295

Анонимен

преди 4 години

Как генерал Мутафчийски стана главен вирОсолог(според Караянчева)като е хирург?

294

Анонимен

преди 4 години

"Варненския пациент"се оказа една голяма манипулация и лъжа.Прочетете в "Афера"

293

Анонимен

преди 4 години

Искам щаба за дезинформация да започне да отговаря на въпросите на журналистите чинно, както е редно, а не да се пуска един журналист с *** въпрос и после да се отказва информация. Колко човека са тествани и колко са под карантина без да са тествани? Защо не се тестват хората, какво се чака, защо не се отговаря на хората и техните притеснения?

292

Анонимен

преди 4 години

Въпроси за наглите *** на ГЕРБ:1. защо няма маски?2. защо няма ръкавици?3. защо няма предпазни очила?4. защо няма да има достатъчно реанимационни апарати?5. защо обвинявате целия народ а не посочвате вашите грешки?6. защо няма дезинфектанти?7. защо сте сложили за шеф на щаба генерал-бушонче-получаващ пения и заплата а не един друг генерал?8.Къде са тестовете всеки да се тества?Нека управниците започнат да действат спешно а не да се *** и лъже.

291

Анонимен

преди 4 години

Ami kat ne va hvasta diariata, askera v afganistan, ko da prai toz koremen doktor, samo s angliiska sol i tesi darzii voinishki komunisticheski drehi moje li da jivee?! Daje ne go puskat na camping s palatka v novi iskar ili suhata reka... i toi kato kamikadzetata da kateri pervazite i palmite li?

290

Коко

преди 4 години

Така наречените щабове да престанат да насаждат паника сред хората стига с тези обяснения колко заразени от къде защо да кажат на хората че това се лекува за разлика от рака и спина всеки нормален човек със корона вирус или без него спазва нормални норми за хегиена говоря за нормалните хора естествено че и перничани са нормални но ситуацията ги поставя в друга ситуация заради алчността на управляващите калинки

289

Дядо Либен

преди 4 години

Като гле Дам коментари Те не се Очудвам , че хора Та бяга Т...

288

султанана ще спаси!

преди 4 години

Ще си прибере отново раята!

287

запада западна

преди 4 години

Вече не е мечта зя наши емигранти! Майка Турция ще ни прибере отново при султана!

286

Струваше ли си?

преди 4 години

До ХахахаТрябваше ли целия свят да изгори ат пандемия за да измрат всичките комунисти?Заради тях изгоряхме всички за да светим! Пролетарии съединявайте се заразявайте се!

285

на Бойко ташаците

преди 4 години

Това ли ще ядат?

284

Хахаха

преди 4 години

Какъв терминал 2 бе момче?Емигрантчетата се прибират панически на сюрии в лошата до вчера България.За сега тези и Европа,утре и тези от Америка!

283

Анонимен

преди 4 години

ПУСКАЙТЕ В ПЛАТЕНА ОТПУСКА ЗА 14 ДЕНА ЦЯЛАТА СТРАНА ДА СИ КЪРКАМЕ УСАМОТЕНО И ДА СИ КОПА МЕ ГРАДИНАТА

282

Анонимен

преди 4 години

Терминал две еднопосочен веднага щом приключи тази дандания. Няма значение посоката. ГЕРБ и неговата баба БСП да си намерят от кой да крадат.

281

ТОЗ ВАРНАЛИЯТА

преди 4 години

ГО ИЗГОРЕТЕ ЖИВ ЗА НАЗИДАНИЕ ХОДЕЛ ЗАЕАЗЯВАЛ ИСПАНИЯ БЪЛГАРИЯ НАВРЕД ...ТАКИВА СА ЗА ТРЕПАНЕ

280

Имам си име и ник

преди 4 години

Ноооо, виждам в този човек новият Министър на здравеопазването ни, защото той трябва преди всичко да лекува, а този човек го умее, освен че ни доказа професионализъм във всичко на което бе подложен, прочетох автобиографията му, която е завидна и положена с труд, желая му успех и здраве, както и на всички ни и нека Бог е с нас!!!

279

Minuva42

преди 4 години

До АнонименТе с такива анонимни смелчаци се започват кризите.

278

Minuva42

преди 4 години

За мен това си е форма на тероризъм.Ако в разгара на епидемията се разходиш до там и се върнеш в България да се прибереш с влак от София до Варна, не си просто ***! Ти си терорист!

277

HBK

преди 4 години

В този момент, въпросът за естестсвото, и произходът на Корона-вирусът трябва да отиде на заден план. Спешното е да осъзнаем размера на опасността и най-вече какво да правим с оглед на профилактика и лечение на пораженията от него. Най-напред:1. Леталитетът от Корона-вирусът е по-висок от този при традиционните форми на грип. От данните в пресата той се движи между 2.5 до 7.0 % в различните страни. Тези данни са подвеждащи; те нямат научна, епидемиологична стойност защото отразяват отношението на починалите към диагностицираните (с теста за Корона-вирус). По важно е отношението на починали

276

Анонимен

преди 4 години

До Да питам 300Инкубационния период е средно между 2 до 14 дни .Казват мнооооооооого рядко до месец. Може да се е заразил в БГ, преди да хукне навън . Няма как да се разбере .