175

Анонимен

преди 4 години

За сега има 7 болни... и тези вече ревнаха, че не искат да плащат и то само за 3 дни! Уникално! Няма по-хленчещо същество от българския бизнесмен!

174

Анонимен

преди 4 години

Днес с шефът се заговорихме за предишните ми работи. Осната шашнат когато му казах, че преди 12-13 години в международна фирма взимах доста повече пари отколкото той ми плаща в момента! Е, толкова за българския бизнес!

173

Анонимен

преди 4 години

Български бизнес и плащане! Ха! Че това е най-краткият виц!!!

172

Анонимен

преди 4 години

Чугунска"стоманска"велевци,доневци и сие трубадури на либералният меркантилизъм,явно идея си нямате какво цунами се е задало породено от тая гад,ако си мислите,че ще ще се измъкнете сухи от създалата се ситуация,говори,че не живеете на този свят!

171

Те4о

преди 4 години

Трябва ли да се дадът пари бизнеса е против! Защо не сте против когато ви дават нещо?Нещастници, които искат да се превърнат в робовладелци. Трябва да си понасяте финансовото бреме , то не може само да се ***!

170

Анонимен

преди 4 години

Защо ли ми се струва,че наближава времето, породено от тая гад,когато и Господ няма да може да ви опази,да не говорим за "бизнеса" ви

169

Ой-ля-ля

преди 4 години

Пишман "бизнеса" някога да не е бил против за нещо...?

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Всъщност и здравните не ги плаща изцяло бизнесът. Разпределят се между него и работниците. И изобщо бизнесът хич не е по плащането, на каквото и да е било.

167

Анонимен

преди 4 години

Някакви робини и бачкатори ръсят ъкъл. Болничните се плащат от държавата, не от бизнеса. Тиквата изви ръцете на бизнеса да плащат първите три дни. Уж временна мярка.

166

робиня

преди 4 години

С нетърпение чакам момента когато бизнесът ще поиска да отпадне и плащането на заплати... или по-добре, работниците да плащат, че работят!

165

Анонимен

преди 4 години

Задължение на роботодателя е да плаща Здравни осигуровки на Държавата, а задължение на Държавата е да плаща болнични.Тука е пълно с проости хора!

164

Бачкатор

преди 4 години

Работника без "бизнесмена" няма да умре от глад...... Ама "бизнесмен" без работници води до фалит....

163

Анонимен

преди 4 години

Който е учил история знае какво става в Европа след Голямата чума. А именно населението е толкова намаляло, че богатите са били принудени да отпуснат хватката и да подобрят живота на оцелелите, защото просто е нямало кой да работи. Спокойно! Бизнесът още се пеняви, ама ако това чудо не отмине скоро, след няколко месеца ще пеят друга песен. То и сега в България има недостиг на хора, че избягаха в чужбина, път тогава да видите какво ще е. Та бизнесът да се стяга от сега!

162

Анонимен

преди 4 години

Хей държавници,съберете си първо вноските от сивата икономика и тогава искайте от изрядните!!!!! АМАН ОТ БЕЗХАБЕРИЕ!!!!

161

Анонимен

преди 4 години

До ВЪН!Ако не ти харесва... Не бачкай за него и толкоз ;)

160

Анонимен

преди 4 години

То ако ги питаш тези и 1000% печалба да имат пак ще им е малко! Алчност, алчност до безкрай! Хората ще почнат да умират на работните си места, но тия няма да се съгласят да плащат болнични. Жалка работа!

159

Анонимен

преди 4 години

Хахйа...Га си налях всичко до стотинка, да и вестирсм и дакуо маски за 7800 лева, са смяхте, нали? От 20 стинки станаха на 2 лева, и викате кокошка, ама сега гонят 15 лева! И ба е ви къъъъърти от парички вече!

158

ВЪН !

преди 4 години

ВЕЧЕ НЕ НИ ТРЯБВА ТАКЪВ МИЗЕРЕН БИЗНЕС . ПРЕДЛАГАМ НА БИЗНЕСА ДА СЕ ИЗНАСЯ НА ВЪН В ЧУЖБИНА . НЕ ЖЕЛАЕМ ПОВЕЧЕ ДА ХРАНИМ ХОРАТА С ВИСШЕ ЕКСПЛОАТАТОРСКО И РОБОВЛАДЕЛЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ . ИЗНАСЯЙТЕ СЕ ! ВЪН ! ВЗЕМЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ И ПОВЕЧКО БРИЛЯНТНИ МАГИСТРАТИ !

157

Анонимен

преди 4 години

Запомнете днешната дата - 12 март 2020 г.! СЗО обяви ПАНДЕМИЯ, а българските деца са в училище, заради точно тези безскрупулни грабители, и безумната им алчност! Пир по време на чума! Социопати, готови месата си да изкълват!

156

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам бизнес, смао акции и живея от дивиденти.