175

В. Магриотов

преди 4 години

До ириДрънкай си не ми пречиш , както казах - нямам намерение да губя мангизи !

174

ББ ПП

преди 4 години

Тези които финансираха Хитлер,тези които взривиха кулите близнаци,тези които пуснаха атомнте бомби,тези същите са вероятните причинители на тази биологична атака.Чумата обслужва интереса на САЩ и Израел

173

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКаква е разликата между настинка и този вирус. Последните дни с хубавото време, хората се поразхвърлиха. и аз така и май настинах. Ама сега хич не е моментът да ходиш до болницата да видиш? На мен ми парят очите и имам температура. Кашлица няма. Знае ли се как да се различи този вирус?-----------------Ако не лъжеш,а си откровен,отивай да ти направят тест веднага,разликата е ,че вируса навлиза в кръвта и е много опасен,а при настинка и грип,няма нахлуване в кръвта.

172

ЧУМАТА БСП

преди 4 години

Защо само комунистите са толкова прости същества ?????

171

Анонимен

преди 4 години

Единственият начин да се спре заразата е да се тестват всички, а новопристигналите да се слагат в карантина докато им излезе резултата от теста.

170

Анонимен

преди 4 години

До ББ ПППрибери се в лудницата ,***!А не прави останалите хора на луди.

169

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах защо на летището са излитащи самолети за Италия? Не разбрах защо няма организация, като има полети от държави с голямо разпространение на коронавируса като Испания и Италия, като кацнат в България всички пътници да се карантинират и тестват?

168

Анонимен

преди 4 години

Каква е разликата между настинка и този вирус. Последните дни с хубавото време, хората се поразхвърлиха. и аз така и май настинах. Ама сега хич не е моментът да ходиш до болницата да видиш? На мен ми парят очите и имам температура. Кашлица няма. Знае ли се как да се различи този вирус ?

167

Анонимен

преди 4 години

Хора,най-важното е да се пазите,да не излизате навън,освен когато е крайно наложително и спешно,да си подсилите имунната система и да се молите на Бог,да няма още пострадали хора,да звъните на 112 при съмнения!Да слушате и указанията на правителството,а не пропагандата на троловете.Всичко друго е излишно.

166

ББ ПП

преди 4 години

Това не е вирус,това е биологично оръжие и човечеството трябва да разбере кой го атакува,коя държава стои зд тази атака ? Вируса под масонското число 19,на масонската дата петък 13 наложиха карантибна в България до пак 13-ти Април,започвам да усещам масонската гавра и как запалиха целия свят,замен това е коронно жертвоприушение във което е замесен и Борисов който нарочо не затвори границите

165

Анонимен

преди 4 години

Моят Президент е генерал Мутафчийски...============Погали го по главата, ...ама не горната.

164

Антивирус

преди 4 години

Спрете индийците никакви да не се връщат тука!Има цели села индийци дето постоянно сноват насам натам по Италия Германия и цяла Европа!СПрете ги бе!ТЕ са основните заразители!

163

Анонимен

преди 4 години

Този варненец е терминатор! Пътниците на три самолета и един автобус са заразени. И това не е паника, чиста реалност - общ въздух, няколко часа заедно... А за контактите по верижката не ми се говори. Пълно безумие, с мания за безсмъртие?!

162

Анонимен

преди 4 години

До SSНе е зле първо да се научите как се пише думата "безоТговорен", а после да раздавате акъл - при Вас той определено е в недостиг, пазете си го!

161

Анонимен

преди 4 години

Той пациента от Варна да беше минал и през Ухан. Та да е съвсем сигурно, че ще се зарази.

160

Анонимен

преди 4 години

Правят стотина проби, които са насочени основно към пътуващи в чужбина и контактните им. При такъва насоченост на тестовете и при такъв брой тестове, не могат да се открият и да се изолират болните от здравите. Хората, които вече са се заразили в България, си ходят по улиците и магазините и пръскат заразата. Съмнявам се, че по този начин ще ограничат заразата.

159

Николай

преди 4 години

Варненският случай е пословичен за безотговорността на българина и мисленето от типа: "тия пък ще ми кажат какво да правя"... Ходил в епицентъра на заразата, разпръснал я и в Испания най-вероятно, после за да не останем българите валат, кацнал и в София и си отишъл до Варна. Дано само не е пътувал София-Варна с автобус или влак, а поне с автомобил.

158

Анонимен

преди 4 години

И кога ще има маЦки по аптеките..===============Когато станеш аптекарка.

157

Анонимен

преди 4 години

Годжииии заповед от Брюкселското зеле ли чакаш че да затвориш границите и да спреш полетите. Не виждаш ли че се прибират прокажени, неспазват карантина и заразяват наред. Какво и кой чакаш. Гурбетчиите видеха Дебелия и започнаха да се прибират и да разнасят заразата. Искаш да задминем Италия и Испания по брой заразени и измрели ли. Ти знаеш ли че северозапада е пламнал. Или ти гледаш само у София у ги броиш. България нее само София. И Варна пламна от един сеяндур и сега търсят заразените.

156

Анонимен

преди 4 години

До ОнзиЗатвориха училищата в Холандия,от утре ще са затворени училищата и в Германия.