135

Анонимен

преди 4 години

До 137Цъpвyл окъсан... Маук.....Това си е мое и вчки данъци са платени! И дори не е от биз ес, а от инвестиции през годинитеЩооо не ти вземат на тебе 25% от всички се си изкарал последните 8 години със задна дата?

134

Анонимен

преди 4 години

Кое е първичното - работникът или бизнесменът?

133

Анонимен

преди 4 години

Наглост и алчност до самия край - нищо не може да вразуми бг работодателите и да ги направи човеци. Болният им работник може да умре, но на шефчето му пука само как да спести малко пари от него.

132

Анонимен

преди 4 години

Далавераджиите бизнесмени изнесоха маските на българския народ. Данъците и осигуровките ще се вдигат. Чрез данъци и осигуровки може да се върне част от ограбеното от "Бизнеса за 1 лев", обратно към държавата и народа.

131

Анонимен

преди 4 години

До 150Такива глупост ги има само в про социалистическа Германия...Бизнесът трябва да плаща срещу положен труд, а не срещу почивка.

130

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса да започне да плаща като в западна европа , не първите 3, а първите 30 дни.

129

Анонимен

преди 4 години

Ние и без бизнесмените ще оцелеем, ама те без нас не могат.

128

mrJ

преди 4 години

Какво се оплакваш бе чорбаджи? То и така средно статистическият БГ робовладелец отдавна им е намерил цаката да не ги изплаща. Аз затова все ходя болен на работа и заразявам всичките си колеги, щот не мога да си позволя да съм болен и без пари докато сметките чукат на вратата ми.

127

Анонимен

преди 4 години

На война, като на война,а именно COVID-19 е страшният враг с когото Държавата трябва да се пребори. Незабавно въвеждане на забравеният Закон за "Еднократният данък върху имуществото"Който да ВКЛЮЧВА-ДАНЪК ОТ 25% ЗА ИМУЩЕСТВО(БИЗНЕС)НАД ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА

126

НАГЛО

преди 4 години

"да отпадне задължението на работодателите да заплащат първите три дни от болничните. Тези мерки срещу последствията за икономиката ни заради коронавируса предлагат от Българската търговско-промишлена палата (БТПП)."АЗ СЪЩО СЪМ РАБОТОДАТЕЛ, НО СИ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ХОРАТА, КОИТО НАЗНАЧАВАМ. "Да бъде премахнат данък дивидент". ТОВА БИ БИЛО ОК. ВЕДНЪЖ Е ПЛАТЕН ДАНЪК ПЕЧАЛБА, ВТОРИ ПЪТ 5% ДАНЪК ДИВИДЕНТ НА КЕША. НЯМА СМИСЪЛ, НЕКА ДЪРЖАВАТА СИ РЕГУЛИРА ОТНОШЕНИЯТА С ДАНЪК ПЕЧАЛБА САМО.

125

Гост

преди 4 години

Да се забрани тъй наречения частен бизнес в тази държава!

124

Гост

преди 4 години

Да се забрани частния тъй нарече бизнес!!!

123

Анонимен

преди 4 години

И защо да отпадне данъкът дивидент? Защото е 5%, на огромни доходи, а аз плащам 10% на мижавата си заплата. Затова трябва горките бедни собстевинци на фирми да бъдат освободени съвсем от данък, щото видиш ли няма да могат да си подновяват бентлитата всяка година.

122

Анонимен

преди 4 години

Във време на пандемия като тази,когато държава ще започне да се пука по шевовете,е наложително да въведем Закон за Еднократният данък върху имуществото на родните "бизнесмени"от 25% за имущество над 3 милиона лева!

121

Анонимен

преди 4 години

смешно е как българина хем мисли, че много разбира от капитализъм и бизнес, хем иска социализъм като му опре до джоба.

120

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът бил против?!?Къв бизнес, защо изобщо мутрите ги наричате бизнес?Те са си едни прости, нагли робовладелци.И откъде на къде държавата ще пита и ще слуша група чейнджаджии, краддци и мутри, които се накрадоха с далавери около така наречената "демокрация" и сега се опитват да диктуват как да живее държавата.При това тези точно там представляват не повече от 30% от работодателите.

119

Сава Томов

преди 4 години

Ще се видим на площада, друго няма какво да си говорим, ако не се изплащат. Точка!

118

Пижо

преди 4 години

Бизнесът в България е абсурден, както и всичко останало. Няма да увеличават заплатите, но реват, че нямало желаещи да работят и че бившите им работници отишли в чужбина. Нямало да плащат болнични, но реват, че ще фалират, ако всички се изпоразболеят! Не искат да осигурят елементарни хигиенни предпазни средства, но се чудят защо работниците им се изпозаразявали един друг!

117

Анонимен

преди 4 години

Ако тук стане както в Италия, ще ги видя тези бизнесмени колко въобще ще имат бизнес.

116

servant of GOD

преди 4 години

М-м-мда стува ми се, че Страшният съд на Създателя вече е започнал, макар и НЕВИДИМО за някои и ВИДИМО ЗА БОЖИИТЕ ЧЕДА/т.е.добрите и честни хора/. И за съжаление твърде малко хора ще издържат ТЕСТА КОРОНА VIRUS. МОЖЕ БИ НАИСТИНА ТРЯБВА ВС.КРАДЦИ ДА ВЪРНАТ откраднатото ОТ БГ НАРОД - Костов, Божков, Доган, Пеевски и т.н също и в световен мащаб, КРАДЦИТЕ ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНОТОТО, ако искат да се спасят. Доколкото си спомням Божието Слово/Библията/ откраднатото трябва де се върне няколкократно с лихви