155

Анонимен

преди 4 години

До 154Хотови сме и за този варира т. Имаме военни готови да служат под нас, има е ресурсите, и нфир акцията, тех ологията и възможността. Ако трхг ат тълпите... Да кажем че гладът не е по силен от автоматиченна безразбирна стрелба ;) Не ни мисли нас! Ние сме си оекли работата.

154

дядо от село

преди 4 години

Да ви светна,че не бизнесмените плащат 3 дни болнични,а самите работници преди това трябва да изкарат тези пари..Държавата се опитва да прехвърли своите задължения на гърба на самите работници,като казва че работодателят ще плаща.Да ама работодателят ги взима от това което са изкарали работниците..Така че не се пенявете толкова

153

Truth

преди 4 години

Бившата Бг магия или сегашният Бг бизнес. На роби не се плаща и ден без да си на работа. Само ако се вземат данъчни облекчения от джоба на българският работн... роб. Но то си го заслужавате, къде са ви съюзите бг работници? Извинете това чудо съюз е комунистическа работа! Как ще плащаш за такова нещо! Нали работиш за 600лева и с осигуровки на 300. Докога ще ви тъпчат? Заслужавате го! Деградирали сте! От пенсионера през далавераджиите до парламента. Всички само за себе си мислите.

152

Анонимен

преди 4 години

До солар паверНииищо не а да даваме!

151

Дзъ

преди 4 години

На българския бизнес и всички данъци да му се премахнат, пак ще ламти за печалби и ще държи служителите/работниците си на мизерни заплати, колкото да си покрият елементарни нужди, така че не им вервайте на условностите ако така ще е иначе и дрън дрън

150

Анонимен

преди 4 години

Се не на краде тоя бизнес, затова който успя избяга в чужбина. Тук сме далече от близките, но се грижат перфектно за нас. Потрябва ни е моришещият на ако бизнес в България

149

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** бизнес вече ми писна. Дано да ги тръшне тях и да се приключи. Алчни, та алчни.

148

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerВикаш държавата не ти дава нищо, така ли? Ахахаха!!! Че държавата ни е бедна, така е, ама като не ти дава нищо - да спираме всички услуги, които се издържат от данъци (всичко, за което се сетиш), а ти си копай доматите и краставиците и гради светлото бъдеще - без вода, без ток, без канализация, без транспорт. Ще си супер доволен, защото и интернет няма да имаш, поне да не пълниш коментарите с глупостите си.

147

Анонимен

преди 4 години

До ГостНе е нужно да се забранява, а да се контролира в някакви граници. Капитализъм без контрол = закона на джунглата. И се сещаш кои побеждават - тези, които са успели да откраднат повече.

146

Анонимен

преди 4 години

Интересно,защо в държави с командно-административно управление успяват да се справят с тая криза,а там където върлува Либерастия'та погрома ще е пълен?

145

Solar Power

преди 4 години

144: Не се знае. Може и следния вариянт. Имам градина с домати и ти казвам копай и полей и ще ти дам 100 кила домати. Ти имаш градина с краставици и аз ще ти копна и полея и ще взема 100 кила краставици. Трябва ли тук да ти издам бележка и да дам 20 кила домати на държавата и съответно и ти 20 кила краставици или може нищо да не и даваме ако и тя не дава нищо ?

144

До 153

преди 4 години

Почакай да "поизпука" и огладнее хубаво тълпата, и ще видиш какво значат"Правилата"

143

Анонимен

преди 4 години

Който си е мое и на никой друг! Не *** интерва, ама ХИЧ! Да съм бил давла аз,, за да помагам... Ко? Аххахахаххахх

142

HeinrichHimmler

преди 4 години

Поредната мал*оумщина предложена от ГЕРБ и бизнесмените (мутрите на Боеко) ще бъде реализирана скоро.. Овчето стадо продължава да блее

141

До145

преди 4 години

Защо ли? Ами защото Това е една изпитана"рецепта"за справяне с кризи като Тая,ако сега не се разделят с малка част от това което притежават,съвсем скоро оцелелите от това Чудо ще им вземат Всичко което имат!Анадънмо(неграмотнико)????

140

БАРБА ГАНИОС

преди 4 години

НАПЕЧЕ ЛИ СЕ ИЗЧЕЗВАМ В БАРЦА

139

МИСЛЕЩ

преди 4 години

Бизнесът против да плаща първите 3 дни болнични заради COVID-19АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ОКОШАРИМ "БИЗНЕСМЕНИТЕ"

138

Кармен Младенова

преди 4 години

Капитализъм,фашизъм,комунизъм и либерал демокрацията са най лошото в което може да живее един човек....Най доброто си остана социализма!!!

137

Анонимен

преди 4 години

Ми стига сте го уривавали тоз бизнес бе? Га не ви изнася, не бачкайте и толкоз!

136

Анонимен

преди 4 години

Защо да ги наричаме "бизнесмени"?"Далавераджии" е по-точна дума. Има далавера - има бизнес, няма далавера - Лафка затваря, няма маски в аптеките и т.н.