защо някой си не бил спазил нещо, което този някой си може да знае, а може и да не знае, че трябва да го спазва. Принципът тук е, че държавата осигурява спазването на правилата, а ако те не се спазват, виновна е държавата, в случая изпълнителната власт и този неработещ щаб.

193

Анонимен

преди 4 години

някой знае ли заразените брой по населени места?

192

Анонимен

преди 4 години

ние в провинцията ще ви гледаме на вас гражданите сеира по телевизиятане се притеснявайте за наспроблемът ви дойде от ГЕРБ и ЕСкойто вместо да блокират Европадокараха бежанци, вируси и свинска чумаНакрая обвиниха някой клет човек отишъл да изкара някой лев, за да си плаща дълговете на капитализмаЧумата се нарича ГЕРБ

191

Бате Гойко

преди 4 години

"На мен ми парят очите и имам температура. Кашлица няма. Знае ли се как да се различи този вирус?"Това, че няма кашлица е добре, но тя се появява по-късно. Конкретни симптоми, които да определят, че е точно този вирус, няма. Само тест може да го определи.

190

Анонимен

преди 4 години

Айде провансали хванете си гегите и торбите и се изнесете

189

Анонимен

преди 4 години

Да се надяваме провинциалистите да се върнат по родните си места и да спазват правилата

188

Василев

преди 4 години

Спокойно бе селяни прости, няма да умрете, даже ще станете по-богати, ама трябва да сте артисти и лицимери, защото трябва да сринем икономиките на Иран и Китай!!!Агент Аарън Ханибал!ЦРУ!!!

187

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаДано ви тръшне вирусът ))))

186

Наблюдател

преди 4 години

Генерал Мутафчийски специално обърна внимание на "пътя на варненския пациент+."В разгара на епидемията в Италия хваща самолета от Варна след 10 март и отива в Бергамо, в центъра на епидемията. От Бергамо отива в Барселона. От Барселона се прибира в София, след което със сухопътен транспорт се връща във Варна+, каза Мутафчийски."Ето за това говорим дами и господа", добави той, очевидно визирайки неспазването на препоръките за спиране на разпространението на коронавируса.Голям дивак тоя .

185

ЧУМАТА БСП

преди 4 години

Предлагам всички комунисти да заминат за Китай

184

АНТИ

преди 4 години

Ето аз пиша, работя, живея,от вирус се крия,тъй както умея.Със ковид под вежди се гледаме строго,и боря се с него,доколкото мога.В режима Борисов,уж демократичен,със Гербери споря,оборвам ги лично.Защото каквотои как да говорим,те са избрани -на ДС са хора.

183

Бате Гойко

преди 4 години

"Не разбрах защо на летището са излитащи самолети за Италия? Не разбрах защо няма организация, като има полети от държави с голямо разпространение на коронавируса като Испания и Италия"Защото сега се оказа, че европейската власт, освен да разпределя едни пари, за друго не става. Всяка държава сама решава как да постъпи и плахо гледат една от друга, но докато се чешат по главите ще стане късно (а най-вероятно вече е късно).

182

Сотир

преди 4 години

До Николай с влак се е прибрал

181

SS

преди 4 години

До 206.Само устата жена може да се хване за тех.грешка в правописа.Гледайте вие да оцелеете.За себе си имам толкова акъл,че и ядрена война да стане пак ще съм между живите(не се хваля.)Само клавиатурните философи без капка практически опит ще си идат.

180

ЧУМАТА БСП

преди 4 години

Всичко тръгна от Китай 100% факт неоспорим

179

Анонимен

преди 4 години

Варненецът е пътувал с влак.

178

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНо не и диктатура от примитив като Бойко борисов и ГЕРБ....... Това е равносилно на катастрофа.

177

Реалист

преди 4 години

А този Мутафчийски какво направи, че да няма такива случаи, какъвто описва с възмущение? Реално той е виновен, че държавата не е взела мерки това да не може да се случи.

176

ЧУМАТА БСП

преди 4 години

Хора работата е сериозна не си правете шеги със смърта на хиляди болни !!!!!!