98

Анонимен

преди 4 години

пуснали са тази песнопойка, за да замажат гафа, че не могат да го върнат

97

Koko

преди 4 години

Абе много слаба постановка му играят на Божков, не знам как е бил толкова наивен да им се довери. Се едно си мислят кажи, че ще ни убиеш, хайде казвай де, че бати ще ни бие...Пошъл слаб сценарий. Черепа го мислех за по- умен не знам как се е вързал.

96

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко бяха направи ли лустрация на времето,80% от сегашните "О"правляващи нямаше да ги има.Те и сега така си действат.А знаеше се кои приемаха навремето в партията....Грешиш,защото тогава България имаше много добри образовани специалисти във всяка област.Голямата грешка в България бе варварската приватизация на заводите,селското стопанство,източването на банките,това бе причината България да рухне,населението да избяга и да няма бъдеще в България.

95

Анонимен

преди 4 години

На записите се чува как тези двама пишман комарджии се опитват да подмамят божков да си признае нещо си. Рекет няма. Има реплика - аз ако исках да ви счакчам, щях. Има и реплила - аз не си пресирам, такъв е животът. Прекалено са плоски тези двамата, за да надхитрят божков. И стига са го правили за пример и него и иванчева, обикновенните хора нямат нищо против тях да кажат. Дори разбирам, че божков е помагал на много майки на деца с тежки здравословни проблеми. Гешката на кой е помогнал?

94

Анонимен

преди 4 години

И защо арестуват племенницата на Аня Пенчева,само защото е работила при Божков.Ако взимаше държавна заплатка като Пекинската патица от брекзиДа и Деса дуловският вирОс-нямаше да има проблем.Но всички държавни дупки са запълнени с наши хора и нема мърдане до второто пришествие.А синето на бай Анани здравния е с 25 некви бона заплата.

93

Не извратен тип

преди 4 години

От записите става ясно ,че държавните органи са знаели кой стреля по Манол Велев и кой поръча Динов но са били съучастници във тези показни разстрели. Щот аз знаех ,не вярвам и разследващите да не са знаели,даже мога да ви кажа кой поръча убийството на оня от ГЕРБ дето пък той поръча данъчния

92

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха направи ли лустрация на времето,80% от сегашните "О"правляващи нямаше да ги има.Те и сега така си действат.А знаеше се кои приемаха навремето в партията.

91

Анонимен

преди 4 години

БеСеПарските олигарси са дали доста от откраднатите пари за *** ,които защитават престъпления и заобикаляне на ДДС-то.. После да не се чудите защо някакви 5 хигиенистки искат оставка и народен съд по време на епидемия в цял свят . Трябва веднъж завинаги да се забранят БСП и всичките им членове да бъдат съдени за държавна измяна.

90

Анонимен

преди 4 години

То па тия Найденови са едни почтени ефбетки...мани мани.Падаряват тениски на шефа да рита мачлета с тях.Не могат да правят бизнес и дийстват подмолно.Пуста завист!

89

Анонимен

преди 4 години

Божков е патриот,влагаше парите си в артефакти от България и ги узаконяваше,за да не излизат в чужбина,купувал е и български артефакти от чужбина,поиска да прави музей и да изложи артефактите в София,за да са достъпни за всички хора,но Рашидов е отказъл да му подпише за музея и така се проваля идеята му.А тези двама горе какво са направили за България?Нищо,освен да сплетничат за пари!

88

Анонимен

преди 4 години

Съветниците от сащ толкова могат!?

87

Анонимен

преди 4 години

Тези от драгалевският кaтyн са страшна отврат. По-гнусни са от неуките ватенки.Да отиват вкупом в САЩ и да не ни дишат въздуха.

86

Анонимен

преди 4 години

Всеки намира майстора, в момента в който си помислиш за недосегаем си най-слаб - къде е сега Божков да се прави на тежък?

85

правист

преди 4 години

Прегледах тези неща, но това не са никакви улики. И студент по право 1-ва година ще ви каже, че това е пoмия, която няма никаква тежест в съда.

84

Анонимен

преди 4 години

Слабо упражнение!

83

за Цеките

преди 4 години

Тези момчета нямат мъжки атрибути, готови са и майка си да продадат. Имаше една мисъл на Левски за предателите, но няма да я напиша да не ме обвинят в заплаха за убийство. Жалки женски кучета.

82

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми нали затова натиснаха ГЕРБ и искат да ги свалят,защото съдят олигарха Прокопиев в момента.Ако народа подкрепи Гешев,може и да има развитие,но това съдене на Божков, преследване на Малинов,Ковачки и други подобни изпълнения им срива властта.

81

Анонимен

преди 4 години

Е, четохме. И какво изобщо доказва туй?

80

АнонимеН

преди 4 години

ЧЕРЕПАШКА И КРАКАДИЛА ГЕНА ЕПИЗОДЕ 138 СЕ3ОН 2

79

Анонимен

преди 4 години

този не е интересен, прокуратурата ни казва неща, които ги знаем. Записите със завряния зет кога ще ни пуснат, те са интересни!