215

ББ ПП

преди 4 години

Безобразие! Броени дни преди у нас да бъде регистриран първият заразен с COVID-19 и преди да бъде обявена извънредна ситуация, заради разрастващата се смъртоносна пандемия, от държавния резерв, през стоковата борса, са продадени жизнено важните апарати, нужни в момента за спасяването на човешки животи. Най-скандалното е, че държавата ги е продала на безценица, а в момента се обсъжда от къде и как да се купят.

214

Анонимен

преди 4 години

От ломските празнуващи ли са болните? На тези доректно им отказвайте лечение. Иху аху и после заемат легла само

213

до 250

преди 4 години

Среден инкубационен период 4-5 дни. 1% над 14-16 дни. Забелязали са случай след 26 дни , но не са сигурни дали не е имало друг контакт. Така , че 80% от хората, до седмица са болни

212

Delyan

преди 4 години

Италия е по зле и от Китай 2853 нови положителни 368 починали

211

Анонимен

преди 4 години

за какво да го търсим бойко?за погребение ли?ами герберите и за това не стават,защото са некадърниа тоя годжи с пагоните да се скриече е като някаква врачка дето прогнозира

210

Анонимен

преди 4 години

Защо бе другари китайци го създадохте този вирус, че и нас заразихте.Не можахте ли да го доизпипате, така че да засяга само западняци?Ние не сме предали комунизма. Още носим цветя на гроба на Живков, още разнасяме портретите на Сталин и Гошо Тарабата... Само кажете, и на Мао ще разнасяме портрета..

209

Анонимен

преди 4 години

Вирусът мутира. Това казаха италианците, че е мутирал последните дни са 40 годишни , директно за интензивното, в много тежко състояние. И признаха, че изключват старите хора от вентилаторите вече, защото нямало машини и младите са с предимство. Жестока работа

208

Анонимен

преди 4 години

Да живее Герб и неговат майка БСП!!!Ура, другарки и другари, дами и господа!!!-))))))

207

само да кажа

преди 4 години

току-що Губернатора на Ню Йорк Куома на пресконференция - покани Армията, така че Ню Йорк върви към невиждани неща и по време на Война! Само не знам, къде изчезнаха тези във форума, дето първо казваха, че Китайската Чума ходи само по Азиатци, след това че било Лек Грип, след това че не засяга младите - при положение, че от последните дни става ясно, че 50% от критичните в интензивно са млади и че дори по-голям процент от тях да оцеляват - са вече инвалиди с фиброза на дробовете за цял жевот!

206

Анонимен

преди 4 години

Да, при короната нямало течащ нос и кихане....

205

Бате Гойко

преди 4 години

"Най-основният разграничаващш симптом е кашлицата - суха и постоянна.Може да имаш и всякаква друга настинка или грип.При подобни симптоми - оставаш в къщи 7 дни."И аз това казвам на питащия, но кашлицата се появява по-късно. Тука всички сме в къщи до второ нареждане. Цялата държава е под карантина.

204

Анонимен

преди 4 години

В Китай броят на новите случаи е няколко души на ден. Китай се връща към нормалния ритъм на живот.

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонименне са 14,а 16 дни инкубационния период, ав китай са имали случаи и на повече от 16 дни - 27 до 32 дена.

202

Анонимен

преди 4 години

Много хора са с хронична хрема. А това за температурата не е много сигурно. Лекар ми е казвал, че хора със слаба имунна система не вдигат температура.

201

Василев

преди 4 години

Аз знам каква е целта на операция коронавирус, знам и какви са следващите етапи, знам и че вие сте селяни прости!!! Агент Кейси Донован!ЦРУ!!!

200

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТези,които искат да свалят ГЕРБ са още по-големи диктатори,тогава ще видите кон боб яде ли и ще търсите Бойко със свещ.Заразяването на животните бе умишлено направено срещу правителството,сриването на данните на хората - също!

199

Анонимен

преди 4 години

Какво е джипито, някаква джипка ли е това?

198

Анонимен

преди 4 години

Абе, засега не сме толкова зле!Дано Карантината да помогне, но каква е реалната ситуация в страната ще се разбере до началото на април.Защото инкубациония период на вируса и пъвите му признаци се проявяват до около 14 дни, тоест края на Март и началото на Април!

197

до 237

преди 4 години

Мерси за отговора. Аз сега гледах какво казат испанците и англичаните. На мен ми тече носът, а те казват, че ако ти тече носът не е короната , а е обикновена настинка. В това била единствената ясна разлика, за другото се припокривали. Но ако зазлея довечера, утре, отивам за тест. То на страха очите са много големи....

196

до бате гойко

преди 4 години

Най-основният разграничаващш симптом е кашлицата - суха и постоянна.Може да имаш и всякаква друга настинка или грип.При подобни симптоми - оставаш в къщи 7 дни. Предти това звъниш на джипито.До 7 дни става ясно ще се влошаваш ли или ще се излекуваш.най-заразни са виросоносителите в началото на заболяването. След 10 дни ако си добре си безопасен, Поне според чуждите медии.Ако си притеснен - помоли да те тестват.