195

Анонимен

преди 4 години

В Германия дори не е нужно болничен за първите 3 дни. Попълва се бланка при работодателя и той плаща. То не може само да взимаш.

194

Koly kucia

преди 4 години

Закривайте го тоа бизнес най после и да се свършва

193

Анонимен

преди 4 години

Андрешко ЕООД

192

Анонимен

преди 4 години

"Бизнеса" какво произведе в последните 20 години? Навсякъде само магазини втора употреба и бързи кредити.

191

Андреа

преди 4 години

Аз предлагам болните работници да плащат на работодателя си първите 3 дни.... Наглоста на Домуса и други е голяма!

190

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам на печелбарите,ранните резервации да се анулират,гадове ако имате фирма в ЕС ще правите ли пазарлъци,но там ще си плащате като попове

189

Робин

преди 4 години

Май е време държавата да си прибере кинтите от назначените за милионери "бизнесмени".Този, който иска само да *** приоди, без значение интереса на обшеството, не е достоен за бизнесмен.И ако имахме ГО и не бяхме такиа овце по чисто пазарен път щяхме да ги изритаме от бизнесите им, заради влиянието ни като потребители.

188

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЩом имаш 240 работници, явно печелиш добре. А и тук не става дума за свързване на празници, а за сериозно заболяване.

187

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКато имаш 240 работници и половината си вземат "болничен" за да си свържат Коледа и Нова година, и ти ще ревеш. Хайде, стига. Проблемът е държавата, не бизнеса.

186

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПо закон, харесва ви или не, първите 3 дни са ваша грижа. И точно заради тези 3 дни ревете като вдовица за... Ако 3 дни са ви проблема, представям си какъв бизнес развивате.

185

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 194Ти *** ли си? Не можеш да четеш ли? БОЛНИЧНИТЕ СА ГРИЖА НА НОИ, НЕ НА БИЗНЕСА.НЕ ЗНАМ КАК ДА ТИ ГО ОБЯСНЯ ПО-ПРОСТО

184

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, виждаме как се справяте! 7 болни и вече рев! А ако бяха 70 000?!

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 192Кой ти каза, че не се справям? Аз не подсмърчам върху клавиатурата. Вие ми циврите за заплати, въпреки, че статията не е за заплати, а за болнични, които са грижа на НОИ не на бизнеса.

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 191Ами като не се справяш защо се мъчиш? Продавай бизнеса и върви да работиш за някой, който знае какво прави.

181

Анонимен

преди 4 години

Добре, де отворковци, като не ви харесват заплатите станете вие работодатели и плащайте по 20 бона заплати. Аман от мрънкалници. Давайте, нали сте отворени. Лесно е - ипотекираш си апартамента, купуваш машини, наемаш работници и им плащаш яките заплати. Да, ама не. Не смеете да рискувате, защото сте мишки. По-лесно е да цивриш в интернет и да си стоиш на мизерната заплатка.

180

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Баси, и това ако се нарича частен бизнес дето неможе да опази служителите си здрави! Жалка родна картинка, на псевдо бизнесмени дето немогат да си вържат панталоните без подкрепата на държавата.

179

Анонимен

преди 4 години

Докато великите работодатели не осъзнаят, че служителите са основният им и единствен фактор за успех нещата няма да се променят. Ще обеднеят за тези 3 дни, така ли излиза? Значи те не стават за ръководители на какъвто и да е бизнес. Щом ще икономисват от някакви си 3 дни на човек, не си представям какво ръководят и какъв капитал имат, или просто са тарикати и не им се дава и лев настрани, било то и за персонал. Друго си е за някоя кола и любовница...

178

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerШефът ми има бизнес от 1991! И сключва договори за милиони, но няма пари да ми увеличи заплатата...хайде, бе!

177

Solar Power

преди 4 години

Нали мазим малкия и средния бизнес ? Как го пазим ? Как ще му дадем време да навакса 100 години пропуснати спрямо конкурента си от запад ? Когато проумееш всички тези неща ще разбереш защо е трудно да се прави бизнес тук в БГ и защо са такива заплатите. Защото е трудно за тези които започват сега !

176

Solar Power

преди 4 години

Тук трябва да добавим няколко уточнения. Например,че твоя шеф прави бизнес едва от няколко години а тези на запад от 100 години. Друго е,че твоя шеф до съвсем скоро примерно 2-3 години плащаше лихви по кредита за бизнес в рамките на над 7% докато този от запад плащаше 1-2%. Този от запад взема много по лесно кредит защото превзема нови територии и т.н. .... Тук ще добавим сега и наредбите на нашия Амон Ра. Защо тези наредби не важат за над 100 работника и оборот над 10 милиона ?Нали пазим малки